Imbecill

Något är jävligt fel med det här stället. Personalen på arbetsförmedlingen GLÖMMER att skicka in till facket att man varit där och anmält sig som arbetslös. HUR FAN KAN MAN GLÖMMA GÖRA SITT JOBB????
Tack så fruktansvärt mycket, nu tar det YTTERLIGARE 2-6 veckor innan jag får några pengar. HÄRLIGT! Självklart kan jag ju skita i att betala mina räkningar tills dess, NOT! JÄVLA IDIOTER rent ut sagt!!!!
(Ja jag är lite på dåligt humör) När man sedan går och meddelar arbetsförmedlingen om deras "lilla" miss får man ingen ursäkt eller någon reaktion öht. Ett "så då var det inskickat retroaktivt" var det enda. Inte någon stor sak för dom, men för mig som det påverkar rätt rejält så märks det VÄLDIGT tydligt! Som sagt, jävla idioter!

Går vidare till banken och får veta "nej vi har inte kontanter längre, ska du få pengar av någon kan du be dom föra över det på internet." Ja visst, om det inte vore så att jag står med pengar i handen "jaha, då kan du åka till Säffle"
Varför handla med pengar när man är en bank...

Positiv sak idag dock, arbetsintervju imorgon.

hurt

idag har jag, diskat, städat lite, bakat bröd, försökt rida men det gick väldigt dåligt. dels pga träningsvärk hos mig, och jag tror kajsa också var lite öm.
imorgon åker vi till falkenberg. jonas ska jobba i halmstad på onsdag
har även vart på biblioteket och lånat en bok idag. nu när jag har så sjukt mycket tid och inga skolböcker att läsa kan det ju vara trevligt med en vanlig bok..

Hello, goodbye

Så.. Dags för en liten update då. har haft så fullt upp med att vara arbetslös att jag inte hunnit blogga (jag har helt enkelt inte haft mycket att berätta)
Nå efter en smärre tids framtidsnoja och ångest har jag iaf bestämt att kommer jag in på skolan så börjar jag. Och börjar jag lär jag gå klart oavsett om jag trivs eller inte. Men nu tror jag inte att jag kommer vantrivas. Blev helt enkelt lite väl mycket skola där ett tag och jag blev sjukt matt i min hjärna. Nu efter ett par dagars vila och eftertanke har jag då kommit fram till det ovan.
Har fixat boende och stall klart också. En bit utanför stan, men inte såpass att det inte går att cykla under dom snö (slask) fria månaderna. Till ett billigt pris också. Har dock ingen aning om hur boendet eller stallet ser ut, men det blir nog bra. Måste bara lösa problemet med sällskap till Kajsa. Hästar får ju inte vara ensamma som bekant.
Skulle kunna köpa ett får/ko/åsna. Saken är bara att:
1. Ett får/ko/åsna kostar även den i drift
2. Jag vet inte hur man tar hand om ett får/ko/åsna
3. Jag vill inte ha ett får/ko/åsna
Måste även hitta en höbonde och köpa strö själv. Har sneglat lite på wellpapp, dammfritt och drygt tydligen.
Besked om skolan round one 14 juli.

Har vart på arbetsförmedlingen och anmält mig som arbetslös. Givetvis tyckte dom att jag skulle söka jobb som frisör, gärna ett som låg vid kusten och var 3månaders sommarjobb. "Vi hjälper till med rese och boendekostnader" sa gubben glatt. Tack, men nejtack.  Jag söker, som sagt, tusen gånger helre andra jobb än frisör jobb. Som igår tex, sökte jag jobb på Försäkringskassan som kundtjänstmedarbetare. Så lite känner jag för att sommarjobba som frisör i tre månader någonstans vid kusten. Hellre försäkringskassan alltså..
Fick brev igår om att jag var kallad dit på ett möte för att lägga upp mitt arbetssökande osv. 7 juni är det lyckliga datumet. Dom är allt raska där på AMS

Jonas är och spelar fotboll nu. Ikväll skulle han eventuellt gå ut med några från laget och dricka lite öl. Tycker jag låter som en mycket bra ide. Dels för att han kan må bra av lite socialt liv, och dels för att det är schlager på tv ikväll.
Igår lagade han en redigt god middag åt mig. Riktigt gott var det. Han är så duktig i köket, min lille snutt.

Och min andra lille snutt är på bättringsvägen. Förhoppningsvis är den värsta pollentiden över för ivår. Var ute i ridhuset idag första gången på en månad. Men varje gång hon sänker huvudet lite extra, eller spänner kroppen precis innan hon frustar är jag livrädd att hon ska hosta igen.

Blev klar med det sista i skolan förra fredagen. Muntlig betygsdialog i kemi på onsdagen, sista matteprovet på torsdagen, och betygsdialog i biologi på fredagen. Har beställt mina betyg och ska hämta dom nångång under nästa vecka så jag kan skicka in dom till antagningen.

Nå nu kanske jag ska gå och äta något. Börjar bli dags för middag.



thanks


RSS 2.0