and so on and so on

nu är det snart nyår. min ena lins krånglar, jag kommer nog vara halvblind innan året är slut.

happy nytt år

blank

har inget att komma med

home sweet home

första natten i min egen bädd i mitt eget rum på länge.
så fort jag klev in genom dörren blev det stökigt. dumpade allt mitt skit på golvet i hallen och sovrummet. känns inte som att jag orkar ta itu det just nu. får bli imån, eller nästa år. den som lever får se

ser iaf  fram emot nyår. ska bli kul att fara till luleå och checka läget där en sväng. vinka av em innan hon drar, hälsa på moster osv osv.
har stora planer på allt jag ska hinna med och alla jag ska hinna träffa, men det slutar väl säkert med att jag inte gör nått av de alls
mami hittade tillslut den förlorade julklappen, och det var ett finfint halsband i typiskt johannastuk som jag fick.  men jag gillar den. kan nog passa fint till nyår
borde börja fundera ut nån käck liten outfit att ha

borde även gå och sova.

har exakt noll lust att jobba imån

och jo. jag är sämst i världen på att köpa juleklappar..sorry,  I'll make it up to you


btw

tyckte det var dåligt av sverige att inte låta timo vara med och leka mer






och tillägg.. jag påbörjar min färd mot södern vid ca 13 tiden imorgon. alla som känner för att underhålla mig i min stereolösa bil är varmt välkomna att ringa! näääär som hellst... alltså, åker ca 13, sitter i bilen lääääääänge med telefonen.. telefonen och jag... ända fram till typ 19 iaf.. så.. ring bara ring. eller sms. sånt är valfritt.
ja..

gnight

damn you weather

det blev inte bra väder. det blåste och blåste och blåste snuskmycket. men lite åkning fick jag och babybro till iaf
var iaf bra att få lite träning innan hemavan. får väl se hur mycket träningsvärk jag har imån hahaha
men som sagt, redigt skönt att åka lite. ska bli kul att fara till finko igen sen i vår. papi har byggt världens finaste stuga!
helt utan min hjälp även. fast jag erbjöd mig mången gång idag. "nä du kan inte lägga golv" fick jag till svar.
nåväl. han och bigbro fick lite gjort iaf, medans jag åt glass istället. fine by me

var sjukt trött i morse när mor kom och väckte. men då hade jag lite problem med att somna igår.
var som att det stack till under högra nyckelbenet och lite på vänster sida också ibland när jag andades. men det släppte tillslut...

sista natten hemma på ett tag. lite trist, men samtidigt lite skönt att komma hem. dock mindre skönt att jobba imån och på tisdag. hade hellre vart ledig, konstigt nog.
men det ska bli skönt att komma hem till mitt, och min ponnie. och annat..

jag har nog inbillat mig den där låten. den finns inte. inte nånstans. skitans

poker straight

så var julen över. nu är det slut. var och checkade rajraj en sväng idag. krogen var nästintill tom när vi kom dit, bortsett från ett par gäng väldigt mycket äldre människor, och väldigt mycket yngre. man var alltså äldst av dom yngsta, och yngst av dom äldsta
okej det var inte så tomt som de kanske låter, men såhär i efterhand hade man lika gärna kunnat stanna hemma. nå men det kom mer folk rätt fort iaf. som man kände. gick iaf hem tidigt och höll mig väldigt nykter hela kvällen. väldans skönt.










snuskbra låt. helt enkelt.
jag är trött, men kan inte sova. tja, konstigare saker har väl hänt... funderar på om jag ska gå och äta en bit bröd, är nog lite hungrig, men det blir nog inget mer än ett tankefoster. jag menar, ligga här och gotta mig i min bädd eller gå upp till ett kallt kök, vad väljer man?














imån blir det  utlandet. skitrip till finko. hejvilt vad det kommer åkas i backen, jag och babybro

nej nu ska jag nog försöka piska i mig lite sömn. måste ju ha all energi till imån.
det stör mig fortfarande att jag inte kan komma på vilka som gör den där låten jag haft i skallen i hundra år..

