Alone again

Jonas och Bobby var här ihelg. Sista gången vi sågs innan jul. På fredagen gjorde vi inget utan kollade bara på tv och chillade. På lördagen åkte vi till Skövde och försökte få till lite julklappar, fick ett par handlade. Passade även på att få lite kaffe hos Hans och hans fru. På kvällen for vi in till stan och käkade thaimat med Maria och BG. Stället vi var på hade världens mest opeppade kille som personal som verkade så extremt less på sitt jobb och dessutom hällde mat i BGs famn. Nåväl. Min mat var helt ok, lite väl stark men det gick bra ändå. Sen for vi hem hit igen och snackade skit och drack lite vin och öl. Det var trevligt!
Kul att vara lite social för en gångs skull under en helg, det får vi allt se till att göra om.
Idag har vi inte gjort sådär jätte mycket heller. Försökte fixa lamporna på transporten som gått sönder. Fick den ena att fungera, men den andra ville sig inte riktigt. Får se om jag kan lösa det imorgon eller nått.
Var ut på promenad med Kajsa och Bobby, Honey fick stanna hemma. Dock är hon som tur är mycket bättre i benet och har inte visat någon hälta på ett par dagar, så jag vågar nog rida lite imorgon.
Tyvärr har ju all snö regnat bort igen så det är lika mörkt på kvällarna igen. Tusan!

Blir att åka till Skövde igen imorgon, hämta mer strö så det räcker resten av vintern. Och få lite mer kaffe hos Hans..

Kommentarer

Kom med något smart:

Du är?

Kom ihåg mig?

Mail? (publiceras ej)

Du finns?

Du vill?

Trackback
RSS 2.0