pappagrej

har lämnat in min mobil på lagning igen. det enda som var fixat när jag fick tillbaks den sist var knappen och slidesen. men resten? ingen skillnad.
den här gången fick jag en äkta gubbtelefon att ha undertiden. en såndär med en liten pinne som man måste knappa med för att nått ska funka. men det gör det ändå inte. när man ska skriva sms kan man som skriva med pinnen. men det funkar ju inte alltid som man vill. hur gör man tex ? J I osv osv. men som tur är finns det även ett minitangentbord man kan knappa på. woho

även att det var fullt ös på jobbet idag. har suttit i 20 min, varav 15 var min lunch då jag kastade i mig lite mat. sen snodde jag även en liten liten kafferast när mina händer började skaka för mycket, och min skalle banka för hårt.
det var gott kaffe.
16 huvuden och ett skägg hann jag med i stridens hetta. det är fan inte lätt att vara ensam ibland.

imån är det flyttardag och det ska bli trevligt. anders och jocke har anmält sig frivilligt och ska fara och städa på dan innan jag slutar, så det blir enkelt och lätt för mig. bara packa ihop alla mina ting, kasta in sakerna i bilen, och hästen i transporten och fara iväg.

och även att min kille var världens sötaste idag och kom med middag till mig på jobbet idag så jag kunde fara till stallet direkt efter jobbet. och lunch till imn. smuttigt värre

fringe.nu

tillägg

på fredagens fredag slår jag och fia våra påsar ihop, och även våra hästar. eller ja, jag flyttar till samma stall där hon står.
båda är ju ston, så nån hopslagning av den sorten blir det inte mycket av

och eftersom min stackars chef gjort illa axeln och inte kan jobba, leder jag gigantiskt i vår lilla tävling. moahahahahahahahahaha. fast jag hoppas ändå självklart hon blir frisk och kommer tillbaks snart, så vi kan roa varann när det är paus


säng.nu


sämst och dålig

ja exakt. jag är väldigt dålig på att blogga, men det kan ha nått att göra med att jag har ett liv (jobb, häst, tv/film (( och jo, jag kallar det för liv)) + att jag har vänner jag leker med ibland, och kille, och umm... personal time som inte innefattar sittande vid dator och utbasunerande av diverse detaljer om mitt, och folk runt om migs, liv)
nå skit samma. har ni tur kanske jag skärper mig och skär ner på nått av dom beståndsdelar jag kallar liv, för att lägga till "bloggande" men det känns ju mer än tragiskt på nått sätt.

har iaf precis kollat klart den nya indiana jones filmen, och jag må säga att det inte var så att man blev sugen på att se den en gång til precis. dom gamla var ju i helt klart högre klass då det ändå "kunde hända" medans denhär bara var helt överdriven från första stund jag såg att han, killen från en annan mega hit (eller inte) transformers, var med. och inte ens lite naket var det. annars brukar man ju alltid få se en tutte eller två. om så inte så iaf av det manliga slaget, but no. inget värt att minnas. halvnakna infödingar med kroppsmålningar och vapen från stenåldern räknas inte

och ja, ponniepix kommer. eventuellt lite flyttfoton om vi ska föreviga den dagen. dvs bilder i helg om jag får tummen ur min goa turkosblåa röv (fråga inte varför)

nu kallar dock bädden och min nästan sovande man.
tjupp

för och emot

nackdelen med linser är att man måste pilla sina ögon röda och blodsprängda, så man ser ut som en 70årig knarkarkärring när man ska få ut skitet
annars är det ju skönt


kräk och vider

som sagt var jag ensam och övergiven på jobbet idag. eller ja, inte helt ensam, det stormade in hundratals kunder i när jag öppnade så jag fick jobba en hel del.
men det gick bra ändå, var rätt lugnt på eftermiddagen och så kom den sista tio i fem, så jag fick sluta i tid. woho

sen for jag till ponnieponnie och red ut i den mörka mörka skogen. på vissa ställen var det så svart så jag inte ens såg vägen. tur man har en ljus häst, annars hade jag kännt mig ensam

såg en orm spy på tv nyss och det var bland det äckligaste jag sett i hela mitt liv!


