Cheep

Har precis ansökt om resegaranti eller vad det nu hette. Iom att mitt tåg var så vansinnigt försenat så ska man tydligen få tillbaks pengarna för resan. Det dumma var dock att man fick välja mellan värdecheck hos SJ eller cash. Hade ju givetvis velat ha cashen men valde man det får man bara 50% av beloppet. Sjukt snålt..

Nåväl, då har jag ju typ min resa hem till sommaren klar. Skulle ju vara fan om det var rälsbrott och signalfel då också!

Let's start all over again

Nyårsafton.

Dagen började med en ridtur i det fina vädret. Var ett par minusgrader och frost med solsken. Red runt i grannens skog och jag tror att båda hästarna tyckte det var trevligt. Till och med Jonas gjorde det, han vågade till och med trava rätt mycket.

Har varit och handlat mat för ikväll, blir klyftpotatis med gratinerade quornfileer. Som tur är så verkar det inte som att någon granne i närheten kommer skjuta några raketer, så förhoppningsvis behöver inte Bobby bli så stressad inatt. Har ju gått bra hittills. Lite skillnad mot i Falkenberg där det smälls sjukt mycket i tid och otid. Inte lätt att vara en skotträdd liten fis då.



Honey igår efter ridninge. Gick så himla bra med henne!
Notera gärna hur käckt det är att en pärla i pannbandet lossnat. Ska fixa till det nångång i framtiden. Dock inte iår

Fly away

En liten uppdatering då. Julen hemma var jätteskön. Hade inget skolarbete kvar så jag fick bara vara helt ledig. Alla utom min kära syster var hemma och mamma och pappa håller på att bygga om köket, nästan färdigt och jättefint! Var lite synd att det blev att vara så kort hemma, men eftersom min kära mor och far skulle till Afrika så var det ju ingen ide att stanna i Pajala helt ensam. Dessutom saknade jag mina gulingar.

Var i vilket fall som helst väldigt nöjd med att jag köpt en flygbiljett hem. Jonas hämtade mig på landvetter och så körde vi hit. Tyvärr var all snö borta så det var kolsvart och grisigt som tidigare i höst.

Var som sagt med Kajsa och kollade tänderna igår, dom såg finfina ut. Undertiden vi var på ATG passade Honey på att springa sönder marken i hagen vid grinden. Det var grönt och rätt torrt, men när vi kom tillbaks var det en lerpöl. Tack sweety.

Har blåst orkan dom senaste dagarna men idag är det vindstilla och en minus så det är perfekt ridväder! Blir nog att ta en tur ut med Jonas och båda hästarna.
Hoppas även på att det inte är allt för mycket fyrverkerier här ute i skogen eftersom vår lille hundfis är skotträdd.

Love


Toothfairy

Sitter på ATG och väntar på att Kajsa ska vakna till. Har kollat tänderna på henne då jag tyckte det sett ut som att hon haft en hake iaf på vänster sida. Det hade hon också, men resten såg mycket bättre ut än vad jag trodde och vet sa att hon hade en bra mun för att vara så gammal, alla tänder satt fast. Yey.


Winter wonderland

Så var man äntligen hemma i norrland igen efter en vansinnigt lång resa. Aldrig mera tåg säger jag bara!

Skulle ju åkt 18.18 från Skövde. Tåget började med att vara 30 min försenad. Vi var 4 från klassen som skulle åka på samma tåg, Emma skulle hoppa i Sthlm, Maria i Älvsbyn, Matilda i Boden och jag till Luleå.
Allt gick bra, jag satt och kollade film i godan ro. Nånstans norr om Stockholm blev vi dock stående ett par timmar pga siglanfel. sov under mesta av den tiden så att vi stått still visste jag inte förän dom klämde ur sig att vi blir ca 3 timmar sena till Umeå. Dessutom var det en unge ett par rader bak i vagnen som drog igång och gallskrek nångång runt 04 tiden och ingen gjorde något för att lugna barnet. Kul..
Nå tillslut kom vi oss ändå till Umeå och allt var frid och fröjd igen. Fram tills Bastuträsk. Där blev vi stående IGEN pga möte. typ 50 min fick vi vänta... Nå tillslut kom dom tågen som vi väntade på och vi kunde köra iväg igen, och nu rullade det på än en gång. Dock varade inte lyckan längre än till Koler där vi ÄNNU EN GÅNG blev stående. Nu var det ju rälsbrott av allt dom kunde hitta på.
Efter runt 2 timmar kom det ersättningsbussar som vi fick åka med till Luleå istället.
Planen var att jag skulle vara framme i Luleå 11.20 men nu kom jag fram 17.25 Grattis SJ! Där hade jag iaf som tur var en kille jag kunde åka bil med resten av vägen till Pajala så jag tog mig hem ändå, annars hade jag fått stanna i Luleå och åka bussen igår.



