wrong

vaknade i morse och var övertygad om att det var torsdag. men det var ju fel
hade iaf rätt mycket att göra på jobbet så dan gick väl sådär fort. fick höra av en kund att jag hade fått långt hår. det händer aldrig!!

har vart ute och joggat och ska snart fara ner på stan. fira filips 21 födelsedag som inträffade i måndags. bör egentligen ta tag i mig och fixa mitt feja och min frippa.

även fått tag på en tändstiftsnyckel så får se om jag har någon mekaninsk ådra  i kroppen öht.

imån blir det greys med fia. eftersom filip promt ska firas idag blir det uppskjutet en dag.
och även packning ska göras imån. längtar till fredag, eller ja, mest till lördag!

who do you think you're fooling?

onsdag imån alltså. bra bra. hoppas veckan går fort.

hade fullt upp på jobbet hela dagen. var skönt det så man slapp sitta och vänta på att klockan skulle gå. sen for jag ut och joggade lite efter jobbet. måste få in det på rutin så blir det nog lättare

och imån är det greys. woho!

I like to move it, move it

det har slutat regna och solen är framme = ut och röra på fläsket en sväng

rainy day

så har jag plockat undan allt skit som legat och drällt lite överallt. vikt in alla kläder där dom ska vara. diskat och dammtorkat.
och nu ska jag börja med dammsugningen. oturligt nog har det visst börjat ösregna. får hoppas att det slutat tills jag är klar.

har även betalat räkningarna. eller ja, det var visst bara hyran som skulle payas.
känns lite underligt

och fått papper från akassan. dom ann skrivit var visst inte rätt ifyllda. damn. hon som dessutom gjorde det med hjälp av sin revisor så det borde ju vart rätt. nåväl.




längtar till lördag

miss you love

så...

första dagen som man inte behöver åka till stallet. dessutom är jag ledig.
har iaf grova planer på att städa. mitt hem ser ut som redigt kaos. och tvätta ska jag också. och även sälja bort ett av akvariumen till min chefs syster.

var extremt trött igår. for till stallet på morgonen och kom hem vid halv två. efter att kajsa for vid 12 så städade jag hennes box och mockade hagen. det var jobbigt.
men jag tröstade mig med en trisslott när jag for och handlade och vann hela 50 kr. försökte även se på torsk på tallin men jag somnade visst mitt i allt och vaknade av att min jonas ringde. funderade på om man skulle sova på soffan bara för enkelhetens skull men jag valde ändå att gå till min bädd. somnade på ca 1 sekund.

men som sagt, städdag idag. funderade lite på om man skulle fara ner på stan och glo, men jag ska ju till göteborg på lördag så jag skiter i det

och just det. mitt nya hurtiga liv ska ju börja så jag ska väl ut och jogga lite idag också. har ju tid så det räcker


fick iaf mail från janne och resan hade gått bra. även hopsläppningen med dom andra hade gått fint. skönt att höra iaf

sad face

nu är jag hästlös





det är råtråkigt

one more time

vill inte att dagen ska börja. hade grova planer på att stanna under täcket och vägra gå upp, but no. släpade mig till soffan efter ett tag.
sista dagen med min älskling. kommer bli extremt stört jävla jobbigt imån. urs. vill inte!
men det går inte att göra nått åt. har man inga pengar ska man inte ha häst. och det är ju inte resten av livet heller. får ju tillbaks henne nästa år!

ska snart fara till stallet och börja plocka ihop alla grejer. kan nog vara en god ide att skriva upp allt jag skickar med så det komms ihåg. 

även att min suspekta smärta i höger armbåge inte gått över än. och så har jag lite ont i ryggen på höger sida också. kan vara så att min kropp faller ihop.

igår var det väldigt kul iaf. fest hos lina och jonte med en hel mängd underliga människor. eller ja, det var väl egentligen bara en som var felplacerad. sen utgång på corona. jag fia stellan frida och lotta. regerade hårt på dansgolvet och körde gamla hittar som bla, fågeldansen. var stört kul iaf.
även skönt att ha en cykel att ta sig hem på efter en helkväll som 10 cm längre

också gjort ett schema över mitt hästlösa liv
måndag: csi
tisdag: hells kitchen
onsdag: grey's anatomy
torsdag: lyxfällan
fredag: idol
lördag: vila
söndag: top model


crap

blä blä blä blä

my love


fall

är en redig höstdag idag.
gått på stan och kopierat lite papper och skickat in dom till akassan. vart på biblioteket också och lånat lite böcker. kan ju vara bra att ha. speciellt imån då jag ska vara ensam typ hela dagen på jobbet enligt rytktet. boel ska vara ledig och ann har bara två kunder mitt på dagen.
även vart och ridit i ösregn. mindre trevligt. det var både kallt och blött konstigt nog. men vi var ändå ute nästan en timme.

