bring it back

pjugh. hundratusen timmar i rutten buss i stekande sol. man hade ju mått bättre av att få vara utomhus idag istället för att frysa röven av sig så fort bussen kom i skugga. då var de kallt.
nå jag överlevde, hoppade av i sikeå, fick min bil och ägg woho! hemmaägg is the shit
for hem, bytte däck, uppehöll mig på bästa sätt en stund, for till stallet och kelade med mitt gullegull
kom hem och nu ska jag gå till stadens gator och torg

soon to be

ser verkligen inte fram emot hundra timmar i buss imån. men jag har 3 böcker, min ipod och min telefon. jag bör nog klara mig.
nu slutet på hockeyn, sen sömn.nu

Down is the new up

sista dagen hemma. man är alltid hemma för lite. menmen, man har ju vissa saker att ta itu med hemma i stan.
idag har jag iaf inte gjort så mycket. vaknade typ halv 10, redigt tidigt jepp.
började dagen med att klippa papi. insåg undertiden att frisörerna här i byn borde slå igen och gå i förtidspension, eller alternativt hitta sig andra karriärer...
skulle ju vara ett framtidsförslag att flytta hem och starta firma. eller kanske inte ändå.
nog för att jag gissar att man skulle tjäna rätt bra på det.. men som sagt, kanske inte ändå
sen for jag ut och sprang en sväng. var rätt varmt så jag var bara ute 45 min. men drog en stund på roddmaskinen när jag kom hem. var dock inte så jobbigt som jag trodde, fast jag hade på högsta motstånd. trodde de skulle ta lite mer i axelpartiet. men skit samma.
käkade lite lunch, la mig på soffan och läste lite bok. ska snart gå och göra samma sak hade jag tänkt. rätt chill. även att mor borde komma hem från jobbet snart.

ser fortfarande inte fram emot bussresan imån. men de ska iaf bli rätt skönt att komma hem rätt tidigt

fly me

ruttna pajalaflygplats som inte flyger flyg imån så jag kan ta och flyga flyg hem som jag tänkte. buss i 30 år istället.. not so sweet...
(observera hur många "flyg" jag fick in. hela 4 stycken ja. 5 om man räknar med flygplats)

home is where the heart is

så var man hemma i pajala. har vart på skolan idag och checkat läget. hjälpte mamma med att hålla koll på kidsen en lektion då det bakades bröd. kom även fram till att lärar yrket nog inte är nått för mig.
träffade endel gamla lärare och såg att dagens elever är typ små kopier på gamla klasskompisar.
snart ska jag klippa lillebror, sen ska det grillas till middag. har även stora planer på att fara ut och jogga en sväng. kanske till stallet eller nått sånt. och så den givna bastun lite senare.
känns redigt skönt att vara hemma. trots allt 4 månader sen sist.

fatherland

så var man hemma i trygga sverige igen. var en redigt kul resa utan några brutna ben eller så.
kommer en längre uppdatering när jag orkar en annan gång. kan dock meddela att jag har sjuk träningsvärk i högra sidan av halsen. måste fan lära mig att åka åt båda hållen, dethär funkar ju inte i längden!

även att mami och papi kommer hem snart. woho!

motherland

hejdå sverige, nu for jag

money money money

just det.

skattepapprerna har kommit. det var lätt värt att vänta på

off we go

så var det utlandsresa imån då. håller på att försöka packa lite, men jag är allt för slapp. skulle brodda av kajsa idag och det gick ju jättebra. alla broddar utom en jävel lossnade. slet och drog och försökte på tusen olika sätt. 4 pers men inget hände. den lille jävlen satt som sten. ungefär lika hårt som mitt ruttna bildäck..

var även på bio med fia igår, IGÅR ska det vara, såg män som hatar kvinnor. den var bra men det var allt för kallt i bion.

blö måste göra lunch till imån och packa klart

crash

idag fick jag äntligen min tavla jag vart så nyfiken på i hundra år!
dock väldigt dålig bild för det var sämst ljus och rutten mobilkamera. men bakgrunden är mycket mycket blåare på rikt
men så ser den ut iaf och hänger fint på min vägg. tack!
matchar även väl mina andra tavlor
sweet




(och ja, bildäcket sitter fortfarande fast i bilen..satan)

only for you

du em.. det lär lösa sig. jag lovar! känn peppen så länge bara!