Det var inte snöstorm, knappt någon snö öht, men ÄNDÅ lyckades inte SJ komma i tid. Är sjukt nöjd med att jag ska flyga ner och inte åka tåg. Helt vansinnigt hur dåligt det kan gå.
Min resa fick även mor och far att boka om sina tågbiljetter till flyg istället. Dom var sådär sugna på att chansa på att hinna med Afrika flyget.

Nu är det iaf julafton och det är massa snö. Fantastiskt skönt att vara hemma. Första natten sov jag drygt 12 timmar. Man sover alltid så bra i Pajala!

Waiting for forever

Har packat, städat, diskat och fixat stallet. Im ready to go home. Dock är det ett par timmar kvar innan det är dags så jag sitter som ett barn och väntar.

Hade redovisning på den etologiska studien idag. Man skulle berätta vad man gjort inför ett par från klassen och ett par från trean. Från början var det sagt att det skulle ta hela dagen, men för nån vecka sen ändrade dom det till att vi slutar kl 12. Lite synd att jag hade hunnit boka tåg innan det för annars hade det kanske funnits något tidigare att åka med.. Nåväl..


Nur det bara vänta och vänta och vänta...

Where do you go?



Det är roligt nu när det kommit lite snö för man kan se precis vars hästarna är i hagen. Enligt alla spår så går mina runt i precis HELA. Kul att se att dom utnyttjar den stora ytan och inte bara hänger vid grinden.



Lille busen efter dagens pass.

A-Team



Vår kickass PBLgrupp
Från vänster:
Mirja, Emma, Sanna, Veronica, Björn och Petronella

Let's fika

Har haft världens mysigaste PBL. Rocky road, lussebullar, pepparkakor, must, glögg och sunes jul!
Hann dock inte kolla alla avsnitt men det var roligt ändå.

Ska på kårmöte kl 18 och jag orkar inte åka hem emellan så jag får roa mig här i skolan i två timmar till..

Har även bokat tid för tandkoll åt Kajsa. Blir på mellandagarna och passar på att vaccinera henne samtidigt. Har sett att hon har lite hakar framtill så vi får väl se hur illa det är när dom öppnar och kan se bättre. Hoppas dock inte det är allt för allvarligt.

Tog en ridtur med Honey idag på förmiddagen. Gick superbra, galoppen börjar verkligen fungera bättre och bättre hela tiden. Kul.
Kommer att sakna dom små fisarna rejält under julen

Let me come home

Bara två dagar kvar innan jag får åka hem till mitt käraste Pajala. Ser sådär mycket fram emot tågresan upp, fanns inga liggplatser kvar så jag får glatt sitta drygt 17 timmar istället. Men så länge jag har ett eluttag i närheten är jag nöjd.




Kom precis på att jag inte börjar förän 13.15 imorgon = ridtur på förmiddagen när det är ljust ute. Woho.
Ska väl försöka packa lite smått också så det är klart på onsdag. Då går vi iof bara halvdag och slutar 12, men kan ju vara skönt att ha det färdigt.


Är iaf klar med skolarbetena nu. Gjorde det sista nu ikväll så nu får jag vara helt ledig över jul! Ska bli SÅ SKÖNT!!

just a minute

Sista helgen innan jul!
Fredagen spenderades på malmsäter hos Jennie och Tezz med På Spåret, ris ala malta och Gilbert Grape. Var sjukt länge sen jag såg den filmen och den var lika bra som jag kom ihåg.

