leaving on a jetplane

nu var nog allt packat och med. min väska väger as. tyckte den känndes lätt och fin och att jag hade mycket plats kvar, men då kom jag ju på att jag kanske ska ha med lite mat. och sprit. sen var min väska full och tung

men som sagt, bara hoppas jag inte glömt nått typ snowboarden eller liknande. fick även plats med mina skor och alla min åkaroutfit i den väskan. woho
men min hjärna kommer inte på nått som jag kan ha glömt nu. får väl lita på att jag är så pass duktig så jag kommit ihåg allt. har iaf packat ner kameran och min feta pengapung så det löser väl sig på ett eller annat sätt.

you get what you give

dagen d. det är alltså ikväll vi åker. woho!
ska bli väldans trevligt.
har det lugnt på jobbet idag. börjar först vid 12 men jag lär ju gå dit lite tidigare. med tanke på att jag ska sluta vid halv 3 också. mao en rätt värdelös dag. men men.
ska även kolla igenom min packning rejält. gud vet vad som egentligen packades ner igår haha.
borde väl även anstränga mig och fixa till ipoden lite. har lite bra skit som borde få följa med

kom just på att jag drömde om en väldigt arg bussgubbe. han ville ha 50 kr betalt av mig när alla andra bara behövde ge 20. även att han bara pratade finska och inte ens de kunde han ordentligt. det var en lustig dröm. såpass lustig så jag skrattade till när alarmet väckte mig. såpass lustig så jag snoozade en extra gång bara för att se vad som hände. men då hade jag redan tappat bort den.

Im getting there

så nu tror jag nog jag packat klart.. eller inte.. fast nästan. eller ja ok, det är på gång iaf.
det tar sig!
det hade helt enkelt kunnat vara mindre packat än vad det är om man säger så.


det tar sig

on the move

snart är det hemavan. imån ska jag packa så allt är kirrat och klart så jag slipper panikpacka och glömma alla saker på onsdag. det hade ju vart lite drygt.
vore även en ide att skriva upp viktiga saker som kamera, batteriladdare, pengar, snowboard och andra nödvändigheter så slipper jag bli olycklig och miserabel när vi kommer fram

en undran... är den där grejen med att fiska kul? kanske kan vara värt att undersöka

dum di dam. varför blir det alltid så sent?
bädd.nu

but it taste soooo sweeeeeeet

jag borde äta mer kakor. i olika smaker och former. det finns ju så många när man tänker efter. en hel värld full av kakor..




(eller vad säger du em)

hello stranger, hello you

oh my gosh vilken dryg morgon. att behöva kliva upp när klockan ringer är jag inte van vid. snoozade nog en gång för mycket kanske.. drömde nått om backspeglar.
kom även på att jag inte hade gjort nån lunch till idag. eller middag för den delen heller. hej nudelpåsar sade jag i morse och grejen var kirrad och klar.
min lugg står som en keps och snart bär det av till jobbet..

hey good looking!

       

you and me will kick som sjärt i hemavan

who do you think you're fooling?

så jobbfest igår. det var väldigt roligt faktiskt. mycket goda specialbeställda drinkar från samma stackars bartender som blev svettigare och svettigare ju länge kvällen gick.
satt nästan på samma plats hela kvällen. träffade lite trevligt folk, snackade en hel massa skit, dansade lite discodans.
på väg hem insåg jag hur sjukt rolig humor jag egentligen har och skrattade åt uttryck som "nanna kudde" och liknande, det var också kul

ska fara till ponnieponnie snart och ge oss ut på en liten ritt i det trevliga vädret. har legat på soffan typ hela dagen och kollat nästan alla avsnitt av canada's next top model. nu är dom bara 4 kvar.

och just det, jag köpte visst en ny snowboard igår. den är supermegajättefin och vi kommer kicka allas ass i hemavan! woho!

