I don't feel like dancing

har mått lite halvtaskigt idag. vart extremt trött och lite illamående
hoppas det blir bättre snarast







lyxfällan. alltid lika imponerande

a bit of a moneyproblem, part II

och just det. mina pengaproblem var inga problem. nog för att det fantastiska system vi har nu borde inte få finnas längre, men 209 var inte det dom tyckte jag skulle ha för en månad iaf. pjugh

även att jag sökt jobb idag. wei me

spread a little love

dags för en liten uppdatering kanske.
midsommarhelgen är förbi och jag överlevde. med nöd och näppe. gick hejvilt till i lördags kan jag meddela.
men rackarns så snygga vi var

   

jag var död hela lördagen. då fick vi inte mycket gjort. men i söndags började vi packa. eftersom jag åker hem nästa helg så är det inte många packdagar kvar.
har packat ett par lådor idag också. är rätt så drygt, men det ska göras oavsett
även att marlene fyllde år idag så jag och bobby hann dit lite fort och fick en god bit kaka. dom kom ju hem från canada igår. hade haft det väldigt trevligt lät det som.

var även ut och fiskade en liten sväng i söndags. jag fick en fuling på metspö





och så har pia fölat. på midsommarafton fick hon ett rågulligt musblackt stoföl. helt absurt hur söt hon är!




att boka hemresan var ju ett jobb. sas behagade ju inte ha kvar några biljetter åt mig så jag fick dra en kombo. både sas och norwegian. men hellre de än inte alls eller tåg. så nästa söndag åker jag hem. ska bli fantastiskt kul!

idag lyckades jag även med det (dock inte allt för svåra) konsstycket att bränna mig på axlarna. grattis linnea för tusende gången. lite onödigt eller vad säger du?


a bit of a moneyproblem

hmm... kollade precis mitt konto
har fått dagersättning från fkassan för praktiken. hela 209 kr.. känns som att det är något som inte riktigt stämmer... kanske bäst att ringa och kolla det imorgon

bad bad bad



jag vill kräkas lite i min mun. även att hon gör reklam för sig egna parfym. den absolut sämsta sak jag sett på väldigt länge

get your hopes up

kan eventuellt vara så att jag hittat en stallplats till min käraste.
lösdriftsplats även. med ridhus på gården.
hoppas på det bästa

på fredag är det midsommar och maskeradfest. ska fixa klart min outfit och jonas också. men det blir nog fint.
även att min fantastiska pojkvän kommer på torsdag

bigshot

carro var som sagt här ihelg. blev mycket vattenpipsrökande, sangriadrickande, slappande, oscar linnros och robyn. hejvilt kul var det iaf. skönt att kunna träffas lite spontant sådär utan att det ska behöva vara segt och stelt i början. har ju inte setts sen förra sommaren.

idag var den nya hyresgästen och kollade på lägenheten. frågade men han kunde inte vänta till mitten på augusti med att flytta in, utan ville flytta så fort som möjligt. han var ändå trevlig, medans det var med en redig kärring. gissar att hon var typ från soc eller nått. men hon var extremt otrevlig och hade ingen förståelse för att saker kan bli fel ibland, utan sa i princip "ni skrev fel, skyll er själva"
inte ordagrant då men typ.
när dom hade gått var jag så arg så jag for och sprang en stund. och det var ju bra. sen blev det långbad. det var också trevligt.

nu är jag dock hungrig.
och trött


burn

har haft en redig helhelg med carro
är trött som en gris just nu. tidig kväll blir det nog allt

wild boys

var världens mest omotiverande morgon. pissväder ute, lagomt varmt under mitt täcke och filt, lagomt kallt utanför. alldels sådär så man absolut inte vill kliva upp utan bara ligga kvar och tryna ett par timmar till. men nä. plikten kallade så jag släpade mig upp på ögonbrynen.
har målat dörrar, städat lite stall och hälsat på hingstarna på betet.
dom hade en jättefin hage och såg krya och glada ut.



willhelm den bruna kroppen till vänster. finns ett huvud till också men det kom inte riktig med
sixten är fuxen i mitten
och så vindus den vita nästan längst bak
dom andra var andras

var ute på en rask promenad efter jobbet. bobby hade bra fart idag så jag slapp släpa och dra honom.
sedan ett trevligt bad. för mig alltså, ingen hund.
och nu verkar det som att "min bäste väns bröllop" är det bästa som går.
julia roberts ser faktiskt rätt fräch ut i den.
bitvis iaf

