Who's safe

Haft en riktigt jobbig helg..

Night

godnatt

Hello pretty


Doing it for the thrill

Just ja. Var ju i Göteborg ihelg också. Linda kom ner och jag passade på att åka dit och träffa henne. Bodde hos Sofia i hennes fina lägenhet och det var en riktigt trevlig helg På fredagen gick vi ut på Clooneys där dom spelade skitbra musik! Ebba Grön, Bowie, Fibes Oh Fibes, La Roux, Le Sport, The Tough Alliance och massa annat bra skit. Dock en absurd mängd Håkan Hellström, men det får man väl räkna med när man är i Göteborg. Men som sagt, bortsett från hans låtar var det bara bra musik. Lördagen chillade vi mest. Fixade hår på varandra och det var sjukt skönt att få mitt skabb klippt!

Farmertan

När jag kom hem idag möttes jag av en ko på gården. Där ska dom inte vara men den hade smitit lite. Fick valla in den i hagen igen och kollade igenom staketet till hästarnas hage samtidigt. Den kon som var på gården var nog samma som rejvat runt här tidigare i höst också, en riktig liten rebelko

Har kommit en bit med hemtentan nu vilket känns skönt. Har tänkt lägga hela måndag och tisdag på den nästa vecka också om jag inte är klar tidigare, men jag jobbar som bäst när jag har heldagar och inte föreläsning på för eller eftermiddagen.
Helgen går ju bort lite eftersom det är paintchampionatet jag lovat att hjälpa Maria med på. Hon ska ställa Pärlan så det ska bli kul.
Så kommer nog Jonas hit också

Vaknade mitt i natten av att jag hade asont i halsen, det var inte en allt för trevlig suprise, men det verkar gå lite bättre nu.
Ska försöka skriva lite mer på tentan så jag med gott samvete kan gå på puben ikväll. Är skördefesttema idag haha!

Don't hurt me

Har precis kommit hem från styrelsemöte. Det mesta är klart inför KMet nu och det känns skönt

En sak som inte känns lika skönt är att jag börjar få väldigt ont i halsen, mindre populärt!

Today


Cats

Sitter inne hos Göran och håller Tessan sällskap och försöker skriva lite hemtenta. Hon är dock lite väl sällskaplig, men ack så söt


I'll be your Emmylou

Har börjat på hemtentan nu.. Det går sådär.. Hade vart lättare om jag kunde använda min egna dator som inte är exakt riktigt lika dålig som den här, men nästan. Nåväl, får ju maila allt till migsjälv hela tiden så jag kan jobba vidare i skolan lite senare, finns inget VPN på denna dator så jag kan inte läsa några vetenskapliga artiklar..
Well skit samma, tror jag ger mig för idag. Hade svårt att sova igår och låg och stirrade till efter 2 så jag borde vara trött. Verkligen borde, men jag är inte det..

Help Yourself

 
Tänk om jag skulle försöka helpa mig själv med lite hemtenta...
 
 
Btw, min dator funkar fortfarande inte... Crap

Killing me softly

I övrigt är det rätt mycket i skolan men ändå inte. Har typ konstant artiklar som ska läsas till olika seminarier så man blir rätt trött i huvudet. Har hemtenta i fysiologikursen också som jag inte riktigt börjat med heller.. Ska se om jag kan jobba med mig själv genom att INTE sikta på femma för en gångs skull. Skulle vara rätt jobbigt, men ändå lite skönt.. Annars är det väl okej, är lite trött och så bara. Ska eventuellt åka till Göteborg ihelg vilket ska bli superkul!

Ride on

Har haft en sadel på prov idag. En Continental Equiflex 135 typ det skönaste jag suttit i! Är dock lite osäker på om den passar eller inte, och det var ett par andra som ville testa den också så jag avvaktar. Hade helst velat ta med sadeln till Per och be om hjälp så jag vet att sadeln jag köper verkligen sitter som det ska, men nu blev det inte så. Men om inte dom andra köper den kan jag nog låna den igen. Det vore grejt!