scrapheap

hade noll lust att kliva upp och gå till jobbet idag, men som den überduktiga människa jag är gjorde jag det ändå. var rätt chill dock så det  var skönt.
for till min ponnieponnie och red på banan. den har nästan torkat upp helt nu och det gick väldigt bra att rida idag faktiskt. hon var som extra söt och snäll.
sen for jag hem, glad i hågen och tänkte att nu ska bilen på sommardäck. mmm.. just det..
första däcket jag tänkte köra på fick jag inte ens loss dom ruttna skruvarna. andra däcket fick jag loss dom, men då hade satdäcket ROSTAT FAST I BILEN!!! hur kan det hända. jävla bajs. provade en hel del olika metoder för att få loss skitet
dra
slå
sparka
hamra
slita
be
svära
dock funkade inget, så jag fick, mindre glad i hågen, släpa ner alla ruttna sommardäck till källaren  igen. svor även en kort ramsa över att jag självklart ska ha förådet som ligger längst bort, längst in.
fick ont i armarna av att bära skitet fram och tillbaks.
nå får väl prova köpa nå rostskit imån och se hur det går. jag som enbart vart snäll med min bil!!!

även att arielle hittat mig på fb. eller maia som hon tydligen heter nu. nå whatever, det var ju lite lustigt iaf.


naw

nu är det snart måndag. vad har jag lyckats med ihelg,,, tja... inte så mycket egentligen. mest legat hemma och chillat. har ej vart och sprungit eller bakat bröd. däremot har jag spenderat väldigt många timmar i stallet. ridit kajsa och kolan och även skottat trettifemtusenton bajs från kajsas hage. men inte blev de då bättre för de. kajsabajs AB är i full produktion hela tiden. well 6 skottkärror fick jag bort igår iaf och ont i varenda muskel i hela kroppen på köpet men då är ju robinsson med glass är ju en redig hit. glass som egentligen inte var glass utan bulle på burk i glassform. och chokladglass också.men det var igår alltså. idag har jag ridit de små liven igen. just som jag var klar med häst två började det ösregna. det var ju trevligt.funderar starkt på att lägga mig på soffan och slöglo på tv. eventuellt orka kolla ett greys eller två

fix it

alltså.
om man ringer till skatteverket säger en trevlig telefonsvarar röst att alla ska fått sin deklaration SENAST den 17 april = igår. har jag det? NEJ!
får ringa dit på måndag för fredagar stänger dom visst 16 och jag ringde tjugo över. rackarns otur..

ikväll är det iaf robinsson woho!



såhär ser iaf de små liven ut som jag lekte med i luleå.
nelson till vänster och noak till höger
kan ju även meddela att det var nelson som gjorde sig skylldig till bla detta



nu mat. sen stall

today is the day

varför går det massa måndagsprogam idag? det är väl ändå fredag...

mina dagar är hopblandade med varann

paint the world

så... snart ska jag hem... och om mindre än 12 timmar är jag hemma om allt går vägen. ska bli rätt skönt att sova i min egen bädd inatt. och inte bli väckt av en hundtunga i fejan. fast dom är ju så söta så det går som inte att bli arg.
har iaf vart sjukt skönt att vara här. har bara chillat som sagt och inte gjort nått viktigt öht. minisemesterschill helt enkelt. sweet.

men nu är det väl dags att jag går och gör nått vettigt.. eller nä

tur att jag har en bok att läsa på bussen, annars skulle det bli ofantligt segt. ofantligt!!


the end

så sista natten här istan. ska bli lite trist att åka, men skönt att komma hem. hundarna är så sjukt gulliga.
har hängt med bror min idag och det var trevligt. var ju som sagt ett tag sen sist. men nästa gång blir de i maj eller hur??!
har även vart istan och lekt med linda en sväng. svullat maxmat med ida och snackat en hel del skit. nu börjar jag dock bli lite trött så jag ska nog gå och krama kudde. gnight

sunrise

väntar bara på att solen ska komma fram ordentligt på altanen så man kan lägga sig och sola och läsa en stund.
även att marcus ska komma en sväng idag. eller han är ju på väg till pajko och har ett par timmar över innan bussen/flyget går härifrån så då hinner jag träffa honom. var väl sist i julas. det är ju egentligen rätt sjukt hur lite man träffar sin familj. men men...