imorgon kommer carro!!! yeah yeah yeah


still haven't found what I'm looking for

har köpt små typ pärlkristaller jag tänkt limma fast på ena tränset så det blir lite finare när jag är ute och tävlar och så. jätte kul. synd bara att jag städade bort dom för ett tag sen. kommer tydligt ihåg hur jag tänkte att jag hittat ett sånt bra ställe åt dom. "här blir ju perfekt, då är det lätt att ta fram dom sen osv osv osv" jo tjena va. dom är totalt borta. har ingen aning om VARS det där förbannade perfekta stället är. antagligen soppåsen eller liknande. jag ger upp

jonas har ju vart hemma ihelg till idag. åkte för någon timme sen och kommer tillbaks nästa torsdag om jag kommer ihåg rätt.
vart skönt att ha honom hemma ett par dagar.
även köpt nya glasögon. var på syntest i måndags. har ju tyckt att mina gamla vart lite halvsega, speciellt i mörker. och nu fick jag det då bekräftat. när optikern blippat klart fram och tillbaks med sina glas fick jag ta på mig mina egna och kolla på vad som skulle vara bokstäver, men som i mina ögon mer var små kluttar kladd på väggen. då kom han med ett par extraglas och höll dom utanför mina glasögon och hela mitt liv blev lite skarpare. kluttkladdarna förvandlades på ett magiskt sätt till (som han hade sagt) bokstäver och allt annat blev knivskarpt.
i ungefär 30 sek, innan han tog bort dom fantastiska extraglasen och sa
"mjaaaa, dina egna är ju lite svaga..."
jaså jaha.
helt sonika kollade jag ut en outfit till dom nya fantastiska glasen jag beställde. jonas var med som smakråd och efter lite flummande med bla harrypotterlookalike hittade vi ett par han gillade så dom blev det.
och snabbt gick det, idag var dom färdiga, så jag har gått runt och vart lite smålullig i ögonen hela eftermiddagen sen jag hämtade dom. är roligt att kolla på tv när man faktiskt ser allt utan ansträngning. extra roligt nu när det är uttagningarna till So You Think You Can Dance och jag ser exakt hur dåliga vissa är.

nå.
fick brev från fabo i fredags. hyresvärden här alltså. vi har ju sagt upp lägenheten och skulle haft den hela augusti ut, men när jonas var och sa upp den skrev han att man ev kunde få flytta in tidigare. vi har ju räknat på att flytta upp i mitten på augusti, runt den 14,15 nånting så det var det han skrev. trodde vi.
fick alltså papper där det så fint stog att våran lägenhet var uthyrd från 15 juli. JULI
J U L I!!
blev väldigt jobbigt då vi planerat upp hela sommaren efter att flytta i augusti. har ingen lägenhet i åmål förän 1a augusti, jag har praktik här i stan till 3e augusti. jonas ska ha semester i början på augusti och vara här och packa och städa lägenheten.
ser ni felet....
fabo skulle kolla med dom nya hyresgästerna (som för övrigt tydligen skrivit på kontrakt på en osedd lägenhet dom har inte vart här och kollat på den vad vi vet)
förhoppningsvis kan dom vänta en månad eller iaf till 1a augusti så jag slipper bli hemlös.

nå nu till något roligare. carro ska komma och hälsa på ihelg! ska bli sjukt kul!! passar ju perfekt också nu när jag blir ensam eftersom jonas inte kommer hem. hon kommer på fredag och vi ska he redigt kul. hoppas på finfint väder!

nu säng kanske

good boy!

grattis världens sötaste lillebror på studenten idag. gjorde tydligen ett superbt tal i kyrkan också och fick stipendium. duktigt!
känns väldigt tråkigt att jag inte kunde vara med, men men. åker hem till marknaden iaf.

jonas har kommit hem idag. väldigt skönt. nu slipper jag frysa ihjäl trots filt om nätterna.

naked

har klippt bobby idag. klippt och klippt och klippt. tog ner honom rejält så han blev som en helt annan hund
tog ungefär 2 timmar och har var superduktig hela tiden. låg still utan att gnälla. tyckte bara det var lite jobbigt när jag skulle klippa ansiktet på honom, men där är det ju så himlarns mycket päls också. nu ligger han och sover i puffen, näst intill naken, nöjd och belåten. hoppas jag iaf. han fick massa godis under tiden och ett grisöra efteråt



en litet tuss senare....