(självförtroendeboost? ja tack)


hihihahahaha

stupid stupid stupid vol 2

det är verkligen jättekul att måsta trixa med det där satans internet varje gång man startar plåthögen. förbannade skit!
den som känner att h*n har lite pengar över är hjärligt välkommen att köpa en ny till mig. allt är välkommet..

jag är less

a new start

har ont i hela min kropp idag. nä ok, överdrift. men i hela överryggsmuskulaturen iaf. att tolka var lite jobbigare än vad jag trodde. men ack så roligt. sinnessjukt kul faktiskt. och allt som behövs är, lite snö, två tolkglada flickebarn, en glad ponnie, miniskidor och en tolksele.

har vart och klippt mig. funderade starkt på att klippa en page på vägen dit. fia tycker jag ska snagga mig, men det vågade jag dock inte. blev ingen page heller. skulle säkert ångra mig efter en stund. men jag gjorde en kompromiss och ändrade lite på frippan iaf.
även utväxten försvann, fast det inte var meningen. men boel och ann sa att jag såg flint ut och verkligen inte kan visa mig ute på lördag om jag inte gör nått åt det. så jag gav med mig. skönt att ha det klippt och freeeeecht igen.

har dock inte blivit nån skitåkning idag. för dåligt väder. allt bara slafsar.

dumdidam..
ska kolla klart hells kitchen sen föda

stupid stupid stupid

jag blir cp i huvudet av min extremt sega bajshög till dator. internet loggar ur jämt, allt tar trehundra år att göra. gaaaaaaaaaaaaah!!!! borde kanske gå och lägga mig istället...


har iaf tryckt upp bilder från jul och nyår. finns på ansiktsbok

and you can tell everybody..




drog hem timos nya skiva idag.
upptäckte att han (och maia Hirasawa) gjort en väldigt trevlig version på I got you baby..

vet dock inte varför det är typ 3 min tystnad, men det är ju först i slutet..

how to make a plan

dag två på halvtidsarbetslösheten. har inte åstadkommit så mycket idag. dammsugit, fört bort papper till pappersåtervinningen, gått på stan en stund med jocke och andreas, postat papprena till akassan, and thats about it..

kollat ciao bella. en av dom mest pinsamma filmer jag sett. efter linas kvällsbok. det där med italienare och vita kläder hahahaha.

vilodag idag som sagt. men imån är det ut och springa. eller ja, jogga..

har även fått reseplanerna för hemavan. tydligen åker vi på onsdag kväll så jag meddelade jobbet att jag kan jobba då. varför vara mer ledig än nödvändigt...cash is king.
ska iaf bli redigt trevligt, men jag måste inhandla en snowboardbag så inte min stackars bräda blir utkastad. har även grova planer på att dra en emelie, och packa den full med saker och ting, eftersom det bara är 1 väska/pers som gäller annars (plus då snowboardväska och ev pjäxväska ((men nå sånt tänker jag då banne mig inte ha)) även sängkläder måste med på nå sätt)
nå oavsett så blir det finafisken. och dom alkoholhaltiga dryckerna är beställda och ska finnas på plats när vi kommer!

this is how you do it

hihihihi. kollar på ett program om gamla oskulder (självklart från england) som åker på oskuldskurs (i amsterdam)
jag garvar ihjäl mig. james 26 har aldrig legat med någon. då åker han på kurs och lär sig av en tant som ser ut att vara runt 50 bast hur en vagina ser ut, och även att hon tar på honom. jag garvar ihjäl mig. fast det är ju säkert ett stort problem för stackars james... men jag kan ändå inte sluta tycka det är lite lustigt... undra hur mycket pengar han får för att ställa upp med fullständigt namn och nylle i tv. fast om man är 26 och shoppar med sin farmor kanske man inte har så mycket hämningar på just den punkten...

so far, so good

var på arbetsförmedlingen. dom sa att jag nog skulle kunna stämpla upp till 100% typ i all evighet. kändes ju redigt skönt att höra. men såklart måste man ju ändå söka heltidsjobb bla bla bla..