På lördagen pluggade jag lite, blev nästan klart med allt jag skulle. Städade lite här hemma också. På kvällen for jag till stan för inflyttningsfest hos Frida, Carro och Harriet. Var väldigt kul! Första gången på hela terminen som jag kunde festa ordentligt. Skulle sova hos dom och Göran skulle ta ut hästarna på morgonen. Var en rolig fest med många diskussioner med nytt folk. Satt och snackade till halv 6, way past my bedtime och när jag vaknade halv ett på dagen fick jag panik och tänkte att jag försovit mig och glömt bort hästarna.. Det hade jag ju inte..
Under dagen kom Petronella som ska vara hästvakt åt mig när jag åker hem och vi tog en tur i skogen. Har ju snöat här igen så allt är vitt och fint! Hästarna tyckte det var roligt att vara ute och få sträcka ut i galopp i skogen lite. Var riktigt trevligt. Sen bar det av till Jonna. Hade lovat henne att hjälpa till att byta hennes däck på transporten mot lite mat. Och sjukt god mat fick jag! Hon hade gjort nån form av spenattortelinigratäng som jag åt ett berg av. Sen blev det efterrätt så jag åt tills jag sprack. Nästan.
När jag sen kom hem, sjukt opeppad på att hitta och läsa två vetenskapliga artiklar om fitness, parkerade jag bilen lite fint och möttes av två lösa hästar på gården. Då hade dom fått för sig att springa genom grinden för att välkomna mig. Gulliga djur, eller....


Har suttit i flera timmar och gjort klart det sista. Etologiska studien är inlämnad, praktikrapporten är klar, grupprojektarbetet har jag gjort min del klart i och det var allt! Det ska bara skickas in så är jag färdig för i jul. Sjukt skönt! Två dagar skola till sen har jag jullov till 9e januari. Woho
Ska fira med att gå ut och fixa stallet för kvällen innan jag äter lite middag.

Crazy

gammal hage



ny hage



skillnaden är större när man ser det på plats.
Helt vansinnigt att det ser ut så här i december. Vet inte världen att det ska vara snö?

Blev en uteritt med Honey idag, hon var totalt omöjlig. Hoppig, studsig och tittig. Lyssnade inte alls på mig och var rädd för sin egen skugga ungefär.. Vet inte om det var överskottsenergi eller vad men hon blev bättre på slutet iaf.

Ska börja fixa mig för ikväll, är inflyttningsfest och tentafest hos Frida, Harriet och Caroline. Ska bli skitkul och jag är sjukt peppad! Verkar dock som att rätt många ska åka till Skövde senare och vara med på bartömningen på Skövdes kårpub, men jag får se hur jag gör. Är inte så sugen på Skövde faktiskt.

Fields of green

Har lappat ihop den andra hagen idag när jag kom hem från skolan, så imorgon blir det att släppa hästarna i den. Det blir nog trevligt för dom eftersom den hagen dom går i nu är så lerig och tråkig.

Vet inte riktigt vad som tagit åt dom, men imorse när jag skulle släppa ut dom började det med att Kajsa helt på eget bevåg tog sin grimma och vandrade ut från stallet. Jag stod och flätade svansen på Honey (min hemmagjorda svanspåse är long gone). Hon var ialla fall snäll och stannade på gårdsplan när jag ropade på henne, tog in henne i stallet igen och skulle göra klart Honey, då får hon psykspel och rejvar ut och drar in i hagen och vevar runt så leran stänker. Kul. Nå fick fast henne rätt fort och som tur var var jag ledig på förmiddagen så jag slapp stressa.

