eller hur?

har precis vart på visning med matrix. kul att se lite annat for a change. fick även lite tips på saker och ting man kan göra. men grejen är ju bara den att det är ju inte så många kunder som vill ha "visningsfrippor"
jag menar, om man ger det som förslag till en kund att klippa av en del av håret just under örat, och sen låta nacken vara lång, tror jag att dom flesta (typ alla) skulle säga nej tack.. men, man kan ju göra lite mildare versioner och mesa till det och så.
en av dom som höll i visningen sa "eller hur?" hela tiden. "så har man en kund, som kommer in och vill ha det på ett sätt, eller hur? så säger man att vi kan ju prova nått annat idag, eller hur? så går dom med på det, eller hur? och resultatet blir bara såååååå bra, eller hur? hur nöjd är inte den kunden då? eller hur?" osv osv osv. jag hade inte ork i min kropp att räkna alla gånger, men det var fler än många.

nu ska vi se på film och äta mackor i mängd.


girlfriend in a coma

äntligen hemma igen. eller äntligen och äntligen, men det är ju alltid skönt att komma hem bla bla. jag vet vad jag menar.
pajala var som vanligt trevligt, skönt, slappt och jag har nog gått upp minst 3 kg av härlig mammamat (och diverse alkoholhaltiga drycker....)
dock var vädret lite ovilligt så de storslagna planerna på att fixa till lacken på haxen kukade ur rätt rejält. hann få huven aningens bättre, men eftersom man inte har nått garage att vara i, fick vi lov att ge oss när regnet började ösa lite smått.
men vi tog iaf med maskinen och grejs så det får bli fixat här ihelg eller nått istället.

har inte gjort så mycket annat än mest bara slappat och sånt som man bör hemma hos mor och far.
fast idag när vi skulle hem drog vi en liten omväg till mommo först, och hälsade på henne en sväng. var ca 300 år sen jag visade min nuna i övertorneå sist, så det var trevligt. och träffa mommo också då som sagt.
sen fortsatte vi vår tur till haparanda och en liten butik som brukar kallas IKEA i folkmun. vi maxade bilen med saker och ting. hann även med ett litet besök på candyworld. det var typ lika stort som IKEA fast fyllt med godis istället. nästan lika kul.

nå nu är jag trött och ska försöka övertala anders till att gå och krama kudde. jag är tröttast i sverige, det tär på krafterna att vara i pajko

da skit

pajala är lätt den bästa platsen att vara på ever. mummans mumma att vara hemma igen.
fått massage idag, blivit knäckt i ryggen, elchockad och fått ryggraden tejpad på plats igen. snart ska det bastas och peppas för kvällen. det blir nog bra det här.
och på måndag på hemvägen blir det IKEA!! woho!

var det ljus....

världens bästa elektriker har fixat mina extraljus! nu kan vi känna oss trygga och säkra på vår färd mot paradiset pajko imån. woho!


celerbert besök

idag kom jehovas vittnen och knackade på. jag fick lite info om att jorden håller på att gå under osv osv, och hur jag ska be på rätt sätt för att undvika att det sker.
även en info om "vakttornet - förkunnar jehovas kungarike"
jag som längtat och väntat på att dom skulle knacka på. dom sade att dom kunde komma tillbaks om ett tag, då jag hunnit läsa igenom allt jag fick, så kan vi ju "prata lite om det" som det hette...jah. nästa gång det plingar på dörren får braske mig anders gå och öppna

dum didam didum

snart är det helg, och då är det pajala! woho! ska bli mummans mumma att komma hem och chilla och leka med min familj igen ett par dagar. ledig måndag också så det blir lite extra tid. trevligt värre I say

var och fikade med fipp på stan nyss. väldigt trevligt. lite girltalk och varm choklad. sånt slår aldrig fel.
storslagna middagsplaner för nästa helg. kan bli hur bra som helst.

i övrigt, världens mest döda dag på jobbet. satt mest hela tiden och gjorde ingenting. läste tidningar och löste korsord...

imån ska jag till min snuttiga lite ponnie igen och kelas. det är så sjukt kul att ha häst! mummeli. vad gör alla andra människor med sin tid?

filmit

kollade just "the lake house" med stellan. det kan man verkligen kalla en "gör om, gör rätt" film. tänk om det alltid kunde vara så enkelt.. fast iof, det var ju två år som skillde... men ja, jag fattar vad jag menar och det räcker.