var ute med ponnie en sväng i snöyran. gick rätt bra, hon var på bra humör, dock var underlaget bajs men skritt och trav funkade fint iaf.
kom hem och for ut med skidorna en sväng. tog dock den korta rundan idag eftersom det snöade så mycket. men när jag kom ut ur skogen slutade det dock helt plötsligt. men då gick jag iaf hem och åt lite mat.

vad är planen för imån då? vilodag för mitt lag iaf. tisdag och fredag har jag planerat ut. vila är ju lika viktigt som att träna..... ... just de..

nå nu ska jag sätta på mig en dress och gå och hälsa på rövarna en sväng.
den här dagen har vart väldigt lång.. tänka sig

the first day in the rest of your life

första dagen på halvtidsarbetslöheten har börjat.
vaknade först kvart i nio, PANIKADE!!! men inte för jobbet, utan för att hästarna måste ju ut vid nio!!!!! 2 sek senare kom jag på att det faktiskt är måndag och jag faktiskt var där i tid igår så jag lade mig lugnt och somnade om igen.

dagens schema

* gå till ams och anmäla mig
* gå till brottsoffermyndigheten
* åka till ponnielichious
* ut och rasta skidorna
* umm... det var det hele

började dock dagen som alla arbetslösa bör, kolla oprah på tv. hur står alla hemmafruar ut att se på det där dagarna i ända? I just don't get it

hittade även en nästan full spritflaska i min sval när jag grävde efter mat. det var mer än jag visste att jag hade

även att invägningen igår gick helt ok. vägde även liiiite mindre än jag trodde woho. men är det nån som har koll på hur mycket fett, vatten och muskler som är nyttigt? så man inte sätter upp sinnessjuka mål och dör på kuppen eller liknande. det hade ju vart oturligt

nå nu är det tandborsten nästa sen stadens gator och torg för att ta itu med dagens uppgifter

loose the pants darling

städade igenom min garderob lite. rensade ut lite kläder jag inte använt sen jesus föddes. inte så mycket, men ändå lite mer plats. gick även igenom mina byxor. insåg att jag hade alldeles för mycket jeans. närmare 12 par. plus då dom jag hade på mig för stunden... (plus 3 par jag har på jobbet, och 2 i stallet, men dom räknas ju inte)
bestämde mig iaf för att det är alldeles för många. så jag slängde ett par
har även två par som är knappt använda så jag ska se om inte tradera har nån desperado som vill ha dom.. såhär i finanskristider får man väl se hur det går.
även ett par tröjor som var täckta av damm (näst intill)  fick åka. helt plötsligt utan större ansträngning hade jag en drös galgar över. galgar över = linnea får köpa nya tröjor! WOHO!!
nej jag kanske ska satsa på det där med mat och sånt i första hand. och spareri. har ju en tågluff att tänka på

var ute och gick en timme idag. eller ja, gick / joggade. var väldigt skönt väder förutom motvinden dvs. ska till stellan och fia senare och spela lite spel. då ska jag även passa på att snylta lite på deras supervåg så jag vet hur mycket jag avancerar under hela projekt beach -09
känns rätt bra att veta att det är läääääänge kvar till midsommar. pjuff..


Shut up and let me go
This hurts, I tell you so
For the last time you will kiss my lips
Now shut up and let me go
Your jeans were once so clean
I bet you changed your wardrobe since we met



a sunday

så var dagens morgonpass avklarat. alla hästar skötte sig ordentligt och ingen rymde eller ställde till med andra besvär.
dock blev vädret lite trist när jag tagit ut alla och skulle ut och rida. men jag och superheroekajsa klarade oss bara fint. dock blev hon svettig som en liten gris och fick fint vänta inne tills hon torkat. så jag passade på att vara en vänlig själ och mocka åt fia också

nu är jag dock hungrig. lite lunch kanske skulle sitta på sin plats. har planerat in en promenad senare ikväll innan middagen. det blir nog fint. hoppas det slutat snöa innan dess bara. annars blir det drygt värre.

maybe we should... dance?





