Sunday, bloody sunday

Söndag igen.
Jonas åkte som sagt i onsdags och sen dess har jag och Bobby vart ensamma. Har gått bra det med.
Vart i stallet mest hela tiden. Igår löshoppade jag mina hästar lite. Inga höjder att tala om, men bra gymnastik och kul med lite omväxling. Honey tyckte nog det var riktigt kul och hoppade hejvilt!
Efter hoppningen blev det ännu en mantvätt för Honey. Gick SUPER! Hon har blivit riktigt duktig på att bada och jag får spola henne överallt och sätta på och stänga av kranen utan att hon hetsar upp sig (allt för mycket) Lite läskigt är det än, men hon står snällt ändå. Kul!

Idag har jag jobbat på eftermiddagen så dom fick vila. Är ju så himla varmt också.
När Jonas kommer hem ska jag försöka få med honom och fota och eventuellt filma lite när jag rider också. Om inte annat så för min egen skull

Ikväll har jag impulsbakat en sockerkaka



Bobby lite trött efter långpromenad i värmen



Världens bästa tjockis



Jag och Kajsa hade en liten mysvilostund.









Damn!

Jag är fortfarande sjukt nöjd över dagens ridning!

SÅ BRA DET GICK!

What a wonderful day!

Åh vad det var en bra dag idag!

Först tog jag och Kajsa en långtur med Carina och Axel. Galopp i solen, hur härligt som hellst!
Kajsa är lite snabbare än Axel till och med. Det händer inte ofta att hon springer ifrån någon.
Spolade av henne när vi kom tillbaks, och det första hon gjorde när jag släppt ut henne i hagen igen var att riktigt rejält rulla på båda sidorna. Mys.

Sedan var det lillens tur. Blev i ridhuset med henne, där var det svalt och skönt. Hon var SJUKT duktig idag. Fipplade knappt något med bettet, var jätte mjuk fin och följsam! Till och med traven gick super, och den är mjuk som bomull. Satt bara och njöt. Hon kommer nog bli en sjujävla häst så länge jag inte klantar till det dvs..
Efter ridningen blev det lite luggtvätt. Även i spolspiltan skötte hon sig superbt, så nu är luggen också ren och fin.




Hade tänkt att jag skulle gå till banken idag, men så var det visst stängt. Tokigt.

Igår åkte ju Jonas till Norge och är borta en vecka. Lite trist för mig, men han förtjänar verkligen lite ledigt!
Han åkte med Anders, Anders lillebror och pappa. Kan säga att bilen var mer än full när dom for..

Imorgon blir det jobb på förmiddagen, och så mina bestar efter det

Here comes the summer

Ännu en måndag. Har ju haft gäster så jag har inte hunnit blogga under helgen.
Patrik och Marlene med barnen kom i fredags. Det första Alvar ville göra var att spela tv-spel och sen satt han där varenda sekund han bara fick, och Olle låg och kollade på.
Fredagkväll skulle vi kolla film. Black Swan och jag var väldigt peppad. Dock råkade jag visst somna efter 5 minuter och sov som en gris hela filmen. Men dom andra sa att den var bra så jag får nog kika på den en annan dag.

På lördag åkte vi först en tur till Säffle. Killarna gick på fiskebutiken och jag och Marlene en snabbis och kollade kläder.
Sedan åkte vi till stallet för en liten ridtur. Olle skulle få rida när dom andra plockade svamp. Var ju givetvis Kajsa som fick agera barnridningshäst och gjorde det lika bra som hon alltid gjort. Även Alvar vågade sig fram och borsta och klappa henne, men han ville inte rida. Men Patrik satt upp en sväng och såg gigantisk ut med en alldeles för liten hjälm, jättegummistövlar och så lille Kajsa.
När han suttit klart på henne åkte Jonas och han hem med barnen och jag och Marlene stannade kvar och tog en tur i skogen.

På kvällen lagade vi jättegod mat, klyftpotatis, quornburgare till mig, någon form av kött (kan ha varit fläskfile) till dom andra och så kantarellsås! Här i skogarna finns det hur mycket kantareller som hellst. Förra året hittade vi tillochmed det i parken bervid här vi bor.
Lördakväll lyckades jag hålla mig vaken lite längre.

