this is crazy man!

gick till expert med min bråkiga kabel, tänkte att du får det vara nog! där testade dom den och den var kaputt. happ. bara glatt köpa en ny då. hade fantiserat mig fram till att en ny kabel borde kosta en sisådär max 300 kr.
trodde jag...

599.- tack så mycket, in my face!
nåväl. nu är min dator igång igen och jag får väl vara glad att det inte var den som var paj...

men 600 spänn för en rutten kabel är ju ändå hutlöst. HUTLÖST!!!

why do you hate me?

min datasladd gav upp i morse igen. typiskt. har ju mitt nästan klara kemiuppdrag 4 på den som jag inte sparat på athena än. jag vägrar göra om den (fast den var rätt enkel)
och det spelar ingen roll hur mycket jag vickar, pressar och provar, datorn får ingen el ändå. jävla skit!


red med carina idag och bytte häst en stund. är lite skillnad på lille kajsa mot hennes stora paint axel. är väldigt kul att prova andra hästar ibland
kajsas byten går rätt bra, vi är nästan helt rena från höger till vänster, åt andra hållet är det dock lite svårare, men det kommer!

quite good

nkresultat



får väl säga att jag är nöjd





har fortfarande ont i ryggen, men dock inte lika farligt som igår så det går nog över fort. på lördag är det högskoleprov. jag vill inte vill inte vill inte! typiskt att det dessutom ska vara just precis den dagen som det är patricia kuhn clinic som jag alltså inte kan åka på. ruttet!

oh the pain!

jag har verkligen ont i hela kroppen

träningsvärk i armarna. tänkte att det skulle vara lättare att dra transporten 2 dm istället för att backa bilen lite till. det var det inte kan jag meddela.
idag när jag var ute och red lyckades jag med konststycket att bryta ryggen. typ.
var lite slö så jag tänkte att det är en bra dag att rida barbacka. skulle ändå bara skritta. så for jag och mötte upp carina och där satt jag i godan ro och lunkade på, när jag helt plötsligt fann mig halvt till vänster om hästen, hade i princip all min tyngd i tyglarna och tänkte "såhär kan jag ju inge sitta" och släppte tyglarna. det gjorde jag innan jag tänkte på gravitationen som girigt slet mig ner till marken med mitt vänstra handtag först. tappade luften rejält och när jag reste mig upp insåg jag att kajsa hoppat till för en hund som fanns i ett av husen brevid där jag red. suck.

så nu sitter jag här och tycker synd om migsjälv. voltarengel är min bäste vän

träningen igår gick riktigt bra. jag får rida trail och westernriding som jag ville. yey. blir att hårdträna på byten nu.

sunshine

det är sjukt fint fantastiskt väder ute idag. hade min vårjacka på mig idag när jag gick till skolan. skönt att slippa den stora feta vinteråbäket.
har iaf blivit klar med nk b en gång för alla. skönt det. och om jag inte helt misstar mig så blir det mvg på den, tack så mycket. fast det spelar ju iof ingen roll. nåväl.

tror att kajsa äter halmpelletsen i boxen. det försvinner abnorma mängder och det känns som att jag måste fylla på hela tiden, så nu ska jag styra över till spån istället. är nog inte hälsosamt om hon ska äta sånt hela nätterna istället för att sova



ett stycke glad tjockis

wet

hp igår. 1.2 en stark 1.2
nå nu är det inte länge kvar...

sista nk provet imorgon. ska läsa igenom boken en gång till tror jag.

det är så skönt väder ute nu när det börjar bli varmare. all snö försvinner, och kajsa och busters hage ser ut som ett lergryt. härliga tider!
var och lekte i parken med bob igår och var genomblöt om skorna efter 5 sekunder. bara för att snön är borta betyder det inte att det gräset som kommit fram är speciellt gästvänligt..


boring boring boring

var och kollade på peter ljugberg clinic i sunne igår med carina. blir alltid så himla sugen på att rida när man ser andra göra det och speciellt när det är en sån bra tränare på banan. nåväl, jag är ju ingen reiningryttare så. men det var kul att se när dom tränade ändå

var lite lustigt i lördags när vi höll på att bygga trailbanan i ridhuset, så var frank kutcher där med några av sina hästar och höll på att avsluta. han frågade om vi inte skulle ha en westerntävling nån söndag, att det skulle vara roligt. jag blev lite paff ja.

försöker plugga lite naturkunskap. har sista provet på torsdag, men det går rätt segt. jag skyller på vädret. har ingen lust till något faktiskt.


hade ju tänkt att jag skulle bakat lite bröd igår men det vart aldrig av. kanske ta tag i det till veckan istället

chill

så.
biologin är inskickad, hunden klipptes igår, hemmet är dammsugit, och första trailträningen är avklarad
klippte som sagt hunden igår, tog typ 2 timmar men nu är det gjort. han ser ut som en valpig råtta igen med världens största huvud, men mjuk och vit är han iaf

idag hade både jag och jonas sovmorgon. jag hade första gången någonsin sagt åt honom att han helt enkelt inte fick fara och fiska på morgonen. med tanke på att han höll på att dö tidigare i veckan av den trevliga förkylningen han dragit på sig... och jag hade inte morgonpasset i stallet så vi kunde sova länge båda två. mysigt

första trailträningen som sagt. vi var hela 3 hästar, jag, carina och en till, men det var rätt många som kom och kollade på. kul. kan ju hoppas att fler vågar vara med nästa gång. tog en av banorna från winter trailmania, men bygdde den rätt tight, men det var kul ändå.
nästa vecka blir det dock inge trail för mig för jag ska ju på kurs med wa lagets lagledare. ska bli kul att få veta vilka klasser jag ska få rida.
hoppas på trail och westerriding om jag ska försöka satsa på pleasuer och horsemanship med team linnea och kajsa.