tänk om man nu skulle gå och tryna en skvätt i det nystädade och trevliga sovrummet. upp till ponnieponnie imån på morgonen och fika med fipp efter jobbet. mummelishious

there's a lot of things to do before you die

att städa tar faktiskt hemskt lång tid. höll på ganska exakt 3 timmar. dammtorkat, dammsugt och skurat. även plockat bort alla saker som låg på fel plats överallt, och stoppat dom rätt. woho, nu kommer jag aldrig hitta nått igen.
även disken blev diskad.
när jag var färdig och allt var rent och fint, fick jag en vision. jag tog en promenad till anders. en liten röst i mitt huvud sa åt mig att den visste vars min ipod var.. så jag vandrade dit och kollade på platsen rösten viskat om. och ja!! där fanns min lille stackare! lyckans lycka log mot mig och jag kramade den hårt och länge. sen dansade jag hem och fyllde den med ny musik som jag ska nicka i takt till när jag åker till stallet alldeles snart.

ikväll då. nån som har lust och hålla mig sällskap och kolla på en bra/läskig/rolig/tråkig/hemsk/ film eller liknande? jag är hemma vid åtta halv nio. anyone?

dag två

när jag halvt vaknade till nångång i morse, fick jag för mig att det var måndag och jag försovit mig. men icket, efter nån sekund funkade min hjärna såpass så jag kom på vilken dag det var och somnade om.
natten har vart fylld med skumma drömmar...

nu är det städadags än en gång. varför känns det som att man aldrig gör nått annat än bara städar hela tiden. varje helg hela tiden. hur hinner man stöka ner så jävligt egentligen? eller ja. det är ju rätt enkelt faktiskt... nå skit samma.

aktivé

oj oj vilken aktiv dag det vart.
vaknade rätt tidigt också, helt av mig själv. the best way.  for ner på stan en sväng, (och lyckades paja min cykel på vägen) köpte nya gardiner till sovrummet. kollade på saker och ting, men kände att min skrala ekonomi för tillfället inte känner för att bjuda mig på lyx av diverser sort, så jag nöjde mig med gardinerna.
gick hem igen och trollade dom kortare, rakare och helt plötsligt hängde dom i fönstret. mumma.
kastat glas
så var det dags för min helkväll med ponnie. var ute i det mummans mummiga vädret och red runt i natur. hittade en ridbana mitt i skogen. okej kanske inte direkt mitt i skogen. men det fanns iaf inget stall i närheten. förbryllande. nog för att fias ridtur verkade mer spännande, vem hade inte velat hitta grand canyon. nåväl. jag fick iaf nöja mig med en ridbana, med massa hinder, och ett elljusspår.
sen greppade jag grepen och mockade hagen för glatta livet. min väluppfostrade ponnie kom framsläntrande till mig, kollade på kärran, och planterade en fin liten hög ca 0.5 m bort.
sen på ett magiskt sätt förvandlades hon till en mindre väluppfostrad ponnie, när hon passade på att rulla med filten i den lerigaste lerpölen när jag råkade kolla bort i två sek.
även att jag smörjt sadeln och mitt skitiga träns. en redigt hurtig dag om jag får säga det själv. (väldigt intressant info eller hur)

nu ska jag dock gå och lägga mig och sussa sött tills imån då jag ska städa städa städa. hmm, borde nog även prova vattna blommorna och se hur det går. oh så mycket kuligheter jag ska ha för mig, woho! men först ska jag dricka en grotesk mängd vatten för att släka min dödliga törst. gnighty

jävul

i mången mången MÅNGEN timme har jag kämpat, svettats och svurit.
nått är fel på min ruttna mobiltelefon, (jävla skitsakshög) kameran kaikar, det går inte att koppla ihop skitet med datorn ordentligt för den hoppar ur var 5 sek. allt är bara skit och helvete!!! att man måste bli så arg på allt jävla skit som inte funkar som det ska! gaaaah!
nu ger jag iaf upp för idag och går och kramar kudde. jag som började bli trött typ vid 11 men tänkte dumt nog "äh, det här går väl fort" röv rövarnas röv röver!!!!

även att internet segar som aldrigt förr. WHYYYYYYY

handyman

woho! har precis skruvat och fipplat med min ena fönsterlampa som nu lyser finfint, utan att epelepsiblinka hela tiden.
men det får allt räcka med hemmafixande för ikväll. nu är det vindruvor (linneas nya godis) och csi som gäller.
sen kanske jag ska smaska lite i min IKEA katalog som kom igår, oh så tantigt och ospännande mitt liv låter. fredagkväll och allt som det är.
men alla får väl ta de chill ibland och jag har ej någen lust att bli sjuk än en gång. nu får det räcka för iår

once and again

så var man sjuk igen. är stört less på det här nu. blir braske mig en fattig månad. nå bara rösten kommer tillbaks så kan man gå och jobba igen. imån kanske. woho.
man känner sig så onödig och miserabel av att inte kunna göra nått ordentligt på dagarna.

