update

så var julen över för iår. har vart riktigt trevligt och skönt. känns som att jag vart hemma hur länge som hellst, och än är det ett par dagar kvar också. blir att åka till luleå på onsdag på något sätt och så flyg till köpenhamn (inte malmö som jag trodde) på torsdag.

imorgon åker vi nog till min fjällstuga en sväng och tar en tur i backen om vädret är trevligt.

var på juldagsfireri igår på smedjan. den beryktade stripshowen hade dom ju dragit tillbaks efter allt liv det blev över den, och det var ju fint av dom. var sjukt mycket folk iaf och jag hade roligt.

innan vi gick dit satt vi här hemma och umgicks. var inte många som följde med ut, bara jag mika och magnus. men det var kul att träffa alla en stund iaf och uppdatera lite.

nu ska jag fortsätta göra ingenting


all together now

nu har även marcus och johanna slutit sig till familjeskaran och allt är som det ska vara. mor och far tycker att det är lite trist att enbart barnen och ingen extra är med iår, men det kommer ju fler tillfällen.

även helt klar med biologin, blev VG där. känns bra. fick lite hjärnsläpp på infon om svampar, men annars gick det bra. sista kemin är också inskickad så nu är det julefrid på riktigt.

sweet home pajala!

hemma i pajala igen. kom i fredags och det har vart så skönt!
åkte från åmål redan i torsdags och sov i göteborg hos nathalie och sofia. linda var också där och det var trevligt. vi drack the, åt lussebullar och snackade skit. flyget på fredag morgon gick tidigt, men i tid. är ju snökaos i hela världen typ så många flyg är inställda. på arlanda var det sjukt mycket folk och massa försenade flyg. mitt flyg till luleå kom iväg en timme senare, men vi kom iväg iaf!!
åkte bil luleå-pajala med ida.
har bastat, ätit god mammamat och sovit som ett barn i vattensängen. är alltid så fantastiskt skönt att komma hem

idag läser jag igenom biologin lite. ska ha min muntliga genomgång på onsdag. känns  iaf lite skönt att göra den helt klar innan jul. ska även ta itu lite med kemin, det som är kvar.

var ut på promenad runt byn igår med mamma. det nöp lite i kinderna och när vi kom tillbaks var det visst -27 ute.

i lördags kom även lillebror hem, och till veckan dyker dom andra syskonen upp.


done and done

så. då var matten helt färdig för iår! har fått klart godkänt på sista provet. så hemskt skönt!
även att biologin nästan är färdig. bara den muntliga redovisningen kvar sen är det klart det också. vg rakt igenom. vet inte riktigt vad som krävdes för att få ett m framför, men tydligen är läraren jag fick lite snål med mvg.. nå jag är nöjd ändå

håller på med sista kemiuppdraget och det är lite drygare än dom tidigare, men men.
och så sista fysikprovet imorgon. känner mig dock väldigt mycket mer förberedd till dethär än till det förra.

är så sjukt godissugen hela tiden.


imorgon åker jag till göteborg.  mitt plan hem på fredag gick så tidigt så det var lika att åka til gbg imorgon istället för att kliva upp innan jag gått och lagt mig typ. ska bli kul att träffa linda lite fort innan jul igen också. blir dock att bo hos fia och nathalie för linda börjar jobba så tidigt, men det spelar ju ingen roll, blir fint det med!
och så i luleå åker jag hem med ida. ska bli redigt och jag längtar!!

happy b-day!

idag fyller bobby 4 år. det firar vi med ett (enligt honom) smarrigt märgben

a good day

haft en jättemysig helg
i fredags följde jonas med till stallet på långpromenad med båda djuren. jonas gör framsteg och tog av kajsa täcket helt själv. han är så duktig!

i lördags var vi och fiskade på förmiddagen. var runt 0 gradigt så det var lite blött, men inte kallt. ingen fisk fick vi heller. på eftermiddagen i stallet gick ridningen jättebra. tränade byten och kajsa var superduktig!
kvällen avnjöts med god mat och indiana jones legotvspel

idag har vi städat och städat. tvättade soffan vilket gjorde stor skillnad. en helt ny lyster och mycket trevligare odör.

vid 16 åkte jonas iväg till växsjö. han ska vara där till tisdag för introduktion för nyanställda på södra. så han kommer på tisdag kväll, och jag åker på torsdag kväll. taskig timing..

nu ska jag fortsätta kolla beck.

there's a light that never goes out

det tar sig. sista matteprovet är gjort. jag borde få godkänt på det. om jag inte lyckas skrapa ihop 12 av 44 poäng så är jag ju riktigt dålig.

nu ska jag fortsätta med biologin så den kan skickas in så den är klar.
böjar se ljuset i tunneln nu..


igår var vi i karlstad och handlade lite juleklappar. skönt att ha även det gjort till stor del.
på fredag åker jag hem till norr igen, ska bli skönt!


two down, one to go

fick godkänt på andra matteprovet. yes! tre poäng ifrån vg. nu är det bara det nationella kvar som jag ska göra på torsdag och sen är det färdigt med matten för iår!
och nästa vecka är det sista fysikprovet och sen är även det färdighaft. ska bli grymt skönt att ha allt gjort!


nu blir det stall och ponnie

hurt

jag har jävligt ont i vänster mun. håller på att få en visdmstand som plågar mig. bläk

I bring you love

så var det helg igen. trevligt.
gjorde matteprov i torsdags, tror nog att det gick rätt bra. får nog godkänt iaf. har bara ett prov kvar i matten sen är det färdighaft. tror nästan jag ska slå till och göra det nästa torsdag, har ju ett fysikprov kvar också som jag nog behöver lite mer tid till. matten är ju i princip bara repetition på det vi gjort hittills så det kanske är en god ide att göra det rätt snart. ska höra med läraren på måndag.
även att snart är det hemfärd. den 16 åker jag. yey! ska bli väldigt väldigt skönt!!

idag red jag en quarter för första gången. är en mamma och hennes dotter som tagit den på foder, när den är på avvänjning från sitt föl så hon har inte ridits på ett tag. hon hade tydligen brallat lite med dom som har den och dom ville ha lite hjälp då dom inte ridit så mycket. var kul att prova rida henne och det gick bra. hon var lugn och snäll. har aldrig suttit på en häst med så kort galopp, nästan lite obekvämt haha. kul var det iaf

nu ihelg är jonas kompis johan från karlstad här. dom ska fiska hejvilt hela helgen. nu sitter dom och roar sig i köket med att pilla på spösaker.

har även tagit fram min mysiga värmefilt som jag fick av ann förra julen. den är sjukt mysig att gosa med i soffan. kunde dock vara liiite större och liiite varmare. inatt sov jag med den i sängen också, mumme

RSS 2.0