nu ska jag chilla en stund.

give it all away

så har mina grejer kommit jag beställde. bettet kändes gigantiskt, men det blir nog bra när det sitter på. ska bli kul att se hur kajsa tycker om det.

igår blev det en tidig morgon. vad tvungen att följa med och föra jonas bil till verkstaden i mellerud och den skulle lämnas innan kl 7. ska hämtas ikväll. jonas är måttligt nöjd för det slutade på dryga 9000 men men, nu slipper han ju göra nått med den på ett tag. idag är han iaf frisk och på jobbet igen.
håller på att tvätta och till första maskinen glömde jag trycka in snabbprogramsknappen så den tog över två timmar. kul..

bläk, känns som att jag inte får mycket gjort idag.



bobby och dalton i fem sekunders vila ihelg

thank you

så var självaste födelsedageshelgen över. falkenbergarna kom i lördags och det blev livat. dalton var med och bobby blev jordens gladaste hund kan jag lova. vi åt jättegod mat som robban och martin kokade ihop och kollade på schlager, eller mello som det tydligen också heter. rätt låt vann självklart inte.. men hellre erik saaaaade än den där jävla danny!
fick en prenumeration på luckyrider av dom. yey. gullegrisar!
idag följde emma med till stallet och red en sväng på kajsa som var lite trött och inte tyckte att hon behövde lyssna riktigt, men det gick bra ändå.
nu har jonas somnat på soffan, han är fortfarande lite sjuk och blir nog hemma imorgon också..
själv har jag precis beställt bettet jag suktat efter i hundra år, och lite conchos till sadeln så den blir lite trevligare.


var verkligen jättekul att få lite besök, synd bara att vädret var lite tråkigt. vill ju ha sommar!

tack alla ni som grattade mig igår på min bemärkelsedag. känns alltid kul att få ett grattis :)

just det, fick även ett starkt G på första matteprovet, bara tre poäng från VG
och MVG på naturkunskapen. 57 av 60 helt ok


a lot of things to do before you die

så mycket att göra idag
det ska städas, bakas, pluggas och sånt. jonas lyckades även dra ner ena gardinstången för nån dag sedan så pluggen och allt for med ut så den ska skruvas upp.
har iaf stallfri dag idag. första dagen min nye medryttare linda ska ha hand om henne. tur att det är fint väder iaf.
nu är det bäst jag drar igång med allt så jag hinner klart nån gång.
imorgon ska det bli så roligt!

just det, jonas är sjuk. hade feber igår, men mår lite bättre idag som tur är.

clumsy

sjärt!

var ju på skolan igår och gjorde massa i kemiuppdraget. när jag sen var klar lyckades jag inte spara skitet på hermods så allt är kvar på skolans dator. sjärt!

fart

så. det har vart en lång helg.
i fredags kom patrik och marlene med familj på väg hem från fjällen, i lördags var jag i stallet hela dagen och hjälpte till på hopptävlingen som var och i söndags var vi ute och fiskade på värnen.
det var superfint väder men det blåse lite, men när vi hittade lite lä var det toppen.

har mått lite halvkasst sådär dom senaste dagarna. tror jag håller på att få bihåleinflamation eller nått annat töntigt. jag väljer dock att ignorera det. tänker inte bli sjuk nu, speciellt inte eftersom vi får gäster ihelg igen. emma, robban, kalle, josefin och martin kommer och hälsar på och kalasar. ska bli jättekul!
och då kan man ju inte ligga sjuk heller. hur skulle det se ut.

har ju haft en tjej på g som medryttare till kajsa. träffade henne i lördags och visade hästen och så. igår skulle hon komma igen och rida första gången och jag skulle vara med och övervaka så allt gick rätt till, men vi var tvunga att flytta tiden för nått kom emellan. så vi flyttade den till idag. fast i hennes värld hade vi flyttat till imorgon så det vart inget idag heller.. nåväl, tredje gången gillt får jag väl hoppas...

försökte ta lite bilder på kajsa för nån dag sen men hon ville inte riktigt stå still och posa, så dom flesta blev lite suddiga..





kan även tipsa folk om the watson twins. mycket trevlig musik att ha i öronen



nope

jag är trött. försöker orka skriva nå imorgon istället

what a day

så.

då var matteprov 1 och naturkunskap prov 2 klara.
har även betalat in licenserna för mig och kajsa iår + medlemsavgiften till WWR. fick mail om att det blir ett WA lag. vad roligt!


N E R D

jag är en nörd. en riktig hästnörd. jag tänker på min häst dygnet runt, när jag fyller år önskar jag mig i princip bara hästsaker (och en snowboardjacka och en egen sjukgymnast), planerar mitt liv kring hästar, och lägger alla pengar jag har på hästar.

men jag gillar det

fighter

så var ett par timmar i skolan avklarad. började på tredje kemiuppdraget och det gick rätt så bra faktiskt. kom även en bit på biologi nr 2. nu ska jag nog ta lite lunch och sen matte och nk. blir prov i båda på torsdag så..


RSS 2.0