nu är jag extremt godissugen så en trip till någon butik av godissort kanske skulle vara på sin plats.

extremt osugen på jobb imån

just det. köpte ju nya tändstift till haxen också men har ju fortfarande ingen tändsstiftsnyckel så dom nya ligger fint i sin förpackning inne i bilen. kostade fan multum 375 fucking kronor! helt sjuk

in the wind

bokade resa igår. ska åka tåg ner till min älskling nästa fredag. fanns inga bra flyg förutom på söndag, och då kom jonas på den briljanta (och lite mer miljövänliga) iden med tåg. nattåg avgång 2058 framme i gbg nångång vid 10 på lördag. sen blir det heldag där och gå på stadens trevliga gator och torg. ska bli riktigt trevligt och jag längtar väldigt mycket!

jobbade idag. eller man kanske inte kan kalla det jobb precis. hade hela två kunder på hela dagen. stört lugnt. var samma för dom andra. så vi städade, bytte gardiner och sånt. känns extremt sjukt meningslöst att sitta av en hel dag. men men. imån är jag ju ledig iaf
ska gå på stan, kopiera lite papper och skicka in till akassan. även gå på biblioteket hade jag tänkt. och självklart vara med min underbara häst på dan också.
även att det kom en ny till stallet idag. rasmus hette den. ska iof bara stå en vecka medans det är tävlingar på hippo, men ändå. kul med lite nytt folk iaf
ägarinnan var från frankrike och hade en såndär härlig brytning. hon verkade trevlig iaf


ÅÅÅÅH!!!!!!!!!!! snart börjar greys igen! den 30e. mummans mumma!

nå man kanske ska gå och lägga sig en sväng. hade grova problem att somna igår. kan ha nått att göra med att jag sov till 12 i söndags, men ingen kan riktigt veta




sounds like teen spirit

min granne ovanför har antingen köpt rockband eller guitarrhero.
paradise city och det låter mycket, men fan inte bra!

fridaynight

det var väldigt trevligt igår. kvällen började med stress till en buss som ändå var försenad. men andreas hittade en ny kompis på busshållsplatsen som hade ungefär två tänder i hela käften. men glad var han iaf på väg till busstop för att dricka bärs tills han blev medvetslös, eller hur han nu uttryckte sig.
väl på teg tog vi en liten omväg för att checka in omgivningen innan vi äntligen var framme hos ive. hans lägenhet var väldigt fin och skitsnygga tapeter i hallen.
även maten var god och efterrätten smarrigsmattans!
försökte få en liten bild men det vart lite mörkt

folket som var där var alltså, jag, ive, fia, stellan, jocke, andreas och jönsson kom efter ett tag.
ive hade köpt målardukar som han ville att vi skulle måla på som inflyttningspressy åt honom och det gjorde vi gladeligen. eller ja, jag fia stellan och jönsson iaf. jocke och andreas hann inte.

 fia startade med djurtema så jag och stellan hängde på. sen kom jönsson och förstörde med sin nakna brud.


idag har jag inte gjort så mycket. chillat på. vart och handlat. pantat lite burkar.
 ska snart åka till stallet. ska ta in de små djuren ikväll.

även att min nya mobil var en sån som jag trodde att de skulle va. dock inte blommönstrad utan blå.
men hittills funkar den finfint.





jag saknar min kille


enough

woho! min mobil har kommit!
ska ta tag i dagen och fara och hämta den.
WOHO! äntligen slipper jag bli mer skadad i mitt huvud av den gamla stenålders megamobilen. yeah!

timing is everything

ja.
var ju förbi på jobbet idag och hämtade lite papper och sånt också.
blir inte ens att jobba halvtid för mig nu. är alldeles för lite att göra. nästa vecka ska jag vara ledig tisdag och får väl se om det blir nå mer. veckan efter hade jag iaf nästan fullbokat. lite otur med timingen, hade tänkt åka med kajsa på söndag och vidare hem till pajala om det var lite, but no..
nåväl. får väl fara dit en annan gång istället.

tänk om man skulle börja söka andra jobb...
bläk

passade iaf på att snacka med min hyresvärd igår. allt är ok


oh no

min häst har fått rasp. kunde inte vart sämre tillfälle. ska fara och handla diverse medikament åt henne imån.
bläk