all the small things

oj oj vad jag har gjort saker idag. eller nä. har iaf gått på stan med linda och käkat lunch. salladsbuffe på mcm mmm det var smarrismattans.
gick till hennes gamla jobb och hälsade på och sen till mitt. var trevligt att träffa alfonso igen, men chefen var upptagen precis när jag var där så henne hann jag inte prata med... synd.......... första gången jag var in där sen jag slutat -06 och allt var EXAKT likadant. förutom att dom fått en ny fläkt, men det tänker man inte på. i övrigt hade dom inte ändrat ett skit. tavlorna som hängde i trappen hade jag hängt upp = dom är över 3 år gamla. så svårt är det ju inte att byta.. nå skit samma. inte mitt problem. var hemskt skönt att kunna gå därifrån även haha.
var också och hälsade på ida ett stycke

får se vad jag gör för spännande imån. jävligt skönt att inte ha en massa måsten

citylife

ska snart ner på stan och käka lite lunch med linda. ska även gå förbi mitt gamle jobb och hälsa på. har inte vart där sen jag slutade så det kan ju vara trevligt
sen ikväll blir det mest... chill... som det vart hittills. det är väldigt chill.

att saker som inte borde vara nån grej blir nån grej är onödigt, men nu blir det torsdag istället och det är bra.
frågan är bara vilken buss man ska ta hem

wake up call

att vakna av en hund på magen som slickar en i fejan är väl kanske inte det absolut frächaste jag vart med om. men det kunde ju vart värre iof..

är superbra väder så jag funderar på att gå ut och chilla en stund i solen. hade ju vart rätt nice och få lite antydan till färg på mitt likbleka skinn.

walking the dog

så var man i luleå då.
väldigt trevligt. dock var resan hit mindre trevlig. vaknade i ottan och tog tiebussen hurtig som man är. var less efter ca 2 min och extremt törstig hela vägen. EXTREMT!! hade det största fanta-sug jag någonsin upplevt och det första jag gjorde när jag kom fram till stan var att köpa en underbar fanta och hälla i mig det. fast då var det ändå inte så gott som jag hade tänkt. hypade nog upp det för mycket under resan.

kan ju iaf meddela att gårkvällen var riktigt trevlig. började med robinson och sen lite bomberman där jag kickade ass. enligt ive skulle det inte bli mycket folk men när vi gick dit var det kö längs med hela huset (tack för den ive) fast det gick rätt fort så det var ju bra.
även att jag hade på mig jobbiga skor och det hatade jag migsjälv för varenda steg hem. men att ta av dom när jag väl sapplat mig hem var det absolut skönaste på länge
(just det, ävenattjagsköttemigochintedrackmycketallsochvarsnällochtrevlighelakvällen)
(faktiskt)

men åter till luleå. möttes av två överlyckliga hundar när jag kom fram som försökte äta upp mitt feja och ta livet av sig genom att lägga sig under mina fötter. typ. dom lugnade dock ner sig efter en lite promenad och käk.
även att nelson roat sig med att äta upp min tandborste så imån blir det till att köpa en ny.

ikväll blir det enbart chill, ska gå och skrubba min kroppshydda så jag blir av med den påsk, fest, res och trött-hinna jag har på mig just nu.

sen ska det kollas tv för hela slanten. sweet

a hard days work

har vart i stallet och kastat ut hästarna i morse. gick väldigt fort då jag hade med min lille stalledräng. for ut på en trevlig bantartur efter det och sen hem.
har städat, diskat, dammsugit och dammtorkat så nu är det redigt rent och frächt här. sweet.
lyckades även sova en liten stund och det var skönt
har packat för luleå

nu ska jag fixa mitt hår äta lite mat och hitta på en outfit för kvällen och sedan bege mig av. blir som sagt rätt lugnt ikväll eftersom jag ska åka till luleå imån. tänkte åka med 14 bussen, men fia kommer tidigt och fixar mitt gulledjur så jag kan åka med 12 bussen. om jag inte stiger upp redigt tidigt och åker redan vid 10.. men det får jag väl se hur jag gör.