this is the shit

ja. det var lyckat igår. träffade alla gamla godingar (nästan iaf, vissa saknades ju) dock var det inte riktigt så mycket folk ute man hade hoppats på, men det blir väl kanske ikväll då. rajraj

imån ska vi till ylläs och åka lite. ska bli sjukt skönt och trevligt. vi hoppas på mummigt väder. kul med lite prepp för hemavan.
ska bara leta fram min jacka så jag inte behöver åka naken, det hade ju sett tokigt ut. tokigare än alla galna finnemössor som syns lite här och där i backarna.

sitter i soffan med min vetevärmare på axlarna och kollar på "cast away" på mami och papis nya tv. en liten 47" samsung. självklart inte lika snygg som min, men den funkar ju haha
snart ska vi äta, lax och potatis m m mmmmmm mammamat är the best.

har även plockat fram mina gamla längdskidor som ska få följa med hem. jajemän här ska det åkas hejvilt. hoppas bara på snön ligger kvar länge, iaf i skogen så det går och åka.

han ser lite galen ut i filmen. fast iof, fast på en ö i 1500 dagar med bara en vollyboll att prata med.

dumdidam.. kommer inte på så mycket mer att tillägga just nu.



jag har en kickass familj!

shame on us

juldag.
det blir nog redigt. ska snart börja fixa till mig så man kan visa sig ute. har bastat och vilat. på mammas order. hon tyckte att det var alldeles för lite sömn för mig med ungefär 8 timmar och beordade mig isäng med orden "annars kommer du ju aldrig orka med natten"
det fann jag lite lustigt

dagens goda gärningar (klippa christoffer, johanna, mamma, + färga mammas hår) är gjorda. nu är det slutjobbat för iår. eller fram till måndag iaf.

har vaknat 2 dagar i rad nu med samma låt i huvudet och jag vet inte vilka som gör den. rätt irriterande. men det är typ those dancing days eller nått liknande band

är iaf nöjd med alla juleklappar
fick bla, ett täcke till min ponnie, nya benreflexer också
pengar
en väska
en pastagryta
knivar
en vetevärmare
och lite annat trevligt

ser även fram emot hemavan. ja jävlar ja.
men först ska det vara ikväll och imån. pust. tredje dagen idag, lär ju kännas som semester när man åker hem igen.
men nu bör nog mitt hår fönas och mitt tryne sminkas. även lite mat i magen hade inte suttit fel.

men det blir nog redigt ikväll

and the winner is....

ja så var det då julafton.
har hunnit med ett besök till min stabila fammo. klippa min extremt långhåriga hippiepappa som såg ut som indianhövding flygande håret, men numera återställd till en helt vanlig pappa igen, morgonbastu, grötlunch och julfika. ska snart få en guidad tur av min moster i deras hus i sydafrika. över internet alltså. och sen är det väl middag som gäller.
ja en juleklapp har jag även hunnit slå in, lätt kvällens snyggaste paket!

min stackars mamma går runt med lite lätt ångest, för hon har glömt bort vars hon gömt en klapp (standard varje år) en oinslagen ensam liten klapp ligger alltså här nånstans i huset. hade inte brytt mig så noga om den inte hittas idag, men det är ju bara det att hon tror att den var till mig. gaaah, en klapp till spillo. nåväl, får väl den till påsk eller nått.

resan hit var väldigt dryg. dock inte så mycket bilar vilket var skönt, så fort man lämnade stan så blev det mera öde. inte heller ett enda vilt djur såg mina ögon. fast jag måste verkligen ställa in mina extraljus så några av dom inte pekar rakt ut i skogen eller rakt ner i marken. det gör ju inte så mycket nytta.

var iaf ofantligt skönt att komma hem. åt lite grillmat med familjen, och lullade på. senare kom kusin jonas och jens förbi och vi spelade tp ett par timmar. nej jag kom inte sist, det gjorde ju självklart marcus.

vaknade rätt tidigt imorse. folk sprang runt i huset och speciellt mycket där golvet knarrar kändes det som. 

men men, nu är det jul. en helg fylld av värme och glädje. jävligt skönt att vara hemma.
nu börjar det lukta mat och jag är hungrig första gången sen i fredags. woho. har även gått ner 5 kg sen lucia. inget ont som inte för nått gott med sig kan man väl säga. 
nåväl. om min mamma är lika matbesatt som förr, så lär väl dom kilona komma tillbaks rätt fort...


