You animal!

Var en väldigt lång dag  idag. Studiebesök som sagt, det har kollats mycket i mikroskop, nycklats, petats och undersökts. Helt galet vad det finns för olika djur i havet och hur dom beter sig. Som till exempel sjöpungen. När den föds har den hjärna, ryggrad och simmar runt fritt i havet för att bli tyngre och tyngre. Tillslut kan den bara simma väldigt korta sträckor och då letar den upp en lämplig plats att sätta sig på och där sitter den sen. Resten av livet. Som en liten påse sitter han där, och inte nog med det, när den satt sig så äter han upp sin hjärna! Det är ju lite lustigt beteende om jag får säga det själv.

image description

Det syns lite dåligt, men det som är i kanten där är en nakensnäcka om jag inte minns helt fel. Var inte det lättaste att fota i stereoluppen men men.. Lite ser man ju ändå

image description

Rätt kitchig färg!

image description


Imorgon och på torsdag är vi lediga. Eller lektionsfria alltså. Blir att projektarbeta lite, och så kommer Jonna på plättmat imorgon. Det blir trevligt. På torsdag bär det av till ridhus, ska bli riktigt kul! Om vi ska vara med i alla westernklasser på rikset i sommar så får vi allt se till att sätta igång!

Kommentarer

Kom med något smart:

Du är?

Kom ihåg mig?

Mail? (publiceras ej)

Du finns?

Du vill?

Trackback
RSS 2.0