"en del är för dumma att ha ångest. det är smart"


what to do

dagen började hård sömn. närmare bestämt ca 13 timmar hård sömn. väldigt skönt.
vaknade vid 14 och for till stallet för en vad jag trodde, trevlig ridtur. min häst hade dock andra planer. försökte jobba lite på banan men kajsa tyckte det skulle vara roligare att gå emot lite på banan. blev dock bättre efter ett tag.
åkte hem och tog ut skidorna och mina nya stavar på en tur. även att jag åkte 3.7an istället för 3.2an. kännde mig extremt mycket hurtigare då.
stavarna funkade bara fint. men jag hade inte tackat nej till lite fäste på skidorna som var snuskigt bakhala. mindre kul.
hemma lagade jag lax och potatismos till middag och nu håller jag typ på att somna av trötthet.
kan dock inte gå och lägga mig innan tvättmaskinen är klar. den 4e för idag.
även att jag har stallmorgon imån så det blir tidig uppstigning..
då är ju frågan, ska man vara vaken länge och kolla tex jarhead som går på tv m m mmmmmmm, gå och lägga sig när tvätten är klar, eller ja, jag vet inte. lär ju ändå bli pigg snart igen. brukar ju som bli så...

nå får väl se vad jag tar mig för

I don't belive a word

Runaway bride måste ju vara den sämsta filmen genom historien.
hon lämnar honom vid altaret, far hem till honom ett tag senare, gråter lite och håller ett tal och han förlåter henne och glömmer att hon lämnade honom förnedrad inför hela sin släkt och resten av landet. pffft I say! sånt händer enbart på en sunkig hollywood slekfilm.
och sjävklart rider dom iväg tillsammans på slutet. bullshit I say..
och att marc anthony gjort slutlåten förbättrar ju verkligen inte filmens betyg. nej skräp, RENT SKRÄP!!!



jag vill ha en tratt

could it be real?

mitt horoskåp enligt metro:

FISKARNA 20/2-20/3
något ser ut att bli dyrare än du hade tänkt dig -kanske ett repareringsarbete som låtit vänta på sig?

oops.
vad jag längtar till att lämna in bilen igen....not

såg pineapple express med fia, lina, jonte och stellan. den var jävligt rolig faktiskt.

försökte även tejpa ihop min dator så den skulle låta mindre. det funkade dock inte så bra. det bästa är att sparka på den ca 15e sekund ungefär... men det blir ju rätt jobbigt i längden

the morning from hell

allt började bra. jag vaknade i tid. gick upp. åt frulle och allt sånt. tog på mig täckbyxer och ett X antal andra klädesplagg, det var ju trots allt -21
gick iväg för att hämta bilen min. verkstan öppnar klockan 8 så jag planerade upp allt väl. när jag kommer fram, kall och less hittar jag en lapp på dörren "strax tillbaks vid frågor ring blabla"
SAY WHAT???!!!
jag har inte tid att vänta, måste vara på jobbet 9 då jag ska jobba själv och en försäljare kommer då.
ringer numret och får hör att människan är på väg, tar bara 5 min. tog längre tid än det.... väntar i kylan och så kommer han. jag betalar den trevliga summan på ca 1600.....
går ut till min bil som INTE STARTAR!!! klart den inte gör det, har stått ute hela natten i kylan. bilen är täckt av is både på in och utsidan. förarsidelåset har fryst så jag får baxa in mig genom passagerarsidan som handtaget fryser fast i öppteläge. gå och be gubben om starthjälp vilket faktiskt funkar. pillar ut handtaget så dörren går och stänga. försöker skrapa bort tillräckligt med is så jag ska kunna se vars jag kör. det går dock inte så bra för varje andetag jag tar gör att det isar på insidan. så jag sitter där, stressad eftersom jag blev sen och skrapar rutan från insidan titt som tätt. varje gång jag växlar ner till ettan vill bilen dö eftersom den är så kall.
kommer till jobbet typ 3 min i 9 och ska tända lamporna. *POFFFFFFFFFF* låter det, och inget händer. lamporna vid köket och utanför funkar inte för proppen gick visst. KUL!
försäljaren kommer, jag hispar runt, hittar inte beställningslistorna och berättar om allt som hänt hittills.
han skrattar åt mig och säger att jag ska ta ett par djupa lugna andetag.. tillslut hittar jag listorna, sätter på kaffe och andas..