så man får väl passa på att säga god jul till alla.
ta det försiktigt med julnubben och prinskorvarna

tjo

i've got nothing

har inget att tillägga.
min hjärna är tom och trött. ska se hur det går och sova idag. men överlag, mycket bättre. eller mja, mycket och mycket. men bättre.
var skönt att få ur sig saker och ting imorse.

fast jag är törstig. ofantligt törstig. still not hungry. men törstig.
så alltså, vatten, bädd, radio, sömn

har iaf packat. hoppas bara jag fick med mig allt som behövs. nå jag får väl klara mig utan annars. going home

trouble sleeping

jag vill inte gå och sova. jag vill inte vakna mitt i natten, undra vars du är för att sedan komma på allt igen. jag vill inte vakna på morgonen, undra vars du är, och komma på allt ännu en gång.

jag vill åka hem till min mamma. till det som är bara mitt, där du inte spelar så stor roll eller betyder så mycket. där jag kan sitta i soffan utan att behöva tänka på dig. vara i mitt rum, utan att veta att du rört allt som finns där.

men mest av allt vill jag att du ska komma tillbaks och att allt blir som det ska vara. vi löser allt.
tillsammans.
du vet att jag vill försöka hjälpa dig, men just nu finns det inget jag kan göra. men jag finns här, när du vill. det är bara så jobbigt att se dig såhär. så jobbigt att se dig gå

all over now

jag har aldrig varit så ensam som nu

sad panda

vaknade av att jag skakade. drömde om spindlar. älgspindlar för att vara exakt. tror knappast dom finns på riktigt, men den mänskliga versionen av robin hood sa att dom kan springa i 70 km/h. snabba små rackare. vet precis hur dom ser ut, nästan som små flugor.
så jag vaknade alltså, täckt av älgspindlar och skakade. vände på mig för att leta min värme och känna trygghet, bort från alla spindlarna och kylan. men där fanns.... inget. ingen.
bara mer plats. jag vill inte ha mer plats!
"vad är det här?"  tänkte jag, för att 1 microsekund senare inse hur livet ligger till.
då kom allt tillbaks. huvudvärk, smärta, tårar, ångest.

och tystnaden. hur är det tänkt att en människa ska kunna sova när det är SÅ TYST??
det är ju helt sjukt. och kallt.
hur jag än försökte ligga i sängen var det bara obekvämt. 25 minuter senare var ingenting bättre. inte ett dugg
försökte tänka positivt. se det från den ljusa sidan. tänka på saker, som att..... um.... nä, jag kom ju faktiskt inte på en enda rutten sak.
men jag försökte iaf. och det är väl tanken som räknas? eller?

men du har fel. det HJÄLPER att prata, det är sånt människor gör, man pratar om saker, tillsammans, berättar hur man känner, hur man mår, vad man tycker. det blir bättre. du vet bara inte om det, för du har aldrig provat.
man pratar och försöker lösa saker, TILLSAMMANS! det var ju vi, inte du och jag, utan VI! det kanske hade gått att lösa på nått sätt, om inte annat hade jag vart medveten om vad som var på väg att hända. men som sagt, du har fel

mitt täcke är som en plåt.
mitt hjärta är ett sår



jag är ledsen

look after you

jag borde verkligen gå och sova. sova bort den här dagen, morgondagen och resten som kommer sen också.
allt blev så konstigt helt plötsligt. så ovant. det bara känns inte som det ska, som det brukar. hur ska man vänja sig vid nått sånthär? ensamhet. att vara ensam. att inte ha nån att ringa när det hänt nått kul, tråkigt, oväntat, ovanligt.
själv.

mina ögon gör ont. min kropp gör ont. allt gör ont. om det ändå vore igår.
om man hade vetat att sista gången vore sista gången, sista det och sista det. då kanske man hade använt det bättre.
jag vill inte vara nå mer

6 timmar och redan skit.

om ändå om ändå






vi var ju ett team. vi var ju på lag, du och jag. jag och du.