Imorgon är det terminens enda tent och det märks, är grav tentapanik i klassen och i vår EoD grupp på fejjan är det vilda diskussioner om vad som är vad..
Ska försöka kolla på allt lite till innan jag ger upp för kvällen

The world is upside down

Jag mätte Honey för ett tag sen. Fick det till 1.49 med min ytterst opålitliga metod med mätband och planka. Det betyder att hon dels är 1.1 dm högre än Kajsa och dels inte längre är en ponny! Hemska tanke jag äger en HÄST

Skip a beat


Heart shaped box

Så sjukt irriterande! Satt med mitt hometeam och skulle göra klart vårt gemensamma projektarbete idag. Det handlar om hundens olika roller i yrkeslivet. Skrev klart allt, ALLT!! Diskussion, syfte, abstract, sammanfattning och skulle maila det till mig själv så jag kunde öppna det hemma också, men vad händer? SKITDATORN HAR INTE SPARAT DET!!! Hade tryckt på sparaknappen 20 ggr under tiden vi jobbade och tre gånger när vi var klara bara för säkerhetsskull, but no! Det var borta. Datakillen kom och försökte hitta det, but no! Det var borta.
Såg att samma sak hade hänt Emil i klassen med hans etologistudie bara nån timme innan. Jävla skit datorer!!
Så fruktansvärt irriterande och tråkigt. Vi hade ju gjort det så fint.. Nåväl..
Nu sitter jag och försöker plugga till tentan på fredag men det går sådär för jag är så trött och less

Har iaf inget på förmiddagen imorgon så då ska jag rida Honey. Känns som att det var jättelänge sen.
Nåväl. Sitter här och tröstar mig med pralinerna som Jonas gjort åt mig. Väldigt goda kan jag lova




Hjärtformade och allt

Homemade

Kul att mötas av det här när man tar in hästen



Fru dreadlock

Tog även tag i saken en gång för alla och packade in hennes svans i världens finaste svanspåse. Hoppas bara den sitter kvar och håller svansen någorlunda ren, det är ju någon som kommit och bytt ut min hage mot en leråker..
Ska dock byta hage åt dom nån dag, ska ta en av hagarna på andra sidan vägen istället, den jag brukar rida i. Blir nog lite trevligare för dom



Tadaa

Happy Bday!

Idag är det världens bästa Bobbys födelsedag. Den lille spjuvern fyller 5 år och är på väg att bli gubbe





Give me some snow

Hemma igen..

Hade praktikredovisning på morgonen och det var väldigt kul att lyssna på hur dom andra haft det. Dom flesta hade också vart på mjölkgård men det var ändå olika upplevelser alla hade fått.
Saknar min favvkossa lite



Ska göra klart det där praktikarbetet en gång för alla nu, sen ut och mocka och fläta Honeys man. Ingen ridning idag för det regnar idag igen.


It's a shame

Åh. Hade extra lång lunch idag så jag tänkte att jag skulle skriva klart mitt projektarbete och skicka in det en gång för alla. Glad i hågen och peppad för det går jag till datasalen och ska göra det när jag inser att jag har arbetet på min dator som ligger hemma på mitt vardagsrumsbord.. Damn...
Nå bara 45 min kvar tills PBL så jag får väl roa mig med nått annat istället då..

Mr muscle

For till Skövde idag igen och hämtade lite strö. Passade även på att vara förbi Hans en sväng till och fick lite mer kaffe och klippte honom. Den här gången fick jag med mig 5 balar strö hem. Nu har jag så det borde räcka till februari iaf. Skönt!

Kom hem och pluggade lite för att sedan ta på mig stora musklerna och gå ut till stallet och baxa in ströet
Är ju omänskligt stark ibland



Blev två balar inne i stallet och dom andra tre ute i ladan.
Sen var det dags för hovis att komma. Kajsa fick nya fina hovar, men Honey fick stå över denhär gången. Var ju knappt något att ta sist så han tror att hon klarar sig med varannan gång. Hon sliter ju mer på hovarna eftersom hon är barfota. Hoppas hon håller sig länge så jag slipper sko henne.