även middag hos ive imån och lunch på stan med joakim. blir nog trevligt

look at me, look at me

har äntligen fått över allt från gamla datorn. nu kan jag känna mig lugn och trygg ett tag.
hittade dock en sjuhelvetes massa rågamla bilder som var före min tid. typ 04-05 och sånt.
och även massa gamla festbilder från luleåtiden. hela singstar eran.
har tagit år att rensa bland allt, och jag är ännu inte klar. men nu ger jag mig för ikväll


lights on

då var mitt hem säkrat! vaktmästargubben var här och fixade och trixade lite så lamporna funkar igen utan problem. nice.
har rensat bland mitt berg med papper som legat lite utspritt över lägenheten. tror jag fått lite ordning på vad som är viktigt och vad som inte är det.

man kanske ska äta lite lunch, ge sig på ett nytt försök med gameldatorn och sen åka till stallet.
eller dammsuga lite?

farmville/smallville

ringt hyresvärden. vaktmästaren ska komma och kolla på mitt livsfarliga proppskåp lite senare. hoppas det går att fixa snabbt och smärtfritt.

även att jag borde städa lite. det är lite lätt stökigt här
först ska jag nog bara kolla klart smallville

growing up

vad har man lyckats med idag då?

for ut till media markt och köpte en finfin väska till min dator och en finfin extern hd på 1 tb. lär ju kunna fylla den med saker resten av livet.
gjorde även ett försök att föra över saker från gameldatorn till den, men mitt i allt gav ju bildskärmen upp. nå får göra ett nytt försök imån eller nått

sen for jag till stallet och red ut en sväng på mitt gullegull. även ett fodervärdsavtal inhandlades.

nu ikväll blev jag bjuden på paj av fia. lina och jonte kom också och åt. det var trevligt.
även att jag fick ett sms från ett främmande nummer idag som bjöd på middag på fredag. trevligt. och som jag misstänkte var det ive som stog för inbjudan.

och imån måste jag ringa min hyresvärd igen, eller vaktmästaren kanske är smartare. mitt proppskåp är inte helt ok. det fräser lite från det och en propp, samma som sist, blir kokhet så jag brände mitt skinn på den när jag plockade bort skitet. ajaj
så kan man ju inte leva, med osäkra lampor och proppar.

så nu är typ halva mitt hem i mörker. kanske lika att gå och lägga sig.


men en bra sak är att jag ska få en ny mobil på torsdag eller fredag. min gamla ruttna ger mig magsår, igen.
är inte säker, men jag tror det är en sånhär jag ska få

                                            men jag tror inte jag får den blommiga


jam

så var man tillbaks i mitt egna hem igen. efter 5 väldigt trevliga och mysiga dagar hos jonas. längtar redan tillbaks och nu är det ju bara 3 veckor kvar. bläk.
universum ville nog inte att jag skulle åka hem idag egentligen.
först råkade jag ta med fel kod till tågbiljetten så jag fick aldrig ut den. så var det även försent att köpa nån ny = jag semitjuvåker med ändå. kan ju inte tycka det var riktig tjuvåkning eftersom vi faktiskt hade betalt en biljett.
fast tåget blev ett par minuter försent så jag hade exakt 30 sek på mig enligt den stora klockan på station att gå på flygbussen. det hann jag faktiskt med
men även att BÅDA flygen hem var försenade. måttligt roligt att sitta drygt två timmar på bromma. nej.
världens längsta hemresa ever. lagomt drygt

nå det bästa med att komma hem är ju min underbara lille häst. fast idag ville inte universum att jag skulle ta mig dit heller för min bil var (än en gång) stendöd och reagerade inte öht på något. men tur i oturen så var lamia just i det ögonblicket på haga och kunde hjälpa mig och piska liv i haxen så jag fick fara till mitt gulledjur.
och piska lite till så jag kom hem från stallet också
bilskrot. har iaf lagt den i laddaren på timern så förhoppningsvis behöver jag inte slita håret av mig imån när jag ska bege mig av på äventyr.

ska göra ett nytt försök att köpa en extern hd och rädda mina bilder och sånt från gammeldatorn. måste även förbi jobbet och plocka upp lite papper som ska skickas iväg. så var det även nått annat jag också skulle göra som jag inte kommer på nu.

nå skit samma.