måste även planera upp mitt liv lite bättre. ordning och reda. kanske borde ringa och ta ett snack med mor. men det får väl också vänta tills rösten är bättre. damn.
nå jag kan väl anstränga mig lite och städa iaf

blörk

playing games

jag ser "heroes of might and magic" -gubbar när jag blundar

jah

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3292882.ab
jag blev plötsligt så sugen på att flytta till södertälje. eller så inte

nej nu bär det av till jobbet mitt

på bättringsvägen

man kan nästan kalla mig helt frisk idag.
har vart och käkat lunch i stan med jocke, det var trevligt. har även lyckats städa lite. nästan fått bort linas jeansfläck från min fina vita vägg. skulle dock inte må helt dåligt av lite färg på.. men sånt ids man ju inte med just nu iaf.

blörk

fortfarande sjuk. har vart hemma idag och mest bara gjort inget.
dock diskat lite och tagit hand om mitt djur.

nu ska jag gå och sussa. min skalle värker och är trött och tung.

snor

förkyld var alltså dagens ord.
min skalle känns som om den är 7 ggr större än vanligt. dock inte fylld med mer matnyttigt, utan enbart med snor. en mindre trevlig känsla alltså.
har snörvlat, slemmat och snytit mig hela dagen lång på jobbet. som tur var var det rätt lugnt.

även 4 månaders dag idag. woho.
det har vi firat med... umm.... kollat family guy. mychet roande i tell you


fick en räkning idag. oh vad roligt. not. från radiotjänst. alltid lika kul att betala tycker man. men idag var det lite extra kul, jag skulle nämligen få betala ÄNNU mer än vanligt. 75 spänn i påminnelseavgift. helt ok. OM JAG NU FÅTT DEN FÖRSTA RÄKNINGEN! jag lär ringa och klaga imån. här tänker jag banne mig inte bli svindlad på en hel förmögenhet. inte det nej.

nu har jag tänkt klart för idag. ska lägga mig på soffan och kolla extreme makeover, home edition.
dom bygger stall och jag tyckte mig skymta en fjordis i början. spännande värre...

citylife

så var man tillbaks i stan igen.
en bra sak, min kameraladdare är hittad. tydligen hade nån sjulsmarksbo snattat den och gömt den väl i en bil av märket volvo. men som sagt, nu är den tillbaks i mitt våld igen.
dock är min fjärrkontroll till tvn borta.. hmmm...

uppsnäppt

hahaha. såg just "cops" reklamen igen. nu har kanal 6 faktiskt ändrat på snacket.  nu behöver tydligen inte vegetarianer frukta polisen något mer. woho! the streets are safe again!

the boy



(som faktiskt heter Anders, men man kan även kalla honom mamma om man vill)

the kid



(som faktiskt heter Julie)

godnight my sweetheart

igår gick vi och lade oss rejält tidigt. (2200) men hjälpte det? neeeeee. jag var lika trött ändå, om inte tröttare bara för sakens skull, på jobbet idag. nästan såpass så jag låste in mig på dass och grät en skvätt. nej okej, inte ens inärheten. men det kunde vart så. nu är jag också trött och funderar på att vara vuxen och lägga mig och läsa ett stycke innan det är bedtime. anders och manne har grabbkväll och kollar någon form av film. seriefilm grej. det roar inte mig iaf.

även att jag har sovmorgon imån. men jag har beslutat mig för att fara till ponnieponnie i ottan så jag har hela kvällen att roa mig på annat håll.. (mest troligt ligga i soffan och kolla tv)
fast vi ska dock ut och promenera, och det med basta. min tå är redigt mycket bättre idag.

försökte ringa hundra sjukgymnaster idag. INGEN svarade. det spädde på mitt "nästan låsa in mig på dasset och gråta en skvätt"-trötthet. jag tröstade mig med kaffe.
nån som har ett redigt tips på nån sjukgymnast som vet hur man svarar i telefon och är en jävel på att fixa ryggar?
det är bara skriva ett mail/sms/brev/kommentar osv osv..

nej nu kallar bädden och boken med arga stämmor.
gnight

smart

tips till migsjälv:
om du promt ska promenera hem barfota från corona,
LYFT FÖR HELVETE PÅ FÖTTERNA!!


min högra stortå är inte i sitt bästa skick just nu, och mitt hem var fyllt med spännande små blodspår när jag vaknade på lördag

övrigt; satont i ryggen, ska ringa och be om hjälp imån.
lång dag på jobbet, klar först 18 och då skulle killen även klippas
paj påväg, var så gott i fredags, så vi upprepar nästan samma.

cops är ju verkligen ett av dom mest tragiska program ever.

RSS 2.0