Söndag förmiddag skulle jag jobba ett par timmar. Blev tillfrågad i torsdags om jag kunde göra det och man är ju inte den som är den som tackar nej till lite jobb, och speciellt inte en helgdag!
Så jag for iväg på morgonen innan dom andra vaknat. Dock var det en bra jobbdag för det var riktigt kissväder! Ösregnade och var tråkigt, så när jag kom tillbaks runt 1330 hade dom andra inte gjort något annat än kollat på tv och spelat tv-spel med barnen. Eller just det, dom hade vart iväg en sväng och försökt fiska lite, men det  gick dåligt.
Men på eftermiddagen trotsade killarna regnet och for ut i svampskogen igen och kom hem med typ 5 kg kantareller! Det växer nästan ur öronen på en här..
Och när dom kom tillbaks for jag och Marlene till stallet igen, dock ridhusridning.

Sen hände det inte så mycket mer som jag kommer på nu iaf.

Liftade med Jonas till stallet imorse igen. Hagen håller på att bli en riktig lerpöl vid grinden och vattenkaren så jag skottade på ett par kärror grus. Det var jobbigt kan jag lova! Mockade även hagen och var väldigt kär i mina gummistövlar undertiden. Tror jag plockade ur lika mycket lera som bajs, men skit samma. (Höhö)

Nu går det framåt med Honey igen. Hon hade lite svårt att flytta undan baken åt höger idag. Ville bara gå fram, åt vänster, bak eller i princip åt vilket annat håll som hellst, men tillslut fick vi till det och hon flyttade bra utan att falla åt något annat håll.

Nu ska jag göra något annat.

Play

Pust jag har gjort alldeles för mycket redan idag. Åkte med Jonas till stallet i morse. Det har regnat inatt och lite fram och tillbaks under dagen och på morgonen var hagen rätt så blöt, lerig och framför allt hal. Jag lyckades med konststycket att halka och lera ner precis hela mina nytvättade jeans. Som tur var hade jag ett par extrabyxor i stallet, men inga som går att rida med, så det var bara att ge hästarna frukost och glatt promenera 3km hem och byta kläder..

Tog bilen tillbaks till stallet i rena torra kläder. Då hade häven hästarna hunnit torka lite. Först ut idag var Kajsa. Red inte idag utan vi lekte lite i ridhuset istället. Lite följa john och så bygdde jag upp ett litet hinder med sockerbitar som hon hoppade självmant ett par gånger. Tänkte att jag skulle löshoppa henne lite mer seriöst någon dag. Inga höga höjder, utan bara lite gymnastik.

Sedan var det Honeys tur. Det gick JÄTTE bra idag! Hade lite bommar som vi gick över, flyttade fram och bakdelen, ryggningar, halter, skänkelvikning och liiiite korta övergångar till trav. Hon lyssnade fint och stressade inte upp sig en endaste gång. Brydde sig inte heller om musiken öht. Har märkt att hon har lite svårt att kliva över ordentligt med frambenen när man ska vända åt höger. Hon vill hellre snurra baken och stå still framtill, men det ska vi allt jobba på. Åt vänster är det inga problem.
Hade tänkt tvätta svansen på  henne idag, men eftersom att vädret var så tråkigt så får det vänta någon dag.

När jag kom hem tog jag macktjuvenBobby och gick till granngården. Ny saltsten och en flughuva till Kajsa inhandlades. Även ett litet tuggben till B blev det. Kajsa blir väldigt rinnig i ögonen av flugorna så nu får hon en huva. Hoppas hon får det lite lugnare med den.

Nu ska jag vila en liten stund. Senare kommer ju Patrik och Marlene med kidsen och då blir det full rulle.
Men kanske man kan få sig ett glas vin ikväll..

Time to fly

Så var det bestämt. Mor och far kommer hit söndagen första veckan i augusti. Spännande.

På onsdag åker Jonas och fiskar och blir borta till fredagen veckan efter så jag och Bobby blir själva.

Idag har det varit väldigt trevligt väder så jag och Carina tog en tur med dom gamla bestarna. Vi red ca 8 km och lät dom springa av sig lite. For längst en jättefin väg i skogen med super underlag! Sådana turer ska det bli fler av!