Alone again

Jonas och Bobby var här ihelg. Sista gången vi sågs innan jul. På fredagen gjorde vi inget utan kollade bara på tv och chillade. På lördagen åkte vi till Skövde och försökte få till lite julklappar, fick ett par handlade. Passade även på att få lite kaffe hos Hans och hans fru. På kvällen for vi in till stan och käkade thaimat med Maria och BG. Stället vi var på hade världens mest opeppade kille som personal som verkade så extremt less på sitt jobb och dessutom hällde mat i BGs famn. Nåväl. Min mat var helt ok, lite väl stark men det gick bra ändå. Sen for vi hem hit igen och snackade skit och drack lite vin och öl. Det var trevligt!
Kul att vara lite social för en gångs skull under en helg, det får vi allt se till att göra om.
Idag har vi inte gjort sådär jätte mycket heller. Försökte fixa lamporna på transporten som gått sönder. Fick den ena att fungera, men den andra ville sig inte riktigt. Får se om jag kan lösa det imorgon eller nått.
Var ut på promenad med Kajsa och Bobby, Honey fick stanna hemma. Dock är hon som tur är mycket bättre i benet och har inte visat någon hälta på ett par dagar, så jag vågar nog rida lite imorgon.
Tyvärr har ju all snö regnat bort igen så det är lika mörkt på kvällarna igen. Tusan!

Blir att åka till Skövde igen imorgon, hämta mer strö så det räcker resten av vintern. Och få lite mer kaffe hos Hans..

She moves in her own way

Har anmält mig till skidveckan i januari. Blir nog kul det! Ser fram emot att kunna vara social med folk på kvällarna och ta en öl eller fem utan att behöva oroa mig för hur jag ska ta mig hem och hur hästarna ska ta sig ut och in.

Förhoppningsvis så kommer Jonas och Bobby imorgon, men tydligen har dom lovat stormklass 1 hos dom så vi får se om han kan ge sig ut på vägen..

Har ju kommit snö här nu tidigare i veckan (YEY) och det gör att allt blivit så mycket ljusare. Igår när jag skulle ta in hästarna såg jag direkt att nått var fel med Honey. För det första så kom hon skrittande mot mig, brukar alltid annars vara trav eller galopp, och för det andra hördes det på steget att nått inte var ok, och för det tredje såg hon så ynklig ut. När hon kom närmare såg jag att hon haltade tydligt på höger fram och min första tanke var att den nybroddade Kajsa sparkat henne. Sansade mig dock snabbt när tanken vandrade vidare till att det skulle vara första gången Kajsa sparkar någon i hela hennes liv, och då kändes det mindre rätt. Fick in dom och förväntade mig blodfontän från henne, men jag hittade ingen svullnad, ingen värme, ingen puls, inget blod, inget tecken på skada öht.
I morse när jag skulle ta ut dom verkligen släpade hon benet, lyfte det bara nån cm från marken men inget mer, och då ville jag lägga mig ner och grina en skvätt, men så kan man ju inte bete sig. Ut med hästarna på gården och så fort hon tagit ett par steg såg livet mycket ljusare ut. Knappt någon hälta, men något kortare i steget. Ändå samma energi som vanligt. Galopperade även iväg så fort jag släppt henne som hon alltid gör, och Kajsa tultande efter.
När jag kom hem idag såg jag hur hon hoppade och försökte leka med Kajsa och knappt någon hälta heller, och nu när jag tog in dom var det samma häst som vanligt. Galopp mot mig med sån iver så till och med Kajsa hängde på!
Gissar på att det bara var en sträckning eller liknande.. Får vila ett par dagar och så får jag be Göran kika om det inte skulle vara bättre imorgon




Och anledningen till att jag önskar mig massa rosa saker är för att jag tycker Honeypie är så fin i rosa. Och med rosa menar jag illrosa inget mesigt babyrosa eller liknande, så då tänkte jag att det ska få bli vår tävlingsfärg när vi kommer ut och tävlar ordentligt. Rosa är alltså inte min favoritfärg i världen och jag bor inte i ett rosa hus med rosa tapeter och klär mig icket i rosa kläder.



Det här är den första bilden jag tog på henne, från första dagen jag hade henne. Visar hennes fina sommarfärg lite bättre. Ångrar att jag inte tog en bättre ordentligt uppställd bild på henne men men.. Det är väl aldrig för sent.