sen lugnar jag ner mig ett stycke och resten av dagen går bättre.

men som sagt, inge bra start...
nu är det dock helg och nästa vecka är ledigvecka. woho. eller?

something is better than noone

jag blev inspirerad av lördags rimmen, så jag farbrorfrejade lite för mig själv igårkväll.

tog ett stycke vetevärmare, ett stycke kudde och pusslar ihop dom på liknande sätt; vetevärmaren inne i örngottet = en varm mjuk och go sovkamrat.
nått att krama och nått som värmer. couln't be better.
förutom att min vetevärmare inte luktar sådär speciellt... mumma.. inte heller kramas den tillbaks. men man kan ju inte få allt här i världen har jag lärt mig.





barndom

and the money went *poff*

happ.
ska hämta bilen imån
1600 spänn. woho! och sen blir det boka ny tid för allt som ska lagas, och det kommer gå på typ 2400 spänn. WOHO!!!
men vilken tur att jag:

* skiter pengar
* har ett heltidsjobb
* en billig lägenhetshyra
* inget dyrt fritids intresse

nej men vänta nu... det var ju så det INTE var... damn...
hej då julklappspengar + mer. så himlarns kul det är att se sina besparingar försvinna till tråkiga saker..

changes


har plockat bort mitt hår. det långa. nu är det kort och bara mitt igen. känns lite skönt. får väl se hur länge jag känner att det här duger

nu är jag trött

there's a fire

börjar inte jobba förän om typ en timme. rätt skönt med halvledig dag.
har vart och lämnat min stackars bil på verkstaden. fast det blir väl ändå mer synd om mig när jag ska hämta ut honom...
har även vart och köpt nya stavar, nu blir det (förhoppningsvis) mer åka av. ihelg.
kom hem, diskade, städade och tänkte koka lite lunch och middag. ett ypperligt tillfälle att prova min nya pastakastrull jag fick i juleklapp. när man ändå kokar pasta för ett helt kompani är det bra med en stor kastrull. och stor kastrull = stor platta = jag vrider på den stora plattan.
dock INTE plattan där jag ställt den stora kastrullen, utan den lite mindre plattan där det ligger massa pappersreklam från umeå energi.
men jag lyckades iaf rädda situationen innan det blev ett ålidhemsinferno i mitt kök, men det luktar lite suspekt här nu, men det är nog inget som inte lite fläkt kan få bort

vars är min lille personliga hjälpreda när man behöver honom som bäst?

here they are

woho! har fått hem mamma mia, låt den rätte komma in och the notebook (jag och stell var tydligen dom enda i världen som inte sett den)

nån som vill ha filmkväll ihelg månne?

we sold out all over the world



ett ställ finnehattar vi såg i ylläs. jepp kära människor. det är mössor ni skådar. mössor som folk faktiskt köper, OCH använder! (i finland då)
den stora frågan är, hur många såna får man se i hemavan?

även att det blir tågluff i sommar. jag är pepp

and when we woke up, we were in a different place

antingen har min termometer gått sönder, eller så har det verkligen blivit sommar över natten. den står på 16 grader. utomhus alltså. varmt. inte kallt. utan 16 grader varmt. som en kall sommardag

har hostat upp min ena lunga igår innan jag lyckades somna. den andra hostade jag upp i morse.

let's go for a ride

woho. boende listorna för hemavan har kommit och jag behöver inte bo ensam med massa främlingar! dock blir det 4 okända i stugan, men det kan ju också vara trevligt.
ska iaf bli hemskt roligt att åka dit.