som en ny hund. fan man kanske skulle bli hundfrisör ändå.
eller snickare. har vart i ridhuset nästan hela dagen idag och hjälpt niklas och daniel att bygga sarg. har ju ösregnat här och då är det måttligt roligt att vara ute. precis såna här dagar man skulle haft ett färdigt ridhus. nåväl, det tar sig.
jag har spikat, borrat, sågat, täljt, hyvlat och mätt. jag är helt sjukt fantastiskt duktig


a last meal

så en liten uppdatering

var som sagt i åmål ihelg. hade hur bra väder som hellst. jonas bor ju hos en gubbe ett par mil utanför stan, men under lördagen for vi ändå in för att kika lite. dels på lägenheten som vi inte kom in i sist vi var där, och lite på stan också. förra gången var vi ju där på en söndag, då var det lite dött. nu var det råsol och lördag = väldigt mycket mer människor. själva stan är väl kanske inte så stor, men runt om är det väldigt fint.
även lägenheten såg redig ut, ljusa tapeter i hallen och vardagsrummet och inget som kändes extremt avsmakligt. även parkeringsplatser fanns och förråd till alla våra grejer. dom man behöver men inte vill kolla på.
träffade en granne som tyckte att det var bra att vi hade hund (som dessutom jagar) och inget skrikande barn
vi skrev på kontraktet så från och med första augusti är den våra. hoppas bara vi blir av med den här lite tidigare så slipper vi gå med dubbla hyror hela augusti iaf

 

vid pilen ska vi bo. alldeles brevid en park också så det blir ju perfans när vi ska gå med bobby



söndagen tog vi det mest lugnt. var till en sjö en liten bit bort där det fanns en perfekt brygga att chilla på. bobby badade och blev helt galen av vattnet. jagade småfisk och insekter hur mycket som hellst. tyckte det var jätte kul. även jag och jonas tog oss ett dopp. årets första. var inte så kallt som man skulle kunna tro faktiskt
lite senare grillade jonas väldens godaste (och självfångade) fisk åt mig. med färskpotatis. var helt sinnessjukt gott!

sen efter maten var det bara köra hem igen. bobby var helt slut och sov precis hela vägen.
så kommer jonas hem igen på fredag och är nog hemma hela nästa vecka också! BRA! hade stora svårigheter att sova igår.

så var det invägning i måndags. har börjat med det hårda livet. långpromenader efter jobbet och salladsdiet.
har hållt på i hela två långa dagar. tänkte köra tills jag känner mig nöjd helt enkelt.


stop

orkar inte skriva sådär väldans mycket idag. har gjort hejvilt med saker idag
har gått över 25000 steg idag.
borde fixa mina närvaropapper och tjorva med det, men jag tror nog jag skjuter upp det till imorgon

all out

så vad vi hemma igen efter en helt fantastisk helg hos jonas.
var sjukt bra väder hela tiden och idag blev det årets första bad tillochmed!
även lägenhetskontraktet är påskrivet

men jag skriver mer imorgon, nu är jag allt för trött


hard time

var på årets svåraste popquiz. endast 12 fjuttiga poäng!

imorgon bär det av mot billingsfors och min babe. är väldigt drygt att sova ensam och inget jag tänker börja tycka om! men det är ju inte så jätte lång tid.

bobby har blivit en helt annan hund efter kastreringen. mycket keligare, lugnare, äter mycket mycket bättre. och idag var han jätteduktig på våran lunchvandring. tränade lite inkallning och platsliggning under gång. han gjorde allt rätt, så himla roligt

hoppas jag inte kör vilse imorgon i den vilda vägdjungeln

alone

så har vi flyttat isär. som tur är bara för ett tag. jonas åkte till sitt nya jobb i billingsfors i ottan. hade iaf gått bra för honom, träffat massa människor och sådär.
på fredag åker antingen jag upp, eller så kommer han ner. får se hur vi gör

idag har jag gjort hejvilt mycket grejer. har fixat stereon till bilen så nu slipper jag lyssna på mobilen när jag kör någonstans. handlat lite och sovit på balkongen i solen. huuuuur skönt som hellst
och nyss var jag och bobfis ut på en liten promenad. var dock lite väl varmt för bobby som inte orkade gå så långt så det blev en kortis. är helt stört underbart väder ute!
tänk om man kanske blir lite brun iår. eller kanske hudfärgad iaf..

en liten syrenbuske. fanns hur många som hellst i olika färger. lite större än dom hemma i pajko


a big one

igår for vi och fiskade. jag jonas kalle och oscar
efter ca 5 min fick jag en fisk. killarna blev väldigt imponerad över hur stor den var. själv hade jag lite svårt att förstå gigantheten på fisken med tanke på att jag inte vet vad som är stort och inte för en abborre. jonas försökte få mig att förstå genom att säga "den där fisken är som att få en gädda på 10 kg" sa mig inte heller så mycket
men den var stor, den största någon av dom sett i den sjön iaf och nog den största jag fått också

1.3 kg och 47 cm lång




jag tror jag peakat i min abborrskarriär

resten av fisketuren var död.

RSS 2.0