Where the action is

Låt oss tala om den vilda actionen som skedde här igår.
På morgonen när jag skulle ta ut hästarna ser jag en stor lastbil komma tuffande på vår lille väg. Det visade sig att det var en Holländsk lastbil som skulle till Axvall och hämta gammalt papper för att ta med till Holland, varför visste chauffören inte och tyckte det var lika idiotiskt som jag att åka över hela Europa för att hämta skräp. Dom lär ju ha gamla papper i Holland också. Nå hans GPS hade lett honom fel och jag beskrev hur han skulle köra för att komma rätt. Allt var frid och fröjd tills han skulle köra in på gården och vända. Det gick sig icket!
Helt plötsligt hade jag en rätt stor vägblockerare som varken kom fram eller bak. Dom har ju inte så mycket snö där i Holland alltså har dom inte heller vinterdäck...



Precis när han fastnat som mest kommer Göran och ska försöka köra till jobbet. Det gick sig icket! Vi försökte skotta grus under däcken så bilen skulle få lite fäste och ta sig nånstans, men det gjorde varken till eller från. Jag var glad över att jag bestämt mig för att stanna hemma från näringslivsdagen för att kurera mig, och ännu gladare för att vi inte hade något obligatoriskt i skolan.



Han stog fint kilad brevid mitt hus och hade stenmurar på båda sidor om bilen. Göran fick skjuts till jobbet och jag gick in och pluggade.
Efter nån timme bjöd jag den stackars chaffisen på kaffe och han var trevlig och såg  ut som Fredrik Kempe



Förvånansvärt bra på engelska var han också, det träffade vi knappt någon som var när vi var i Amsterdam..
Nåväl, runt 12 tror jag det var kom till slut assistancekåren och drog loss honom, så han kunde köra in på gården och fastna även där. Men efter en stunds mekande fick dom lastbilen åt rätt håll och alla kunde köra därifrån glada och nöjda, utom jag som istället gick in och pluggade så gott det gick med mitt förkylda huvud. Lämnades även med ett mer lutande hagstaket än vad det var ett par timmar tidigare.. Ska försöka få det fixat ihelg




Should have known

Jag som hade tänkt skriva ett lite seriösare inlägg idag, har ju hänt massor här i stenum. Och med massor menar jag att en sak har hänt..
Men nu har jag suttit med det ena projektarbetet hela kvällen och ska gå och ta in hästarna så jag skiter i det ikväll, får komma imorgon istället!

Har i alla fall bestämt mig för att jag är frisk! Studiebesök till hunddagis imorgon.

Sorry, sorry, sorry

Idag är det synd om mig.
Dagen började med att jag vaknade 08.40 = 20 min att klä på mig, släppa ut hästarna, köra till skolan.. Det blev tight, men jag kom faktistk bara 5 min försent och då hade lektionen inte riktigt börjat heller.
Har fortfarande ont i halsen och har dessutom börjat hosta också. Hemskheternas hemskhet. Vaknade mitt i natten och hostade upp ena lungan..
Efter skolan for jag och hämtade hö. Vägen dit är rätt slingrig och backig. På ett ställe är det en rätt brant nedförsbacke följt av en väldigt skarp kurva. SMART SOM JAG VAR bestämde jag mig för att köra stora vägen tillbaks. Den är lite längre, men planare och bättre. Var sjukt nöjd över mitt beslut och satt och mös hela vägen hem. Nu har jag hö så det ska räcka året ut och en bit in på nästa. Skönt!

Imorgon är det näringslivsdag i skolan. Hade tänkt att jag skulle åka, men jag tror nog jag tar mig till sans och stannar hemma. Vill gärna bli av med halsontet och snorandet (och så kanske man skulle kunna ta ett pass med Honey på dagen också....)
Är iaf snudd på klar med projektarbetet och den etologiska studien. Nu är det bara det andra projektarbetet och praktikrapporten kvar + plugga till tentan + PBL + skriva ner det vi ska prata om inför en gymnasieklass nästa vecka (tror det var lagar om hållning av hundar jag hade...) + förbereda praktikredovisningen som vi ska ha nästa vecka.. Tror jag fick med allt.. Är ju endel kvar

Nu tror jag att jag ger mig för idag och går och sussar.. Hoppas på bättre tider imorgon.


Och ja, det har kommit massor med snö, och med massor menar jag typ 1 dm

Slide


Hittade dessa spår i hagen i morse, fanns fler också men dom här var längst.
Tja vi skulle ju försöka oss på reining så...