vad var det som hände?
som jag missade..?

alone

ja tänka sig hur livet kan ställa till det ibland. för ett par timmar sen var allt som det skulle (nästan)
och nu har det gått helt på tok. ja tänka sig

damn, too late

tog en onödig tripp till stan och ersboda. allt jag skulle ha var slut. typiskt

to make things easy

det där med att kommunicera i ett förhållande har jag hört ska vara bra.
vore ju trevligt att prova på nångång.

all the small things

det trevliga


det otrevliga var en gigantorhög reklam på hallgolvet, trots min fina "ingen reklam" tejp på dörren.
så jag satte upp en ny lapp



missar man den är postgubben blind dum och trög


I wonder why, I wonder how

undrar vad anna skipper skulle säga om mina matvanor.

kom hem till en trevlig syn och en otrevlig syn...

and the thing is...

alltså.
grejen är ju den att. jag har massa smarta tankar som jag tänker. men jag kommer ju aldrig på nått smart att klämma fram när jag väl sitter här. i bilen däremot. jävlar, då är jag i mitt esse. men av nån anledning blir jag som fördummad när jag sitter här. underligt det där.




sitter och glider runt lite och kollar på vad som hellst. får inget riktigt grepp om den här kvällen

one of the best



joakim gillar oss zakrissons så mycket så han vill äta upp oss

the things I would do for you

min dc är inte som den brukar, dvs vid fungerande skick
det är ju lite jobbigt. jag som har skallen fyllt med frän musik jag vill downladda

men som tidigare sagt, snart är det jul och då får jag äntligen åka hem till mitt mummans pajala

funderar nästan på att gå och sova snart, det blev så kallt här plötsligt. även att jag kännt mig lite yr hela dagen på jobbet idag. mördardagen men bara klippningar. mina axlar var lite arga vid dagens slut.

killen tog hand om hästen idag så jag fick kvällen ledig. har roat mig med att steka plätt till middag, kolla tv, städat lite och ska betala lite räkningar. kul. kul liv
suck

almost heaven

min kille har köpt en paradis ask. det får man julkänslor av

jag längtar som en apa tills på tisdag då jag får åka hem. en vecka kvar!!

nu är det soffligg och paradisätande som gäller

m m m



sjukt bra, så bra så vi lägger upp den två gånger

det här med livet

det är så mycket man ska hinna med på så kort tid. inte konstigt man blir stressad som en burhöna ibland.

fick för övrigt en räkning från facket idag. men dock bara på 645 kr. "du har inte betalt din medlemsavgift för oktober" nej men konstigt när jag inte fått nån rutten räkning för oktober. nå skit samma. får väl vänta och se när den hemska hemska kommer.

är även rätt hungrig. håller på att göra lunch till imån. bulgur och nått smarrigt till. fast jag klantade visst till det och råkade köpa hel bulgur istället för umm... krossad? malen? nå ohel bulgur. men det borde väl gå och få i sig iaf

går en dokumentär på tv om små människor. ett minibarn som rider på en miniponnie. ser sjukt ut.

blev även känd som "hon den korta" på jobbet. var en kund som ringde och skulle boka tid hos mig, men visste inte vad jag hette, så det blev "hon den korta" istället.. well ok att jag är kort, men såååå kort är jag väl ändå inte?!

nu ska jag gå och gulla med min mat och se om den är klar. sen lite lussebullar i soffan med älsk.

snygg och smärt

lagom till jul?
nja, i don't think so.

men efteråt! då braske mig. ska se om jag kan få hem roddmaskin och längdskidor. jävlar det ska trimmas kropp. har grova planer på att bli varannan veckas träningsfreak! (och även varannan veckas fettoMcFett men det är ju en annan story)
min plan är alltså att bli en såndär som anstränger sig och är nyttig och hurtig.
och nej, NEJ jag ska inte sova bort hela dagarna, vända på dygnet och slappa ihop. sånt kan man göra när man är gammal.