söndag städdag

då var hemmet diskat, dammsuget, dammtorkat och klädeshögen hopvikt.

nu är det dags för en liten promenad innan middag ska lagas och häst ska skötas

även att min chef slagit axeln och blivit sjukskriven så jag får vara ensam och övergiven på jobbet typ 10 dagar. hur ska detta gå.

nu som sagt, motion

ugh ugh

har sovit ett par timmar på soffan. det var rejält skönt.
känns inte heller som att det kommer bli problem att sova sen ikväll ändå.

var i stallet tidigare på dan och killen var med. tog en tur i urskogen runt i kring stallet. vissa ställen var redigt trånga och kvistiga att ta seg igenom. men som tur är har jag ingen vanlig häst, utan en skogsmaskin som går över stock och sten, likt inget annat jag någonsin sett. även bra att hon har lite att plöja med på bredden om man säger så....

snart är det fredagarnas fredag. woppa!

igår hade vi dock girlies night in. godis för X antal kr och 27 dresses.. den var lite väl förutsägbar, men det var även fia som började grina vid det lyckliga slutet..

tjotjimtjipp hejdå


(btw, tack för alla underbara kommentarer! sjukt kul)

mycket pengar

kiosken brevid jobbet sålde en trisslott med 100 000 kr vinst för nån dag sen. damn, den borde ju hamnat i mina händer,
i måndags införde dock min chef en liten tävling mellan henne och mig tills boel kommer tillbaks, den som säljer mest produkter får 4 triss. där bör det ju vara minst 25 000 i månaden i 25 år tycker man ju, så Im going for the win!

även att vi hade en diskution om vad egentligen begreppet "särbo" innebär. fanns många alternativ på vilka som går under det. ungefär alla som är ihop, utan att bo ihop.. (bara om man är över 25 tyckte anders) sen fanns det inga regler om hur man måste bete sig.

jaja, nu är det iaf dags för bädd
grimps

fringe

finally. rätt dag och allt. bra gjort linnea

även att min ponnie var megagullig idag, och det gick superbt att rida. trevligt väder till råga på allt. sånt är alltid bra.
och när jag kom hem hade min älskling gjort scones.

längtar tills ikväll då man får sova igen. kanske ännu en natt fylld med lustiga drömmar om diverse människor i annan livssituation. man vet ju aldrig

ja men jävlar

åh så störande. då har man suttit och väntat hela kvällen på att det där fringe ska börja, men det är ju först IMÅN!! damn
nå då får vi väl se generation fett, istället. eller gå och sussa.....






helvete så kul vi hade i finko!

...

kollade just mitt konto och det såg rätt skralt ut, men på fredag är det lön woho

nu är det bädd


finfest

det har vart den hårdaste helgen på ett tag.. sen förra dvs..
hela middagsgrejen igår var rejält kul! dock började det lite halvskit.
vi kom dit absolut SIST. så fort vi hängt av oss och betalat och sånt, hörde vi "ja men då kan vi stänga här då" av dom som satt i kassan. oops. men hey, det stog 19, vi kom typ kvart över eller nått...



så snygg var min baby innan vi gick
 

det börjades iaf med en hel massa handskakeri och meningen "hej, Linnea" sades fler gånger på 10 min, än vad jag sagt det i hela mitt liv hittills kändes det som. fördrink och lite mer avslappnad blev man.

men det var himlarns kul, dock kändes allt väldigt stelt i början, formellt och hej-vi-är-ett-stort-gäng-som-alla-har-en-pinne-i-röven-känsla.. men som sagt, bara i början. (blev mycket bättre när vinet kom fram.)

fick sitta brevid anders och en galen finne som var rätt rolig.

maten smakade mummans mumma   och efterätten likaså. dom andra fick nån form av kött, som helt ärligt inte såg lika gott ut = onödigt att slösa bilder på.

när all mat var uppäten, allt vin drucket, alla efterättstallrikar renslickade, var det dags för dans. och nej. vi dansade inte. först... efter ett tag (några öl, och 2 päronshots anders fick av den galna finnen) då dansade vi, helt klart absolut sämst på hela stället, men ack vad vi dansade.