Sedan var det dags för den lille. Vi tog också en tur i skogen, men dock av lite lugnare slag. Första gången vi var ut ensama och det gick fint både i skog och längst vägen. Dock såg vi en kohage som Honey tyckte såg väldigt suspekt ut, men traktorer och bussar var inge problem. Inte heller bron över forsen vid stallet var något att hetsa upp sig för. Ställde oss vid stora vägen en stund och hoppades på att få se nån lastbil på lagomt avstånd, men det kom bara husvagnar och en buss..
Efter ridturen var det dags för hennes första hårtvätt här hos mig. Det gick hur bra som hellst! Såpade till den tidigare bruna manen två gånger och det löddrade på hejvilt! Nu vet jag varför pälsglansen inte gett någon effekt hittills, alla hårstrån har ju vart omgivna av ett lersmutsskitlager så allt har mest bara trasslat ändå. Nu blev den len som silke!! Och vit! Tog inte luggen med såpa utan nöjde oss med att bara blöta den, vilket inte heller var något problem över huvud taget! Dock skulle även den må gott av lite såpa.... Funderar på om jag även ska ge mig på svansen imorgon...

Imorgon kommer Patrik, Marlene, Olle och Alvar. Jonas ska ta med Patrik och Alvar och fiska. Alvar ville fånga gammelgäddor som han sa. Jag, Marlene och Olle åker nog och rider istället. Det är så skönt att ha en gammel skrutt jag kan lita på till 110% så Olle också får rida.



Kajsa gnussar efter en ridtur



Världens tröttaste



Såg en extremt liten groda för nån dag sen. Fingret är min tumme





Nybadad med ren och fin man



En liiiiten nyansskillnad på luggen och resten av manen. Eeeewwww

Not that kind of talk

Mitt öga var visst lite blått i morse när jag vaknade.. Tror att Honey ville att vi skulle matcha, det var därför hon knockade mig. Eller inte. Idag blev det lite samma sak, hon stegrar och snurrar 3/4 varv när man lägger lite press på henne. Men bara i traven, i skritt funkar hon hur fint som hellst och går precis där hon ska. Får helt enkelt ta ett par steg tillbaks i ridningen. Om det inte regnar imorgon så blir det uteritt och gör om gör rätt från och med fredag.
Däremot gick dushningen ännu bättre idag. Fick spola hela henne utan problem. Lyckades även skvätta runt och splatcha rejält med vattnet, men hon höll sig lugn. Imorgon ska manen tvättas!!




Kollade statistiken för första intaget till skolan idag också. Lägsta högskolepoäng av dom intagna nu i första intaget ligger på samma som jag har = det var lottning = jag hade lika gärna kunnat komma in = jag har sjuk otur
Nå har ju fortfarande en chans! Är alltså fjärde reserv på 18 platser för dom som missat det, så det räcker med att fyra personer före mig i kön väljer att inte börja. Nå kommer jag inte in är det ju iaf skönt att veta att jag inte är för dålig utan bara har otur..



Thanks hun...

Jobbat idag 8-13. Lite skönt att göra något faktiskt. Något annat än att vara i stallet och hemma dvs...

Efter jobbet blev det ridturer. Först Kajsa. Red på BA bettet lite som omväxling. Brukar ju mest ha det när jag rider ut annars, är alldeles för dålig att rida henne på två händer, ren lathet från min sida. Gick bra iaf, hon är så väldigt duktig min lille tant. Märker det extra mycket nu när jag har Honey att jämnföra med. Kajsa är verkligen en känslig häst, behöver bara tänka vad jag vill göra så gör lille tjockis det. Min kärlek!

Sedan så var det lillbusen. Det går alltid bra i början, men efter typ 10 min får hon någon episod där hon försöker allt för att komma undan i 5-10 min och sen ger hon med sig och det går bra igen. Idag fick hon dock lite mer spel än vanligt... Hon lyckades knocka mig rejält så mina glasögon gick lite sönder. Fick även ett fint litet jack precis under ögonbrynet, mitt stackars vänsterögobryn som varit med om så mycket... 9 stygn räcker tycker jag!

Men bortsett från det gick det väldigt bra. Börjar få till traven lite bättre nu också, dock orkar hon inte riktigt bära sig utan att rusa än, men det kommer.
Duschningen efteråt gick jättebra! Hon stog så snällt och still, så imorgon eller på torsdag ska jag nog försöka mig på att tvätta henne lite mer, iaf manen...




Blir att ringa optikern imorgon.. Damn you blindness



Ikväll for jag och Jonas och tog årets första dopp. För mig iaf, han har redan hunnit bada ett par gånger under sina fisketurer. Kan inte direkt påstå att det var varmt, men inte heller så kallt som jag trodde..

Everything

Mina hästar vad så duktiga idag. Tränade samling med Kajsa och det var rejält jobbigt, men gick fint. Hon gör alltid sitt bästa min lille tjockis.
Med Honey provade jag Billy Allen bettet. Det var lite stort, men funkade bättre än hennes vanliga tränsbett. Hon har velat bita sig fast så i speciellt höger sida, men det var inte alls lika mycket på dethär bettet. Även att traven börjar funka helt ok nu. Och duschningen också, är så kul när det går framåt. Det svåraste med henne är att ha vett och sluta för dagen!