är även besämt att kajsa åker den 27e. urs vad jag kommer grina. men men. får ju fara och hälsa på henne när jag vill och så är det ju inte resten av livet heller. får ju faktiskt tillbaks henne. but still..
nå får lägga all energi på annat, typ springa, städa, leka med vänner, laga mat och sånt.
om nån annan har nått tips på annat man kan göra så är de bara att bju


look at the stars

jag drömde att nån hade rakat av kajsa hennes man inatt. det var obehagligt.


det är stört varmt här, som sommar fast bättre. är ju lite drygt att på semestern när man var inställd på att bada och sola var det dåligt väder och nu när man är inställd på höst envisas det att vara varmt och molnfritt.
väder vad vill du mig?

spin me

det är ju faktiskt fredag idag. det hade jag helt glömt bort. man blir ju lite rubbad av att inte jobb.

håller på att bli lite lätt beroende av farmville. jävla peter, I blame you!

världens tröttaste hund lät mig sova till hela klockan 10 i morse. det var sweet. snart ska jag göra lite lunch åt min pojk och ikväll är vi bjudna på middag hos kalle och josefin. det blir trevligt.
även att jag borde gå och handla idag. kanske ska diska lite först. så mycket att stå i, förstår inte hur jag ska hinna. eller..

men jag saknar min ponnie

mushroom shake me

idag har jag plockat svamp första gången i mitt liv. vi hittade kanske inte så mycket, men ändå.
har även tvättat i den flashiga tvättstugan som man inte behöver tvättmedel till, lunchdatat, gått tusen mil till jonas jobb med hunden, fått middag av mitt gull, extremmyst och snart ska det ätas glass

lovley

sitter här på soffan i falkenberg, kollar lite grey's, väntar på att jonas ska komma hem på lunch.


dumdidam




nej, inget mer än så att tillägga

today is the day

så var det äntligen äntligen onsdag! ska snart bege mig mot bussen. om bara ett par timmar är jag framme. längtar som ett psyk.

och på tal om psyk
när jag körde hem från stallet idag kunde en major olycka hänt. mitt på e4a bron kör en tant med en tre bilar bakom och en snett bakom. hon kör alltså i ytterfilen. mitt i allt får tanten (kan även kalla henne en kärring med glasögon) för sig att hon självklart kan göra en Usväng från ytterfilen, ut framför bilen som var i innerfilen och rakt ut framför en bil som kommer från motsatt håll. bara för att man är 80+ betyder det ju inte att man får göra hur man vill. vad är felet på dagens åldringar?
tacka vet jag dom som inser sina begränsningar. min momme tex som slutade köra bil för bra länge sen. och min fammo som jag gissar, inte ens har en aning om att hon faktiskt har en bil.

nå som sagt. nu gå mot buss

boring

shit så tråkigt dag. allt går extra segt idag. har vart i stallet redan. ätit middag. diskat.
skulle fara och köpa en extern hårddisk så jag kan rädda mina bilder och all musik och film från den gamla datorn, och även en käck liten dataväska så jag utan problem kan släpa runt laptopen. men nä, det var ju stängt. damn.
dessutom är jonas på nån rutten kurs så han måste leka lekar hela dagarna, utan tid för mig.



planer för kvällen då;
åka och köpa ett berg godis
packa
kolla idol





shit så seeeeeeeeeeeeegt



there's a whisper

alltså. har man öppentider mån-fre 0900-1800 och det står stort på dörren. varför är det då låst när man går dit vid 1630? lite lätt störande ja.

nå har gjort massor idag. vart på arbetsförmedlingen och kirrat det. först fick jag vänta  i tusen år innan det var min tur (ca 40 min) sen när det väl var dags att skriva in mig då pajade datasystemet. grattis.
nå efter ett bra tag så var allt färdigt och jag fick gå ut på min första arbetslösa dag.

snart är det dags för bädden. imån är det tisdag. woho. då ska det packas, faras till stallet och vänta på onsdag.


one more down, 2 to go

så var det då äntligen söndag!
bara 2 dagar kvar alltså. tiden går åt rätt håll

idag har jag vart i stallet och ridit min underbara ponnie. sen for jag ut och sprang första gången på tusen år. men nu får det väl vara dags att ta tag i fläsket igen. såhär går det ju inte att ha det

imån händer det grejer även. ska på stan. måste till arbetsförmedlingen, kilroy, och lite andra grejer

även att jag har en underlig smärta i min högra armbåge som suttit i sen i lördags. trodde jag sovit konstigt eller nått, men det var likadant idag. även att min fot gör ont. damn you goldie!

where are you?

johanna!!
vars är du? vad gör du?
har du försvunnit någonstans på stockholms alla gator och torg?



