Let's go outside

Har varit ute hela dagen. Började med en tur med Honey. Hittade en ny väg som vi utforskade och tillslut hamnade vi vid Skaras hundpensionat. Tokigt. Honey var duktig, lite tittig men kunde ändå slappna av och jobba på väldigt bra bitvis. Ett av målen med året är att bli mer säkra ute så det är bara jobba på.



Efter ridningen fortsatte jag mocka hagen, har kommit en bra bit på väg, men det är ännu mycket kvar som ska ut.



Har regnat endel i natt, skottkärran var full med vatten. Liiiite missvisande eftersom det är vatten från taket också, but still, regnat mycket.



Gjorde även en liten vattengång i hagen dom går i nu för att bli av med det värsta vattnet vid grinden. Rann på och tömde rätt bra, får nog göra om det imorgon för att bli av med det sista av det värsta.

Efter mockningen gick jag och Kajsa på en promenad. Hon var rätt pigg och tyckte nog det var kul att komma ut en liten vända. Skönt att inte ha någon tävlingspress på henne längre utan att hon bara får vara och ha det gott.
Efter promenaden stog vi och mös i stallet en stund, finns absolut INGEN häst i världen som luktar så gott som Kajsa. Efter ett tag blev hon less och tyckte det var dags för middag och fick gå ut i hagen igen.

Kommentarer

Kom med något smart:

Du är?

Kom ihåg mig?

Mail? (publiceras ej)

Du finns?

Du vill?

Trackback
RSS 2.0