Väntar på att Jonas ska komma från jobbet. Blir ev att fiska ikväll om vädret är lite trevligare...

Rain

Tanken med dagen var att vi skulle åka ut med båten på laxsjön och fiska på förmiddagen och sedan åka till stallet och ta en ridtur på kvällen, men vi vaknade lite sent så fiskeriet sket sig. Istället har vi städat båda bilarna, hela lägenheten, putsat upp puffen och lagat lasagne. Ridturen blir inte heller av för det kissregnar så vi får ta det en annan dag istället.
Har precis våldsätit massa lasagne och ska snart själv till stallet, och Jonas får stanna hemma och kolla tennis.


Sitting, waiting, wishing

Blä, det regnar ute. Sådär fesregnar och jag som skulle rida ut idag. Men lite väder ska inte stoppa mig!

Intagningsbesked igår.. Just det ja


Och vi som skulle grilla ikväll också.

Love




Sunny day

Har kommit in i en rätt bra morgonrutin.
Åker med Jonas till stallet
Ger hästarna frukost
Mockar hagen
Duschtränar Honey
Rider Kajsa
Rider Honey
Ger hästarna lunch
Motionerar hunden genom att gå hem

Då är allt klart och klockan brukar vara runt 13
Så får jag och Jonas massa tid på kvällen när han kommer från jobbet


Båda hästarna gick super idag. Kajsa gjorde jättefina byten åt båda hållen. Hon vill alltid slänga in ett par korsgaloppssteg från höger till vänster, men idag gjorde hon rena fina!
Och lille Honey gör såna framsteg från dag till dag. Jätteroligt. Börjar söka sig lite framåt nedåt själv. Försöker jag något nytt på tisdagen, så kan hon det på onsdagen. Efter en stunds träning i ridhuset skrittade vi runt stora stallet idag. Det var lite läskigt, men gick bra ändå. Hon är inte riktigt lika stursk när jag sitter på som när jag leder henne märkte jag. Efter ridturen var hon hur mysig som hellst. Hade inte alls brottom ut i hagen som hon brukar, har även börjat stå rätt still när jag borstar och gör iordning. Hittills har hon trampat runt rätt mycket, men jag tror hon börjar gilla läget rätt så bra nu.


Har precis ätit och ska snart åka och jobba. Ska bli kul.

Sleep through the static

Sjukt trött än. Har ju ett dygns sömn att ta igen. Har sovit ett par timmar på soffan innan Jonas kom hem, och tydligen lite när han kommit också. Han har ätit middag här brevid mig medans jag legat som en död sten. Har abnorm huvudvärk än, väldigt drygt, men men....

I morgon blir det upp i ottan igen, morgon i stallet precis som idag. Då brukar jag åka med Jonas när han kör till jobbet och så gå tillbaks. Lär somna tidigt ikväll..

How about this

Tävling nr två avklarad. Blev en lååååååång dag, dryga dygnet faktiskt.
Startade mitt i natten i ösregn och var framme nångång runt 0700 om jag inte minns fel. Första klassen var
B-trail och där kom vi tvåa! Andra klassen var B-horsemanship som vi kom trea i, och Jeanette vann!

Alla WA-klasserna var på eftermiddagen så det blev en bra paus för Kajsa. För laget tävlade vi trail, westernriding och pleasure.
Vet inte riktigt hur det gick i dom klasserna för det vart lite rörigt i prisutdelningen, jag blev inkallad fast jag inte skulle bli, så jag vet att totalt kom jag trea i trailen, men vet inte om ettan och tvåan var med i WA. I westernridingen blev jag också inkallad, där kom jag etta. Hur det gick i pleasuren är jag inte säker på, men jag var inte nöjd med den, fick ett avbrott i galoppen och hon ville hela tiden gå och snegla utåt.. Nåväl, totalt kom jag femma iaf så det måste sett bättre ut än vad det kändes..