johaaaaaaaanna!

the time is now

folk säger att man ska vara försiktig när man går hem från krogen som ensam tjej osv. och dom flesta olyckor sker i hemmet, eller? nä, vars är det man är mest utsatt om inte i stallet. här skulle jag fredligt och lugnt ta in dom små liven idag, peacie och goldie, lugnt och fredligt. men nä, inte det heller. utanför hagen passade goldie på att skraptrampa på min högra fot med typ 90% av sin vikt. AJ! och just innan jag skulle släppa in hon i boxen klev hon rätt hårt på min vänstra fot också. aj!
sen lyckades även mio skalla mig rätt i tinningen och nu har jag en megabula där.



även att jag haft söndag hela dagen men det är bara rutten lördag. DAMN! kan det inte ens bli måndag snart. lite fort bara sådär


piece of cake

har rensat bland mitt smink. som jag förövrigt typ aldrig använder så mycket av, och det blev rätt mycket som fick åka i soperna. typ ett kilo. men nu finns det lite ordning iaf. upptäckte även att jag har 5 bruna/beiga kajaler och exakt 0 svarta. jag som aldrig använder brunt. hur kan det komma sig. har också ett starkt minne av att jag bör ha en svart nånstans, men den är väl kanske long gone by now. nå skit samma

ska ta och fara till mitt gulledjur och ta ut henne på en långritt idag. mitt söta gullegryn


almost dead

så var det ändrade planer. blir inge stuga utan allt flyttas till rövarnästet i stan istället.
bör väl snart ta tag i kvällen och göra mig redo att lalla dit, men grillen är inte klar än så jag behöver inte stressa. inte nu för att man nånsin behöver det när det gäller att passa tider med rövarna..

vilken hemsk tur att det började regna igen.

men en fördel med idag är ju att det ändå är fredag = inge mer arbetsdagar på hela två veckor, och en dag närmare onsdag!

Could've been a genius if you'd had an axe to grind

så sitter man här än en gång och undrar vad fan man ska göra med sitt liv. shit.
varför får jag inte det där perfekta "aha-momentet" som man hört så mycket om. nå, det närmsta framtiden är ju iaf planerad.
semijobba fram till jul. dubai i november. ledig tid i falkenberg. jul hemma.
men sen då?

åh vad trött jag blev helt plötsligt.

nu börjar day after tomorrow på tv. frågan är ju om man ska kolla den eller skratta åt idioter i lyxfällan. filmen är ju iof inte sådär väldigt bra och jag har ju trots allt sett den en sisådär 2-3 ggr förr. men jake fresh gyllenhaal är ju faktiskt med...
nå man kan ju flippa

when the time is right

nu har det bakats! fyra plåtar med bröd står och svalnar i köket. kan meddela att det blev väldigt smarrismattans.
ska bara pressa in skitet i frysen så är det färdighaft för idag.
har hunnit med sjukt mycket. men det är alltså såhär häslösamänniskors eftermiddagar ser ut. good to know.
har alltså vart i stallet, lagat lite matlådor, jobbat, klippt manne, bakat massa bröd och hillar. ska nog gå och tryna snart

hur länge kan det ta att ta sig från landvetter till göteborgs centrum? anyone?
saknar min underbara kille megamycket

peach

skönt med sovmorgon. fast ändå vaknade jag i ottan. mitt gull skrev ett morgonsms vid 8 som jag vaknade av. fast jag hade ändå tänkt kliva upp typ då och fara till stallet. skönt att rida innan jobbet, fast det regnade dock. har faktiskt gått skitbra att rida på sista tiden. säkert bara för att hon ska åka snart. buuuu.
nå ikväll ska jag baka lite bröd har jag tänkt. det tog visst slut igår. även att jag önskar mig en assistent så mitt knådande blir lite lättare. anyone?

well snart ska jag nog bege mig av till mitt jobb. fast ändå. 2 timmar kvar.. nå



en vecka kvar!

pokerface

jag är verkligen sämst på poker. var och spelade hos rövarna. jag, fia, filip, peter, linus, jocke och andreas
jag vann inte en enda gång och åkte ut först. well 20 spänn fattigare men det tror jag nog jag kommer över

har grova planer på att baka lite bröd imån. har min första kund kl 14 så förhoppningsvis behöver jag inte gå dit på morgonen. även lite ny mat att fylla min frys med hade vart nice

nu ska jag dock gå och krama lite kudde i väntan på nästa onsdag

RSS 2.0