oh my gosh

världens jobbigaste stallmorgon.
40m blötsnö. kan meddela att det var rätt jobbigt att släpa ut allt hö i morse med en skottkärra som välte hundratals ggr. måttligt less blev jag.
även smitande hästar som rejvade runt och vägrade komma och lyda. men tillslut var alla ute i sina hagar och jag kunde fara på en redigt trevlig ritt med min snälla lydiga häst.
plumsade i skogen och kajsa hade snö upp till knäna. så var det mummans väder och vi hittade grand canyon, men där var det lite väl mycket snö så vi vände och for hem igen.

nu ska jag försöka ta mig ut på stan en sväng och se om jag hittar nån juleklapp till min kille
eller så ska jag vila en stund på soffan först..

sömn sömn sömn sömn

igår vad jag less på världen och gick och protestsov halv 10.
ikväll blir det protestsömn nu eftersom att anders inte har tv3 så jag kan kolla hells kitchen.

skit samma.
i say



just det. min stabila fammo är på g! you go granny

och en vacker dag ska jag trycka upp en bild eller två. lite väl mycket text.

säng.nu

..

nå...

har sett nya bond, eller ny och ny. den är väl gammal nu. men nyaste då.
den var inte så bra

men jag känner mig på lite bättre humör iaf

kära syster johanna har tagit hand om dom sista gemensamma juleklappsköpen så allt sånt är kirrat och klart. eller inte kirrat nej, men klart iaf vilket känns väldans bra. ett problem mindre att ta itu med

jag vill åka hem till min mamma

än en gång tänkte jag klämma fula ord, men håller mig i skinnet

alltså! de är nån innom posteriet här i umeå som har nått emot mig.
jag får inte räkningar nå mer. oh det kan låta riktigt trevligt eller hur, men jag får ju en massa PÅMINNELSER istället. med tillhörande extraavgift.
facket har jag inte fått nån rutten räkning från på ett tag. utan bara "vi har inte fått in någon betalning för november månad" osv osv.
och idag fick jag påminnelse från ruttna radiotjänst!

VADFAN!!

ringde iaf facket idag och påtalade mitt problem. "mmmmjaaaaaaaaa. jag ser ju häääääär att din avgiiiiiiiift ändraaaaaats. och det var ju koooooooonstigt att du inte fått nån räääääääääkning på ett taaaaaaaaaag"
ja det var jävla konstigt vad tror du jag ringer för?
"jag ser äääääääääven att vi inte fått in nån meeeeeeeedleeeeeeeemsavgiiiiiiiiiift för dom treeeeeeeee senaste månadernaaaaaaaa. men jag skickar en räääääääkning på det så kan du betaaaaaaaaala ifatt"
åh ja, tack super mycket. istället för att betala min megasumma på 340 kr varje månad, tycker facket nu att jag ska betala 645 istället. varav 3 månader på en gång. 645x3=1935

1935
1935
1935
1935
1935
1935
1935

var ska jag hitta dom pengarna var det tänkt?
gå ur facket, var det första min hjärna sa till mig. men noooo. det kan jag ju inte heller göra. då blir jag ju ännu mer snuskigt pank nästa år. helvetes bajskaka!

så på bara 2 ruttna dagar har min månadslevnadskostnad gått upp ca 700kr. (jag räknar med att lägenheten blir 500 dyrare/månaden)

åh vad jag känner mig levnadsglad och käck just nu. och så är det jul också. woho! här ska vi köpa redigt dyra juleklappar åt varann, oh låt oss!

fast jag ska iaf ringa radiotjänst imån och meddela att dom braske mig inte kan svinna mig på mer pengar än dom absolut måste. tänk om man skulle försöka sig på en liten "jag har sålt min tv"-lögn.. nej det skulle jag aldrig kunna hålla. nå skit samma. men dom där 75 spännen i påminnelseavgift kan dom fetglömma!! SÅDESÅ!


här tänkte jag klämma in alla fula ord jag kan, men avstog

min hyra ska höjas efter nyår. dom håller på att förhandla om det nu. WOHO!!!
tack tack taaaaaaaack TAAAAAAACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


det lär ju bli en underbar början på det nya året.
kuken

fjpff

tänk om jag skulle anmäla mig till programet där det ska tävlas om linda rosings gunst. det hade ju vart lustigt

anders är sjuk. bäst jag tar hand om stackaren

vilket tempo

stelleman har fixat min dator och den har nog aldrig vart rappare!