Totalt så vann vi med laget iaf, IGEN. Denna gång med över 20 p till laget som kom tvåa. Så nu får vi träna som tusan till Gävle i augusti

Kajsa tog varenda tillfälle under dagen att vila, så även i transporten på väg hem
Kom hem nångång runt två tiden på natten och sov till 11 dagen efter, men jag är fortfarande sjukt trött kan jag meddela. Även en otrevlig huvudvärk har tagit min hjärna i besittning








Idag var det dags för Honey att duschträna igen. Det gick bra idag och jag lyckades spola henne över hela kroppen. Och när jag gjort det en gång borde jag vart smart nog att sluta, men jag tänkte köra en gång till och det ville hon inte riktigt så vi hade en liten diskussion, men inget är omöjligt, hon ska badas så småningom



Även att ridningen har börjat gå riktigt framåt. Hon flyttar undan för skänkeln bättre och bättre varje gång, hon är väldigt lättlärd!

Nu ska jag nog sova en stund och hoppas att min hjärna mår bättre senare

Finally

Pust. Nu är jag hemma igen. Har vart igång i 12 timmar varav typ 11 av dom i stallet.
Nå nu är allt packat, bilen är tankad, transporten är hämtad, plus att jag har ätit och duschat. Så nu får jag helt enkelt bara vila tills det är dags att åka

What a day

Ja herre gud!
Har precis kommit hem från stallet och ska snart tillbaks.

For dit i morse för morgonpasset, mockat hage, fixat Kajsas lösa skor, ridit Honey och det gick SUPER BRA!
Carina och Timber var i ridhuset samtidigt och vet inte om det var det att det fanns sällskap, men hon har ALDRIG (under den sjukt långa perioden på knappt en vecka jag ridit henne) gått så lugnt och fint tidigare. Ingen stress utan lugnt och fint.
Hade två bommar som vi gick över också utan problem fast hon kollade rätt rejält på dom första gången.
Sen lite träning i vattenspiltan, inga problem att gå in, dock lite läskigt när vattnet kom, men lyckades spola på golvet alldeles brevid henne. Smartot skulle ju lukta på vattnet också så hon fick ena näsborren full.. Nå det blir spolspilteträning varje dag från och med måndag. Hon skall badas i sommar!

Sen var det lunchpasset i stora stallet. Sjukt oorganiserat. Anette hade skrivit en lapp på vad som skulle göras, men det var väldigt tjorvigt ändå. Vissa kallade lunchen för middag, andra lunch, och så hette nästa måltid eftermiddag, sjukt förvirrande. Nej jag håller mig till frukost, lunch, middag och kväll. Enkelt!
Tog väldigt lång tid innan allt var klart iaf, och jag kunde åka hem. Måste äta lite innan det blir att åka tillbaks och bada Kajsa som ser ut som en rejäl skrutt.
Dock är det enda vi har som går att äta typ ägg, så jag satsar nog på något mer rejält till middag när allt är klart och jag kan slappna av och sova!


Mästerfotograf Linnea (och Carina) har varit framme



Såg tre äckliga änder på morgonen som valde att simma runt i gödselstackens vidriga vatten, fast det finns vanligt, rent och trevligt vatten ca 100 m därifrån. Bläk!



Lite suddigt..






Hittade Kajsas flugpannband i hagen. Känns inte som att det var värt att använda den längre...




Honey i spolspiltan

Loose it

Första uteritten med Honey igår. Fick hjälp av Sanna som äger Buster, hon red med på extremtrygga och coola Kajsa som stöd, och så Carina med Axel. Det gick bra, men var väldigt mycket flugor som irriterade alla hästarna. Även en GIGANTISK broms av något slag som var minst tre cm lång! Men vi skrittade grusvägen till huset och tillbaks. Såg kor på vägen som hon var lite skeptisk till, men det gick bra ändå!
Men hon har fått för sig att stegra lite nu och då. Inte bra, men än så länge lyfter hon bara framhovarna i princip. Får se till att bli av med det innan hon kommer på att resa sig högre!
Men som sagt hade vi två coola grisar med oss som smittade av sig en bra del tror jag. Ska försöka rida ut minst en gång i veckan iaf så hon blir trygg och säker. Snälla Sanna har lovat att följa med


Ikväll är det jobbmiddag med Jonas jobb i Lysekil. Ska bli trevligt, men lite synd att det är just ihelg. Är ju bluesfestival här nu som jag faktiskt sett fram emot. Vi hade tänkt gå ut på stadens (byns) gator och torg och ta en öl och kolla på befolkningen, vilket vi inte gjort sedan vi flyttade hit.
But no!
Och imorgon kväll blir det heller inget iom att jag ska upp och köra till Avesta mitt i natten och ska försöka sova på kvällen, plus att jonas stannar i Lysekil och fiskar ihelg. Well vad är väl en bluesfestival i Åmål...


