the morning from hell

allt började bra. jag vaknade i tid. gick upp. åt frulle och allt sånt. tog på mig täckbyxer och ett X antal andra klädesplagg, det var ju trots allt -21
gick iväg för att hämta bilen min. verkstan öppnar klockan 8 så jag planerade upp allt väl. när jag kommer fram, kall och less hittar jag en lapp på dörren "strax tillbaks vid frågor ring blabla"
SAY WHAT???!!!
jag har inte tid att vänta, måste vara på jobbet 9 då jag ska jobba själv och en försäljare kommer då.
ringer numret och får hör att människan är på väg, tar bara 5 min. tog längre tid än det.... väntar i kylan och så kommer han. jag betalar den trevliga summan på ca 1600.....
går ut till min bil som INTE STARTAR!!! klart den inte gör det, har stått ute hela natten i kylan. bilen är täckt av is både på in och utsidan. förarsidelåset har fryst så jag får baxa in mig genom passagerarsidan som handtaget fryser fast i öppteläge. gå och be gubben om starthjälp vilket faktiskt funkar. pillar ut handtaget så dörren går och stänga. försöker skrapa bort tillräckligt med is så jag ska kunna se vars jag kör. det går dock inte så bra för varje andetag jag tar gör att det isar på insidan. så jag sitter där, stressad eftersom jag blev sen och skrapar rutan från insidan titt som tätt. varje gång jag växlar ner till ettan vill bilen dö eftersom den är så kall.
kommer till jobbet typ 3 min i 9 och ska tända lamporna. *POFFFFFFFFFF* låter det, och inget händer. lamporna vid köket och utanför funkar inte för proppen gick visst. KUL!
försäljaren kommer, jag hispar runt, hittar inte beställningslistorna och berättar om allt som hänt hittills.
han skrattar åt mig och säger att jag ska ta ett par djupa lugna andetag.. tillslut hittar jag listorna, sätter på kaffe och andas..

sen lugnar jag ner mig ett stycke och resten av dagen går bättre.

men som sagt, inge bra start...
nu är det dock helg och nästa vecka är ledigvecka. woho. eller?

Kommentarer

Kom med något smart:

Du är?

Kom ihåg mig?

Mail? (publiceras ej)

Du finns?

Du vill?

Trackback
RSS 2.0