Imagination

Nu är grejen såhär..

Min dator fungerar fortfarande inte här hemma. Det går an om man sitter med kabel mellan dator och routern, men eftersom jag bor i mitt hus och routern bor i Görans hus måste det vara en sån lång sladd så det går tyvärr bort.... Det har gjort att jag totalt tappat lusten (och typ möjligheten eftersom den andra datorn inte är min) till att blogga.

Men lite kort då vad som pågår..

I skolan är det rätt mycket, läser just nu en väldigt kort och intensiv kurs, etologi och antrozoologi. Den är väldigt rolig och jag är sjukt sugen på att läsa antrozoologikursen i trean, men hur det blir med det får vi se. Hittills har det varit så få sökande vilket har gjort att kursen fått mindre pengar och på så sätt kanske inte blivit så bra som den skulle kunnat bli..
Innan jul ska vi börja med statistiken vilket jag INTE är ett dugg pepp på. jag HATAR matte i alla dess former!

Med hästarna då. Ja dom lever och frodas. Paj fick vila i ungefär 6 veckor efter KMet. Mycket välförtjänt och jag tror hon tyckte det var riktigt skönt. Under den tiden var jag bara ute och gick med henne lite och lekte i hagen. Nu har jag börjat sätta igång henne igen sen två veckor och igår var vi och red för Staffan igen. Det kändes riktigt bra och han tyckte att vi gjort stora framsteg sen första gången så det var riktigt kul att höra. Har jobbat väldigt mycket med att få upp hennes vänsterbog som hon gärna velat hänga på vilket gjort att all ridning blivit ojämn, men nu såg han knappt något av det. Dock tycker jag fortfarande att det känns som att hon pressar på lite bitvis men ändå inte alls så som tidigare. Känns som sagt jätteroligt att få höra att det syns att vi jobbar!

Kajsa lullar på som vanligt. Är ute och leker med henne i skogen lite då och då för att hon ska få göra något i alla fall. Tror hon är rätt nöjd med den nivån. Är ändå så imponerad av att allt fortfarande än i dag sitter med henne, byten och hela köret. Hon är verkligen en fantastisk liten häst!
Har lekt rätt mycket med henne också, hoppar upp i hagen och går igenom lite övningar och det är så kul när hon utan varken sadel eller träns går med på stegringar, spansk skritt, ökningar och minskningar och bara runtglidning i hagen. Hon är så rolig min lille tant!


Så det var alltså en snabb liten uppdatering.

För övrigt har det börjat snöa här äntligen!

plan

Att göra idag..
Plugga
Stallet
Rida
Springa
Plugga
Städa
Pub
I den ordningen också, viktigt att prioritera rätt höhö

Igår fick transporten nya vinterdäck så nu är det dags att sätta igång Paj igen, hon har ju fått vila sen KMet

Pause

Ligger lågt fortfarande...

Var i göteborg ihelg, det var redigt kul! Är bara sjukt trött nu..

Hästarna har lite semester, skönt att få pausa lite. Paj har ju inte fått vara ordentligt ledig på ett bra tag så det är nog nyttigt för henne att få smälta allt vi gjort på senaste tiden..

RSS 2.0