lovade även stellan att ha en bantartävling till sommaren. huga hur ska det gå? invägning på lördag så efter det är det slut på allt gott i livet.
även att jag ska köpa nya stavar så jag kan ta ett redigt tag i mitt skidåkande.

totally

att gå och lägga sig med linser i ögonen är inte alltid det smartaste drag man kan göra

det var mycket flummeri igår

it feels nice to get away

så var det helg. väntar på bilen som ska ta mig till jockes födelsedagsfest med badtunnebad. även pizza och tårta är utlovat.
12 pers enligt ryktet. blir en full badtunna

it really should


somebody save me

var ute på promenad idag efter jobbet. nu har mitt hurtliv kommit igång en bit.

gick runt margots tuttar och tänkte gena hem genom gamlia. det var en dum ide...
jag gick samma väg jag alltid gjort (trodde jag) helt plötsligt möter jag umeås längdskidselit som susar ner för en backe. ni vet såna som intar köttbulleposition i nedförsbackar, och lutar i kurvorna för att det går så fort. den slags eliten...
hmm det här ser inte ut som det brukar göra, tänkte jag efter ett tag. men allt är lugnt. jag hittar hem
men vad händer?
helt plötsligt irrade jag runt i skogen, vilsen, lite blöt om fötterna, och såg mitt liv passera i revy för mina ögon.
såg mig själv som från ovan, vandra runt i skogen, utsvulten, frusen, törstig, trött. var säker på att allt hopp var ute,  men då, då kom jag till en stor upplyst väg. SMSPÅRET! woho, då vet jag vars jag är (eller nä, men jag vet att den är typ 8 km lång och går upp och ner, upp och ner) så om jag följer den tillräckligt länge MÅSTE jag ju komma ut förr eller senare. sagt och gjort. dum di dam. hej vad jag gick. sen såg jag med mitt öga bron som jag alltid brukar gå under just innan jag svänger av ner hemmåt, WOHO x2 nu är jag ju nästan framme så jag vek av från smspåret och gick mot bron. kom till bron och vad händer? jo!! jag upptäcker att det inte alls är MIN bro! det är en helt främmande bro jag aldrig sett förut. tänkte nästan ringa mor och far och säga tack och hej och be dom fixa alla detaljer med kajsa, hem och jobbet när jag är borta för alltid. men jag höll mig en liten stund till och vandrade på. och tur var väl det. för
tillslut, tillslut såg jag hus jag kände igen. glädjen och värmen spred sig i min kropp.

bör skaffa gps tills nästa gång man ska ut i skog och mark


för övrigt är min ponnieponnie världens bästa. blev vaccinerad idag och blinkade inte ens. mattes älsklingsfavv


take only what you need from them

idag fick jag sluta tidigt. redan 16 var jag klar med dagens sysslor. dom på jobbet iaf
for till stallet och tog mitt gullegullsgull ut på en liten tur, hon var pigg och glad. tror det är kylan som gör det. så medans jag höll på att frysa ihjäl fick jag samtidigt hålla i henne så ridturen inte skulle gå i 190. jo det är faktiskt sant

nu då?

mina händer och tår är kalla

let's have some bread

min blogg har tydligen blivit väldans populär helt plötsligt, så alla ni som snikar runt och gottar er i mitt (o)jntressanta liv, vilka är ni? känner jag er? känner ni mig? bju lite info för all del. mail, sms, eller varför inte en liten rad här..

mitt gottande i soffan går rätt bra

tycker förövrigt det är väldigt kul att varje gång det är en häst på tv, kommer det automatisk ett gnägg. fast hästen i fråga inte gnäggar överhuvudtaget just då. är folk så dumma så dom inte fattar att det är en häst om den inte gnäggar?

och varför en spansk familj pratar engelska med varann.