Piece of my heart

Lite har jag ansträngt mig idag. Tvättade bilen så den blev så ren och fin, både på insidan och utsidan. Kan meddela att den såg ut som om den hade varit i krig..



För att inte tala om hur fälgarna såg ut!



(Notera även den udda bulten som kostade 100kr mindre än orginalbultarna som var täckta.. Who wants a täckt bult egentligen?)

Ser ut som en såndär tvshopreklam för något tvättmedel där man doppar halva något smutsigt. Som tur var satt det inte så hårt utan det gick lätt att få bort

Nu är min bil såhär fin ren och glad


Försökte fota Honey i munnen igår. Har sett att hon håller på att få en tand på höger sida. Vargtanden på vänster har brutit igenom redan innan Lina köpte henne enligt vetprotokollet, men denhär sitter som sagt på höger sida och mycket längre ner än vad en vargtand sitter. Så är det även mycket mycket större också, i storlek med en hingstbete nästan..
Var lite trixigt att försöka hålla upp munnen på henne med en hand, och få en bra bild med den andra. Det syns lite dåligt men det är vid pilen iaf. Ska se om jag inte kan få en bättre bild imorgon när jag har Jonna med som hjälp.
Vi tar turen till ridhuset som aldrig blev av imorgon istället.



Ytterst dålig och suddig bild...

Built me up

Har stora planer på att gå ut och tvätta bilen snart. Den ser riktigt förjävlig ut kan jag lova.. Får väl passa på att göra det innan det blir minusgrader och så

Har lite ont i halsen idag ännu. Och tack vare det har jag även blivit hes, dock inte sådär snyggt hes som man kan bli ibland, utan mer som en målbrottskille. Tack för den.


Please santa

En liten önskelista...





En snygg sowshorta. Så länge den är så rosa som möjligt blir jag glad



En PC SMx Air ride pad




En curb utan kedja



Benskydd både fram och bak till Honey, gärna typ rosa hehe

Livstids licens till Honey och ny till mig

Pengar i allmänhet


Var vad jag kom på just nu...

Oh just det! Back on track rygg och nackskydd till mig (och kanske ett stalltäcke också när man ändå är igång och önskar.. kostar bara 2749kr.. som hittat)



För tusan! Jag glömde ju denna



En filt.. Vilken färg får ni gissa själva

Wherever you will go

Ska snart gå och lägga mig. Är lite halvtrött idag. Fick mycket gjort igår men tyvärr inte riktigt lika mycket idag. Vaknade med ont i halsen och huvudet och kände mig allmänt seg. Jobbade dock endel med studierapporten som nu nästan är helt klar.

På eftermiddagen fick jag finbesök av Carina och Tobias som var här för att hämta någon maskin. Var väldigt trevligt! Fler såna besök, det gillar vi!

Senare blev det en tur till ridhuset med Honey. Maria kom också dit med sin fina häst. Alltid roligare att rida om man vet att man får sällskap! Det gick bra, hon var väldigt lugn. Stog blickstilla på gången när jag fixade iordning henne och hade ett bra tempo under ridninge. Hon har verkligen börjat söka sig nedåt nu och det är så roligt!

Skulle ju åkt till ridhuset igår med Jonna och Kajsa också, men något hade dykt upp så Jonna kunde inte tyvärr. Får ta det en annan gång istället.

Imorgon har jag inga speciella planer. Kanske ta en tur ut om det inte är för halt



Haft den här i huvudet hela dagen typ

Put your hand on your heart

Hemma strax efter två igår efter pubkvällen. Är rätt kul att stå fast man hatar alla som ska ha en toast, speciellt strax innan stängning när osten stått ute och blivit så mjuk så den knappt går att hyvla utan man får typ ta en kniv...

Har iaf skickat in mitt projektarbete på granskning igen sista gången innan det är dags att skicka in den på riktigt. Skönt att ha den typ färdig. Pausar lite nu innan det är dags att ta tag i nästa projektarbete.. Eller kanske den etologiska studien för variationens skull.

Lite senare blir det att åka till hanaskede med hästarna, frågade Jonna om hon ville följa med och rida Kajsa och det ville hon. Kul med lite sällskap och att få se någon annan rida henne.




RSS 2.0