TACK!!!


hoppsan

jag börjar bli orolig för framtiden. den ekonomiska krisen kommer drabba även mig. huga! frågan är ju bara hur hårt..

on top

läget är lite bättre idag.
var ute nästan hela dan igår och det var väldigt skönt att få lite frisk luft, efter hela fredagen innomhus.
missade jobbmiddagen och grät en skvätt. dock kunde jag somna bra igen woho! men natten blev inte bättre av att en packad, spritfabrik kom och klämde ner sig i sängen vid 3 tiden och promt skulle kramas och flåsa mig i örat.
soffan var ett mycket mer lockande och mer fungerande alternativ.

men som sagt, frisk luft hela dagen. gick i sakta mak på stan och försökte köpa juleklappar. gick bra, men lite då och då gick man förbi en gubbe som rökte, en tant med extremt mycket parfym eller korvstånden på stan. obehag.
men jag överlevde iaf och fick ett par julklappar köpta.

nu ska jag gå och chilla en stund till.
tjo

gnäll gny och bläk update

blev inte bättre av att äta.

borde verkligen gå och ta en dusch, men jag orkar inte nu.

har även märkt att min dator är segare än nått annat. om man håller på att ladda ner nånting är det omöjligt att tsamtidigt göra nått annat. det tar alldeles för lång tid. man ska ha tålamod, och det har verkligen inte jag...
har spenderat dagen liggandes i soffan kollandes på greys. är på sesong 5 nu. bara 9 avsnitt efter tvn eller nått sånt.
ska nog variera lite och gå över till heroes ett tag. var sjukt länge mina ögon vilade på det.

blörk

gnäll gny och bläk

mår inte riktigt riktigt än, men bättre är det iaf.
överlevde även natten utan att behöva spy någe utan sov rätt bra faktiskt.
är fortfarande illamående, men jag är inte säker på om det är för att jag är hungrig eller inte ätit på länge. ska försöka pressa i mig lite föda och se om det blir bättre.

jävla skitrövs timing!!

rövens röv

har mått skitdåligt hela dagen lång. jag tänker fan inte gå och bli sjuk nu! det har jag inte tid eller råd med. vi ska ju ha jobbfest imån förbövelen! och så är det ju juletider. fullbokat och shit!

damn.

ska lägga mig på soffan och äta afil till middag


planer månne?

trevlig kväll hos lina och jonte. kul att kunna göra nått annat på kvällen istället för att fara till stallet som vanligt. (inte nu för att det är trist att fara dit men varje kväll blir det lite isolerat i det sociala livet... jag fattar vad jag menar)
är dock dödligt trött och det känns fortfarande som att jag har nått bakom ögat som inte ska vara där dvs..

luleå på nyår? vi får allt se vad som händer och sker. nått ska vi väl kunna dra ihop ändå.

sömn.nu

pynt

har haft en redigt lång dag, men kort på jobbet. var i stallet innan och ute med min vilde som inte lyssnade på lilla mig alls. men vi överlevde båda barbacka ritten i nysnö.
jobbade ett par timmar, passade även på att tvätta hennes extremt skitiga innetäcke och fleece filt så nu är dom rena och frächa. jobbat klart vid 3 och då gick jag hem och städade.
ska snart röra på fläsket till anders och äta mat, sen vandra vidare till lina och jonte och hänga gäng.

har en låt på skallen som jag hörde på radio för nån dag sen. vet inte hur texten går, vad den heter, eller vem som gör den. rätt störande..

även att anders börjat jobba på hemtjänsten. samma hemtjäns jag jobbade på förra sommaren. hujedamig.

min dator är segare än satan, rätt störande även det

illa illa

min farmor är dålig.
inte dålig som i "inte kan saker och är för trög för att lära sig"-dålig
 utan riktigt rejält redigt dålig.
med hälsan alltså.
så dålig.

säg dålig många gånger i rad.
eller skriv det
dålig
dålig
dålig
dålig
dålig

ser/låter helt sinnessjukt

det är dåligt att hon är dålig.
men vi peppar!

peppuss på dig fammo!

RSS 2.0