(jo jag kollar zorro)


drops of jupiter

jag hittade inte bara skit i min dator, fanns även ett par guldkorn jag glömt bort.
och eftersom jag är en sån snuskigt givmild själ bjuder jag härmed på två



hittade ingen normal video så det var antingen dethär eller en live version. försök bortse från McSteamy och lyssna på låten istället






den här har nog vart med en gång förr, men eftersom det är en riktigt vinnare får den vara med igen




såååååååååååååå. då var allt klart. brödet är bakat, golvet är skurat och dammsuget, disken är diskad och middagen är på g.
shit nu är det soffa och slapp

almost there

som sagt. kör på det här med ativiteter. hålla sig sysselsatt av diverse olika saker.

har vart i stallet, ute och åkt skidor, rensat massa blommor, städat sovrummet, rensat avloppet så jag nästintill kräktes rejält, dammsugit sovrummet och vardagsrummet. nu ska jag baka bröd, diska, dammsuga resten, skura allt, duscha och lägga mig på soffan och önska fram något bra på tv.

har även insett hur mycket skit i musikväg som finns på min dator.
men nu, disk osv osv...

hey lady! watch out

har haft en väldigt aktiv dag. jobbat till 13
for ner på stan en sväng, min mus la av helt igår. datamus alltså. så jag köpte en ny
for till ponnieponnie och red. gick faktiskt väldans bra.
kom hem och kände, neee, nu rör vi på oss lite
så jag tog helt enkelt på min motionsutstyrsel och begav mig mot dom stora skogarna kring gamlia.

där gick jag fredligt och lugnt, i min egen värld, planerade upp morgondagen och tyckte att det såg bra ut att åka lite skidor då helt plötsligt en armhålehög liten människa åker skidor förbi och efter den en kvinna, som härdanefter kommer vara känd som "surtanten 2000"
just när hon är brevid mig väser hon fram ett   "du kan väl gå i sidan så du inte är i vägen för andra"
MÖH?! tänkte jag och tittade efter. jo, jag gick ju redan i sidan så mycket det bara gick. vavava?? vad menade surtanten 2000 med det då? även att hon väste rätt högt för jag hörde vad hon sa genom OK GO i mina öron.
när jag kom till mina sinnen igen var surtanten 2000 redan så långt bort så hon hade inte hört min snygga comeback jag tänkt ut i all hast. funderade på om jag skulle skrika nått efter henne, eller eventuellt kasta en snöboll i ryggen. kom fram till att det inte var lönt att skrika och tack vare minusgraderna var det ingen kramsnö så hon kom undan.
men jag fortsatte ändå fundera på vad som var hennes problem, och om jag verkligen hörde rätt. kom fram till att det kunnat ligga till på diverse olika sätt

* hon kanske var blind, och den lille armhålehöge människan framför henne egentligen var en ledardvärg, och trodde att jag tog upp hela vägen
såg dock ingen rem mellan henne och den lille

* hon kanske sa till den lille att h*n borde åka mer i kanten och jag bara hörde lite fel

*hon kanske tänker högt

* hon kanske hade någon form av tourettes

* hon kanske inte kände den lille och var grymt irriterad på att h*n vägrade låta henne åka förbi utan segade över hela spåret
tror dock dom var besläktade på något vis då dom hade likadana skiddressar

* hon kanske helt enkelt bara är den grinig surtant som beslutat sig för att göra livet surt för så många hon bara kan

* hon kanske verkligen tyckte att jag gick där och tog upp hela vägen för henne och ville att jag skulle kasta mig utanför  den upplogade vägen och plumsa i djupsnön

* hon kanske hade komplex för sin feta röv och var rädd att stöta till nån (mig) om hon inte fick precis hela vägen för sigsjälv

ja det finns många olika tankar kring hennes beteende
det lustiga var att under resten av min promenad hann jag bli omåkt av 3 pers till, varav INGEN av dom sade något om att jag gick och tog upp plats där i den allmänna skogen, utan åkte fint ut på spåret som fanns på andra sidan vägen.
kan tillägga att alla andra var män/gubbar

okej om jag HADE tagit upp massa plats, medvetet gått mitt i vägen/kastat mig ut framför dom just när dom kom och hindrat dom att åka förbi, (eventuellt med en dans) då hade en otrevlig väsning vart på sin plats. men nu tycker jag faktiskt det var helt onödigt!