Märkte i onsdags att båda Kajsas bakskor är lösa. Carinas hovis skulle komma idag och sko Axel och kunde slå fast dom samtidigt, men den människan är totalt omöjlig att få tag på! Skulle ringa honom igårkväll och få reda på vilken tid han skulle komma, men jag har ringt och ringt och ringt och ringt, men han svara inte. Enligt Carina är han alltid såhär, omöjlig att få fatt i och kommer inte dom dagarna han säger att han ska. Sjukt drygt. Men om det skiter sig med honom skulle Tobias slå fast dom så jag behöver inte ställa in tävlingen. Pjugh

Walk all over me

Gissa vem som är den skyldiga... Kan hinta om att det är samma som haft sönder en av vattentunnorna i hagen och det är inte Kajsa...



Ser mycket mesigare ut på bild än irl


Märkte igår att Kajsas båda bakskor är lösa. Mindre bra eftersom det är tävling på söndag, men Carinas hovis skulle komma imorgon och han hann klappa på hennes skor också. Pjuf!
Tränade lite på trailbanan igår. På mönstret som är ute står avstånden på allt också, världens lyx. Så igår körde vi mindre avstånd än det som kommer, bara för att göra det extra svårt och få själva tävlingen att kännas enkel. Det gick fint, hon är så duktig min lille tjockis!
Är bara sjukt opepp på att behöva köra mitt i natten, tävla hela dagen och köra 30 mil hem...Bläk

Hair



Tog ut flätorna i Honeys man igår. Märkte att en tuss hade slitits av. Lät henne gå med lös man i hagen, hoppas bara att den inte är helt bortkliad, men det tror jag inte..

Mönsterna till söndagens tävling har kommit upp, så jag vet vad jag och Kasja ska träna på idag.

Early morning

Shit så trött jag är. Åkte med Jonas till stallet imorse. Fick veta av Sandis i stallet i torsdags att fredag var sista dagen dom jobbade och att personalens semester började på måndag, alltså var jag där tidigt i ottan, redo att fixa morgonpasset. När jag gjort def och stog och mockade hagen runt 8 tiden kom Sandis. Det var visst så att dom jobbade den här veckan också och semestern började först NÄSTA vecka...

Nåväl.

Red Honey första gången idag. Det gick fint när jag väl kom upp, hon tyckte att det tog alldeles för lång tid för mig att klättra upp på en pall och sedan på henne...
Märkte att hon har lite svårare i vänstervarvet, fick känslan av att baken gick före på nått sätt i det varvet, medans höger gick fint. Nåväl, det ska vi nog få till med lite träning!

Sen var det dags för Kajsas tur. Hon har känts lite tjock i höger fram, tror det kan bero på att jag bara vart i ridhuset/ridbanan på sistone. Förutom igår när jag och Carina skrittade ut. Men det fick bli en uteritt idag igen, och hennes ben kändes lite bättre när vi kom tillbaks.

När allt var klart med hästarna blev det hundens tur att få lite motionen. Vi gick hem från stallet och jag har en ny app på mobilen som visar hur långt, fort och vars man är ute och går. Den sa att det är 2.7 km till stallet istället för 2 som jag trodde. Hejbara

När jag kom hem strax efter tolv var jag lite trött. Höll mig vaken till runt ett tiden innan jag toksomnade på soffan i nästan två timmar. Sweet

Going the right way

Så var första arbetsdagen avklarad. Gick bra. Imorgon blir det jobb igen.
Har haft väldigt mycket att göra på sista tiden, med två hästar och allt. Plus att jag har hand om Buster denhär veckan eftersom hans familj är på semesterit i Turkiet. Blir att somna tidigt ikväll känner jag. Imorgonbitti är det stallmorgon igen.
Tog ut Honey i ridhuset en sväng idag. Hon var mycket skeptisk mot plasten på väggarna som fladdrade lite. I början tänkte vi lite olika,  att få henne att flytta enbart baken var svårare än jag trodde, hon ville gärna springa rakt över en, men mot slutet gick det bättre. Får bli något liknande imorgon, och på måndag har jag storslagna planer på att sitta upp på henne.
Testade Kajsas sadel på henne och den var absolut inte för kort. Hon har sjukt mycket kortare rygg än vad man kan tro. Men den funkar nog till en början  iaf men hon lär (förhoppningsvis) växa ur den när hon får lite muskler

Jonas har ju varit och fiskat i Lysekil ihelg med Anders. Och inatt fick han faktiskt en fisk vilket var på tiden!

RSS 2.0