 

blev inga dansbiler, men det är nog lika bra


och just det, anders fick ju en medalj för nånting som säkert var väldigt bra gjort




sen kände vi att det var dags att runda av. och så for vi hem. efter att stått och väntat på taxijäveln i hundra år ute i kylan. just som jag gav upp och sa, nä nu går vi väl då, kom ju bilen 2 meter efter.




and thats the whole story





upphittad

just det, jag hittade även min fjärrkontroll till tvn och lamporna så nu behöver jag inte oroa mig (eller anstränga mig) för den lille rackaren nå mer

allt på en gång

attans otur med timingen. högtidsmiddag, lulebor, pajalabor och födelsedagskalas på samma helg.
men men, igår var det jävligt kul iaf. hann med mycket. åldihem, liljansberget, corona och så liljansberget och pizza igen. hur gott som hellst.

nu ska jag dock lägga mig på soffan och vila en stund innan allt fixande och trixande inför kvällen börjar. och ikväll ska jag braske mig komma ihåg kameran!

idag är det fredag!!


snuskkul!

åh gudens gud så kul vi ska ha!
ska flytta till nytt stall, stall där en viss tysk 1 finns, stall där det ska lekas utan dess like, stall där det ska tolkas i vinter! oj oj oj!!! vad roligt det ska bli. två veckor sen drar flyttlasset.
även att jag slipper ha pass någonsin mer, om jag nu inte vill det dvs!

jag hade tänkt fara ut och springa idag, men det ösregnar. men HEY!! jag är glad ändå!!!
WOHO!!!

visst det blir lite dyrare nästa månad med dubbla hyrer, men lätt värt
och imån blir det kalas och på lördag finmiddag!!
gusse vad kul

vilken låt passar inte bättre nu än.....


(jo em, det är faktiskt green day)

alla är vi olika

att ha som mål att bli fetast i världen är ju lite ovanligt.

matchbox


as s

har precis ätit världens största portion phad thai. den var mummig.
är dock lite seg, men ska nog ut på en promenad snart. min fjärrkontroll är fortfarande borta, jag tror nog att den försvann ut bland allt skräp som städades bort i söndags... skit också. dessutom kom precis jehovas och ringde på igen. låt mig vara för bövelen! vill ni hjälpa mig i mitt liv är ni hjärtligt välkomna att betala alla mina räkningar jag fick idag, + alla andra jag har.

även att min mobil är inlämnad på lagning. hoppas jag får en ny så jag slipper den där defekta saken. minneskort och simkort som glappar, laddaren, datakabeln och handsfreen också. bilder som inte sparas nånstans, ringsignaler som ändras hejvilt, en knapp som är näst intill borta, självlart mellanslagsknappen också så att skriva sms blir en enda lång livsplåga, och även att den lille rackaren som stänger av sig ibland. fast ändå utan att stänga av sig på riktigt, den blir som bara svart och slutar lyssna.
nåväl. som lånemobil fick jag en gammal nokia, som jag dock lärt mig skriva på, och som även har snake.

nej nu blir det slapperi på soffan en stund innan dagens motion


I wonder wonder

jag undrar vars min fjärrkontroll till tvn kan gömma sig. nån ide?

tyskt

jag lyckades med konsttricket att inte hitta kameran innan vi skulle gå igår.. men två små pix fick jag iaf innan den spårlöst försvann (hittades dock i sängen när vi kom hem)



                                                       

tysk 1                                                                             tysk 2

oh god

är extremt seg. är alldeles för gammal för det här med tvådagars..men hejvilt kul var det.
tyskt som attans.

nu börjar filmen igen. gnight

hoja

har vart asslö hela dagen. igår var det redigt trevligt.
naken man med gitarr, improviserat dansgolv, fuldans och sång till gamla godingar i vänners sällskap. can't get any better.
det jag dock åstadkommit idag är, ätit scones, gått och hämtat bilen, vart i stallet och promenerat med ponnie, kommit hem. och det var det hele. snart ska det duschas och partymooden läggas in.

två fredag-lördag på rad. uh, det känns att man blivit en gammal gumma. kommer vara asens dödaste as nästa söndag.