done and done

dagens jobb är gjort
kajsa och bell är skodda
kajsa och candy är ridna, matade, vattnade, gullade med och mockade åt
jag har vart och sprungit

grill ikväll wei! mmm grill mmm
blev dock hastigt trött. what to do, what to do. jag använder en livlina och ringer en vän

clean up

det är absolut inget på tv. kollar för tillfället, eller ja kollar är väl att ta i, har på för tillfället "hjälp jag är med i en japansk tvshow"   ripoff. well. jag har väldigt tråkigt.
funderade på att baka muffins men om jag gör det lär jag äta upp allt. ALLT!
och så snöar det även massor så att gå ut på en promenad är ju mera kört. damn.
gå och sova kanske..? nja det är väl lite väl tidigt för det än.
så är det bara fredag imån också. har som fredag idag.
läsa en bok kanske

blow

choklad eller sex..?
kanske därför jag är så SATANS GODISSUGEN HELA TIDEN!!!

hah

new

jag har haft en lång natt. men på ett bra sätt.
kände mig måttligt uttråkad igår vid 22 tiden, inget bra var det på tv heller så jag tänkte, skit samma då!
22.17 la jag mig i min bädd
22.18 sov jag som ett barn
sweeeeet
även att natten ej innehöll mardrömmar där jag ska bli bortgift/ihjälslagen med en pinne/lobotomerad.
drömde dock lite om någon form av reunion fest från högstadiet. fast jag hade glömt min klänning och fick ta till ett stort aprikosfärgat (som egentligen var lila) lakan att skyla mig med istället. men jag var ju lätt snyggast ändå

inge finko = valborg i stan = sweet x2

snart dags för sista arbetsdagen på hundra år. eller iaf tills nästnästa måndag. sweet x3


wintersummerland

jag vill hem till mitt pajala



  

vinter eller sommar, spelar ingen roll. det är bäst ändå


blev utsatt för en koattack när vi var ute och red idag. en ko kom galopperande mot oss och hästarna blev livrädda, fia också för den delen. sen galopperade kon efter oss i sin hage en bit, såg inte så smidigt ut kan jag meddela.. men ändå. till och med min ponnie blev skraj. men vi överlevde iaf pärsen

halvdag imån och ledig på fredag. sweet.

har inte fått min deklaration idag heller, däremot låg ett käckt litet vykort på hallgolvet. nostalgi utan dess like kan jag tänka mig!

slowfox

kan staten vara vänlig att skicka min deklaration åt mig? tack


just de, har slut gratis sms så ni som inte får svar, suck it up!

byebye honeypie

mitt extrema godissug håller ännu i sig. drygt.

segaste dagen i manna minne på jobbet. tyckte jag vart där i hundra år och att klockan iaf borde vara halv 4, but no. då började precis christer på p3 = klockan är endast 14. suck.
man kan lugnt säga att dagen var ungefär lika seg som min dator, och det är inte dåligt segt de..

har iaf helgen planerad nu
fredag filmkväll
lördag plaza
söndag luleå
chill


she said what?

bra minne man har. tydligen så är det en färgvisning ikväll som jag helt hade glömt bort. rackarns otur. well tur att man har en kär vän med häst i samma stall som kan fixa och trixa med henne idag så jag kan vara en duktig anställd och gå och lära mig saker.
även att min chef köpt ett gigantiskt påskägg fullt med godis till salongen. jag räknar med att bli fet. damn

april kommer ta slut allt för fort

I just pretend that I know which way to bend

var ut på en redig tur med min ponnie idag. anders och julie följde med och vi tog en körtur, första gången på hundra år min stackars häst fick dra vagn. hon blev rätt paff när jag kom med selen och jätteglad när hon såg vagnen.
så hade vi lite picknick även vilket var redigt trevligt. kom även fram till att en av dom få saker i världen kajsa INTE äter är citronmuffins.

var även och fiskade igår. jag var king och fick typ 9 fiskar, och även den största = den som räknas!
fast det var lite läskigt när man fick napp. men kul ändå

håller på att baka veckans bröd nu. en annan sort än den vanliga för omväxlings skull (och så hade jag även ingen mjölk hemma..)

blir kort jobbvecka nu. är nog ledig halva torsdagen och hela fredagen. woho. hade vart skitkul att åka hem till påsk, men det blir hemresa först i slutet. men det ska också bli redigt kul. komma hem
och så luleå nästa vecka. även det ska bli redigt trevligt.