Love


Help me out

Så bor kläderna i garderoben igen och det var dammsuget. Har nästan gjort klar all bokföring också så snart är det väl dags att börja plugga lite. PBLen ska göras innan jag får gå ut till mina djur.

 


Bring it home

Har som sagt inga föreläsningar idag så jag behöver inte åka in till skolan.
Det jag måste göra idag är..
Städa
Plugga
Bokföra
Rida

Just nu regnar det så jag får börja med innealtiviteterna och hoppas på bättre tider senare


Hole in my head

Jag skulle nog behöva städa här. Jag kommer eventuellt att göra det imorgon, inga garantier. Har inga föreläsningar alls så jag kan vara hemma hela dagen och leka med mina fina gula gullingar.

Tror även att jag håller på att få ett hål i ena tanden. Mitt första hål typ ever. Ogillar känslan

Hear me out

 
 
En låt värd att lyssna sönder

Nice to see you

Så var helgen slut igen.. Har haft en riktigt riktigt bra helg får jag säga!
Först rätt chill på fredagen, gjorde inget speciellt, kollade tv och åt glass typ. Lördag var det pole och barrelträning hos Cissi. Inte nu för att det blev något raceande för oss, men bara att komma ut lite är skönt. Hon skötte sig riktigt bra, var lugn och fin och jobbade på bra med rygg och rumpa. Fick till och med upp Cissi på henne en sväng vilket var jättekul. Finns ju typ aldrig någon i närheten som jag an sätta upp på hästen så jag själv får se hur hon går, det är alltid nyttigt att se! 
Kul grej också att få beröm för att hon börjat bli så fin, både i kroppen och psyket har det hänt massor under sommaren, hon har verkligen landat i huvudet och börja lägga på sig ordentligt och bli mjukare i formerna! Kul att få höra det av andra också, då kanske man gör något rätt ändå höhö.
Och nej, jag får skämmas, det blev inga bilder ändå. Dock filmade jag när Cissi red henne men det är bara för mig.
 
Lördagkväll var det fest. Jenny hade försenat födelsedagskalas, började hos Tezz för att sedan vandra vidare. Det var riktigt kul trots att kvällen (som vanligt) gick väldigt fort, helt plötsligt var den nästan 2 och vi gick hem. Forsatte dock med att spela Mario som på nått sätt var sjukt mycket svårare än vad det någon annan gång varit, tror absolut inte det hade något med promillehalten att göra utan det var ett totalt omgjort spel!
Kom med lite fusk till andra banan på trejde världen, men inte längre. Det var helt crazy, men sjukt kul
 
Idag har jag inte gjort något alls. Legat på Tezz soffa och kollat på film efter film och spelat lite tvspel också. Idag gick det något bättre, men fortfarande vansinnigt mycket svårare än när man var lite. 
Kom hem för nån timme sen och tog en efterlängtad dusch. Ska snart gå och sova också..
 
Men som sagt, en bra helg!
 

Race

Imorgon ska jag och Paj på äventyr! Tänkte åka och testa lite pole bending och barrelrace. Kan ju vara spännande. Lovar att jag ska försöka få nån bild på spektaklet också höhö. Lovar däremot inte att det kommer att gå fort!


To bad

Fan också. Fått tillbak dna provsvaren nu, och Pajen bär tyvärr inte på splashgenen. Skittråkigt!!


Picture this

Vet att jag är sjukt dålig på att lägga upp bilder och sånt nuförtiden, men förhoppningsvis ska jag bli lite bättre (aldrig hört den förr va)

Everybody hurts

Är lite trött idag. Ont i ryggen och röven också för Paj fick ett litet utbrott och sparkade mig i hagen igår... Gick ut för att ge henne mat och Kajsa morötter. Paj står och äter och jag står med ryggen mot henne när Kajsa kommer. Helt plötsligt freakar hon och sparkar till mig rätt i ryggen, blev rätt sjukt paff kan jag lova...
Har ett finfint märke på ryggen och baken nu höhö. Får väl se om jag kan sitta ordentligt i sadeln idag

..

