dust yourself off and try again

så nytt försök på det som sket sig igår.

alltså
vi började köra halv 7 på morgonen. tog typ två timmar till övik. kändes ju mindre kul. släpet vägde as, bilen var fullpackad och framhjulsdriven. vi var nervösa i varje uppförsbacke ifall vi skulle klara det eller inte, men se, det gick vägen.
vi var garanterat norrlands största stoppkloss, men vi stannade faktiskt ett par gånger för att släppa förbi bilar. räknade en gång till 34 st, och gången innan ungefär 45 bilar. heeh.
vi snittade ungefär 60km/h så det gick ju inte precis fort. var framme i norrköping vid 21 tiden och funderade på att stanna hos marcus och maddis och sova lite, men eftersom det var bara vägar och bra väder tänkte vi att det är lika att köra. jonas gissade att vi skulle vara framme runt ett tiden så det lät ju inte så farligt.
dock blev det ju inte riktigt så....
sista biten var det isiga vägar, inget viltstängsel så började det dessutom snöa och lamporna på bilen var ungefär lika bra som en tändsticka...
strax efter halv 4 var vi framme
efter 21 timmar i bil var vi rätt trötta så vi kastade oss i säng, och tänkte inte riktigt på att ta in blommorna som var i bilen, så dom var rätt hängiga/döda dagen efter. men men.

på lördagen släpade vi upp allt tre trappor i det hisslösa huset. tog ändå bara runt 2 timmar. tvn och soffan var värst att bära. kan meddela att jag har en rejält redig träningsvärk i vaderna och armarna nu.

har fått relativ ordning i vardagsrummet, toaletten och nu håller jag på att pressa in alla kläder i garderoben. försöker att inte tänka på  hur allt ska rymmas på 1/4 mindre yta än vad jag hade i umeå där det redan var rätt tight..

Kommentarer

Kom med något smart:

Du är?

Kom ihåg mig?

Mail? (publiceras ej)

Du finns?

Du vill?

Trackback
RSS 2.0