nå skit samma. imån ska iaf jag ta mig en tur på skidorna och om jag känner mig sugen, väsa åt stackars ensama flickor som är ute och försöker röra på sig lite

and today is just a day like all the others

jaha. nu då? väntar bara på att det ska bli tillräckligt sent så man kan gå och sova. eller lägga sig iaf. bara skit på tv också. såg slutet på happy gilmore.


har väntat hela dagen på något som inte kommer
vi valde oss själva, på olika sätt.
men om man väljer det som borde vara bäst för en, varför känns det inte bra?



When there is nothing left to burn
You have to set yourself on fire


what's done, is done

dagens plan var alltså:
städa
diska
handla
ponnie

avklarat nu vid halv 8 på kvällen
städa NOPE inte ens i närheten
diska NJA, inte hela vägen, så det blir väl ett NOPE
handla JA! jag är drygt 700 kr fattigare
ponnie SJÄLVKLART!

har helt enkelt inte kommit mig för att göra nått ordentligt. var i stallet och gick på promenad med ponnieponnie. hade även ett trevligt samtal med marko en stund.
kom hem, duschade, la mig på soffan och så var det kört. fast dock inte så länge. enbart på ren viljestyrka fick jag på mig kläder och tog min röv till maxi.
två av dom viktigaste sakerna var tandborste och tandkräm + en hel massa mat.
gick bra, tills jag kom ut till bilen och insåg att jag hade glömt den där förbannade tandkrämen. kommer tydligt ihåg hur jag stog vid dom hyllorna och skulle välja tandborste samtidigt som jag tänkte "hmm, måste komma ihåg tandkrämen också" för att sedan plocka en borste och gå min väg. good going linnea, good going

a way of making things real

min näsa är täppt och mina ögon gör ont. har även huvudvärk och ont i hela kroppen.
bra start på dagen alltså.

vaknade första gången vid 3. hade en grotesk mardröm om spöken, vålnader och andra väldigt läskiga saker. fast det mest obehagliga var känslan jag hade i drömmen. oförklarbar

dagens plan:
städa
diska
handla
ponnie

får vi väl se vad som hinns med, det är ju rätt skönt att bara ligga på soffan och inte röra sig.

just de, mat också. ska även äta. mat är bra, mat behövs. mm


And all at once
The crowd begins to sing
Sometimes
We'd never know what's wrong
Without the pain
Sometimes the hardest thing
And the right thing are the same



bara att vänja sig nu. få det att bli på riktigt och inte förtränga saker och ting. allt är inte som förr, bit ihop och lev med det. eller hur. frågan är bara hur länge det ska ta, och hur det kommer gå. nu känns det ju självklart som aldrig. men nog löser det sig allt. på ett eller annat sätt. och vi röstar på att det blir till det bättre.
varför ska saker och ting  vara så svåra?

was it worth it?




And the sun was wondering if it should stay away for a day
Til the feeling went away
And the sky was falling and the clouds were dropping
And the rainfall forgot how to bring salvation
The dogs were barking at the new moon
Whistling a new tune hoping it would come soon
So that they could die

the pretenders

jag känner.... ingenting

bloodhounds

min dator håller på att lägga av. musen glappar (hahahahahah) och bildskärmen blir blå ibland, alltså är det rätt spännande att sitta här, man vet aldrig hur det ska gå


fick en ny vän idag. han ska bo med mig

var rätt lungt på jobbet idag, så jag slutade tidigare och for till min ponnie. snabb ridtur innan glenn kom och putsade till henne.

borde städa, diska, packa upp, dammtorka osv osv. men det orkar jag inte.





dagens plus.
här är den. låten som är soundtrack för min jul. tack morgonpasset i P3 TACK!!!

RSS 2.0