Jag har ingen koll på dagarna. Så är det

Nu ska jag hem och käka och sen rida lite. Hoppas det går bättre idag än igår när det började hällregna mitt i allt. Sånt ogillas

Humor me

Har How I Met Your Mother-maraton med mig själv. 
Alltid lika roligt höhö

Hi girl

Så var det söndag än en gång. Jonas var här i helg och åkte rätt tidigt idag och tog med sig lille Bobby.
Själv har jag inte gjort mycket vettigt idag, mockat lite hage och kollat tävlingarna på Axvall. Tänkte rida nu när jag kom hem men det började visst regna. Skitväder!

Imorgon är det ny vecka och jag har lite skolgrejer som ska tas tag i. Synd bara att min sketna dator fortfarande inte funkar. Får kolla med ITstöd på skolan om dom kanske kan hjälpa mig. Vore ju som rätt nice att kunna plugga hemma också och inte bara på skolan.
Så ska vi även ha styrelsemöte imorgon med det sista inför KMet som ska vara. Ser fram emot det


On the move

DNA provet är skickat!


Get up, stand up

Upp och åka och lyssna på komagar. Sjukt nöjd att jag inte försovit mig efter ca 5h sömn


Long day

Så var första dagen gjord. Inte precis samma honeymoon som i ettan utan allvaret började direkt. Labbar imorgon och på onsdag i halvklass. Jag hamnade såklart i onsdagmorgongruppen. KUL! Eftersom jag ska stå i puben imorgon = lite sömn = trött Linnea = koncentrationssvårigheter på labben. Nåväl, det får väl gå an. Sitter och läser lite i den tjocka luntan med papper vi sla ha läst till fredag. Handlar om digestionsapparaten. Intressant men lite dryg text bara.

Har lekt med de små ynglen idag också. Vår grupp är hjärtmask, och förhoppningsvis regerar dom så som vårt lag gjorde förra året.

Kom hem efter 19 då vi burit upp allt till puben för imorgon. Var trött och hungrig så hästarna fick klara sig idag. Är ledig imorgon (inläsning) så då kan jag rida på förmiddagen istället. Hoppas på fint väder bara. Har fått lite bytesövningar jag tänkte träna på, går ju rätt bra vänster till höger som sagt, men det måste ändå bli bättre!


Back to school

Imorgon börjar skolan igen. Kanske bäst att gå och nanna kudde så man orkar med det hårda studentlivet


Bye bye

Hade tänkt ta ett pass på ängen idag och riktigt jobba på att lossa bogarna, men det var fullt med kor. Istället tog jag och Paj en tur ut i skogen och spanade efter svamp. Vi såg inga. Kan bero på att Paj är rätt rask så man hinner inte se nått höhö. Red barbacka också för ovanlighetens skull. Är lite lätt skillnad på bredden på Kajsa och Paj, men det är även bra skillnad på Paj nu och förra sommaren!
Och på tal om det har jag spenderat kvällen med att putsa upp sadeln som imorgon får åka iväg på prov i utbyte mot en bredare. Håll tumme och tår!



Piece of my Pie


In the weekends

Så har min kära syster åkt hem. Hon kom i onsdags och hade tyvärr fått en släng av typ njurinfektion eller liknande så hon mådde inte optimalt. Men det blev bättre allt eftersom så lite roliga saker kunde vi göra ändå. Typ rida och gå på promenad med Bobby. Visade henne runt i Skarastad också vilket går rätt fort eftersom Skara är lika stort som en handflata ungefär.

Nu ligger jag och glor på tv och Bobby tuggar tuggben här på golvet. Imorgon blir det ett till faddermöte och sen ska jag rida Paj på kvällen.
Har hittat en som vill kastbyta sadel så på måndag ska jag skicka iväg min. Håll tummar och tår för att båda sadlarna passar, skulle vara GRYMT skönt!


RSS 2.0