Who else

Ingen ridning idag. Har kommit nån cm snö men inte så det räcker att rida på. Försökte fixa lamporna på transporten istället. Bytte det orangea positionsljuset men dom vitröda fick jag inte loss... Får väl fixa det när den ska på service om nån månad. Påskjutsbromsen måste ju pillas på så jag kan backa ordentligt.

Märkte även att lille Honey har bitit sig i tungan. Hon håller på att tappa sina I3or och det är precis där hon har bitit sig också. Såg ut att vara ett rejält bett, men hon verkade inte ha ont för jag fick pilla på det utan protester. I övrigt såg tänderna bra ut, är lite väl bra på att skrämma upp migsjälv när det gäller tänderna tror jag, var ju övertygad om att Kajsa skulle vara mycket värre än hon var. Men hon har inte visat något obehag dom senaste dagarna vid ridningen, och hon äter som vanligt, så jag behöver nog inte oroa mig. Kom ihåg att kolla i munnarna på era hästar, det är viktigt!

Fått en ny duschgrej också så idag var vattnet redigt varmt. Yey!

Imorgon blir det att åka till skolan. Har ingen lektion än, men vi ska gå igenom vårt arbete och det vi ska opponera på så jag kanske borde sätta igång att läsa lite så jag är något förberedd imorgon..
Eller ska man kanske äta lite först?


Kommentarer

Kom med något smart:

Du är?

Kom ihåg mig?

Mail? (publiceras ej)

Du finns?

Du vill?

Trackback
RSS 2.0