nå nu ska jag ta itu med mitt (ständiga) gigantiska diskberg..


kick your ass

det blev fight club. mmm. fight club

nu är den dock slut och jag ska checka hur min tvätt mår

and the question of today is...

vaknade tidigt imorse. eller blev väckt kanske är mer rätt.
jocke kom förbi och åt lite frulle. var trevligt, hade inte sett honom på år och dar. for till stallet och var ute och red i det sugiga vädret. gav dom små djuren lunch eftersom linda och lamia var på tävligt. hörde föresten rykten om att lamia vann 1.10 klassen, grattis.
for hem och övervägde att inte fara ut och springa eftersom att det var/är dådrygt väder ute. snöstorm och skit. men jag gjorde de iaf! så duktig jag är!
håller även på att tvätta

så till dagens fråga
kolla fight club, jarhead eller troja ikväll... hmm hmm hmm..
fight club är ju lätt den bästa av alla dom filmer och har ju även mr norton och pitt att kolla på
jarhead å andra sidan har ju mmm jake gyllenhaal mmm mmm fast då har jag sett den typ 38 ggr
troja har ju faktiskt bara mr pitt och orlando bloom att roas av eftersom att själva filmen suger hårt..
dagens ilands problem...

bowling for umeå

jag är fan bättre än jag trodde. idag iaf. 5 strikes!
jag, ive, andreas, anders och stellan. ive den lille röven stirrade ner käglorna och vann allt. hela tiden.
hade två banor som vi spelade på samtidigt, lite stressigt ibland, men det var kul. fick som sagt fem, FEM strikes! i kick ass!


a bit more

klev upp i ottan idag. for till stallet vid 9 på morgonen. grymt tidigt. men det var trevligt väder. såpass trevligt så jag och fia (ofantligt dumt nog) bestämde oss för att skotta fram den där förbannade jävla skrittmaskinen. såg enkelt ut. såg ut som att det knappt var nått att skotta. såg ut som att det knappt skulle ta nån tid alls. men ack så vi bedrog oss. var sjukt jobbigt och väldigt enformigt även, men tillslut var det gjort. jag lär ha ont i hela min kropp imån. mockade även hagen. eller plockade bort dom fina högarna som jag skrapade ihop igår. uj så duktigt av oss.

har planterat om ett par blommor, så jag hoppas dom ska ta sig nu.
och vart ute på en timmes hurtpromenad.
blir ev bowling ikväll, skulle vara väldigt roligt. har inte bowlat på länge så vi får se vad som händer.

nu blir det soffhäng, eller disk...


total chaos

en uteritt med en ko, en bil och en bajsande häst allt på en gång! ett rent mirakel att vi överlevde.
en ko som dessutom stirrade ner oss hela vägen.

har iaf äntligen lyckats med att köpa blomjord och en ny kruka så min stackars växt (en av dom) ska börja må lite bättre.
imån ska det planteras om.

även att påskmust skulle vart väldigt gott just nu

world record

jag vaknade AV MIG SJÄLV kvart i nio i morse och var piggast i sverige. kunde inte somna om hur mycket jag än försökte.
helt sjukt. jag, JAG av alla människor. det är nått som itne riktigt stämmer.

hade även fått ett sms som meddelade att min häst fått tvillingar. jaha så spännande, det måste ju förklara hennes fettma tänkte jag. kom på alldeles nyss att det faktiskt är första april idag...

ska försöka gå och äta nånting innan jag beger mig ner på stadens gator och torg

ha just det. drömde (ännu) en skadad dröm. vaknade nångång vid två tiden av att jag satte mig upp i sängen och skrek "KÖKET, I KÖKET"
jag höll alltså på att bli mördad än en gång. och det lustiga var att när jag tänkte igenom drömmen fanns det massa små detaljer som löste sig på slutet, sådär som på film. svårt att förklara kanske, men jag vet vad jag menar iaf
hela grejen med att drömma att nån kastar knivar och skit på en och man är förlamad är ju lite obehaglig, och varför ska alla som vill döda mig gå så förbannat sakta? varför inte bara springa fram och få det gjort istället för att pina mig och dra ut på skitet? 
nå lustigt var de iaf, dock lite svårt att somna om igen...

RSS 2.0