m m mm

sovmorgon. börjar inte förän 11. men trots det, trots att jag hade sovmorgon(!!!) sparkade jag upp min feta röv i vanlig tid (vanligt åh-nej-nu-blev-det-lite-väl-många-snooz-stress-stress-stress-tid) och gick ut på en morgon promenad i det trevliga vädret. bara 30 min iof, men ändå. 30 min är bättre än inget.
nu är det dock hög tid att fara och hämta anders på bussen och sedan föra migsjälv till jobbet. hejpa

tjippitjo

så vart det ändrade planer. här hade man tänkt sig en lugn fredag för att tysklandsfesta skiten ur sig på lördag. but nooo. en inflyttningsfest får man allt ta och ställa upp på.

trötteli

jag är tröttast i sverige. men så går det... 2 nätter, 1 säng, 3 pers = lite plats, lite sömn.

fast idag har jag faktiskt vart ute och hurtat. första gången på länge. men från och med måndag är det nya tider som gäller. morgonpromenad innan jobbet var morgon. jag blir trött bara av att tänka på det. nä nu ska jag sluta överdriva och låta som fettonas fetto. det ska bli trevligt

oj oj vad tidigt det blir ikväll, men oj oj så pigg och  utvilad jag kommer vara imån. eller inte.
gnight

just a little

som sagt
bädd.nu

åh åh åååh

den här snuskiga lyckan man känner ibland, den gillar jag. då man känner att ens liv är helt underbart, fylld med underbara människor och kunde inte vara bättre.
den där fåniga lyckan som gör att man går runt på stan och ser ut som en tönt med fånflin bara för att man mår så bra
DEN gillar vi.
den gillar vi skarpt.


snart är det imån

gah

LINDA kom hit för helvete! typ.NU!!!!!

dinnerpartey

det blev lyckat. god mat, trevligt och ett X antal trevliga samtalsämnen. förutom stellans som inte var sån sensation han hoppades på...  men jävligt kul var det ändå. bara en baby för lite.



ja.
man får väl vara glad att det inte var min... well,  it's not my problem...


nej nu bädd


And this time when kindness falls like rain
It washes me away
(jag älskar dig)



...


äkta pajalaglädje!



det är bara i pajala man får vara sådär glad (och full)

allt detta tjorv!!!

har lyckats reda ut diverse problem från igår. hatar skit.
nå nu ska man inte deppa ihop. det är fredag imån, jag har ett berg godis i min närhet, och den nya serien på femman, vad den nu hette, verkar helt ok.
imån blir det hårfärgning och kort dag. nice. beslutade mig även för att ta ledigt halva dagen före jul så det inte blir att komma hem allt för sent i natten. det tar ju trots allt sin lilla tid att köra hem till mor och far.

även att jag städat lite. väldigt lite. så lite så det knappt syns. det är fan inte illa tycker jag.

smutt

var på hemskt dåligt humör för ett tag sen. men lite film, tröstgodis och min baby gjorde det hela mycket bättre. smutt.
även två nya puffar till vardagsrummet är inköpta. en svart, och en rosa flickfärg.


middag på lördag. ska bli redigt trevligt. fast först heldag med fipp. även det ska bli mummans mumma!



och em, jag väntar ännu på vykorten... hoppas du har det pra och fint


sömn.nu

det där med data

jag och min internetbank kommer inte överens.
förra månaden tog jag bort min autoöverföring till annlouises konto från de att jag hade andrahandskontrakt på hemmet. BUT NOOOOOO!!! helt plötsligt skådade mitt öga en stor summa pengar som gått till ett främmande kontonummer. annlouises. stackarn, kan inte vara lätt att få en trevlig extrainkomst varje månad och ett par dagar efter, ett samtal från mig.
inte visste väl jag att man var tvungen och klicka runt på deras sida till dess förnimmelse och ta bort den där förbannade överföringen på ett annat stället också!!!! gudens röv så less jag blir! så nu har inte min riktiga hyresvärd fått nå pengar av mig för oktober. skit! blir att ringa runt hela sverige och försöka fixa till imån. nån som vill vara min ekonom, likt folket som är med i "lyxfällan" får?
nå skit samma! helvetes....

nu orkar jag inte med det här nå mer. dags att tröstäta godis och kolla tv..

bajs

RSS 2.0